7/18/2015

Referenciáim (folyamatosan bővülő)

Adatrögzítés

Rendezvény és Esküvő szervezés
  1. Iskolai gyakorlataim, illetve vizsgám alatt is, több rendezvényt le kellett bonyolítanunk, bár akkor még papíron. Csoportomban én voltam a legeredményesebb!
  2. 2013.augusztus: Lukács-esküvő - Ez volt az első rendezvény, amire felkértek. Feladatok, amiket rám bíztak: menyasszony kikérése, szülőköszöntés, fotózás, helyszín dekorálása, étkészlet biztosítása. 
Bérírás
Az írásban van a legtöbb gyakorlatom: Az iskola (2005-2006) keretein belül 424 óra gyakorlat + 1 hónap nyári gyakorlat. Ezt tévénél, rádiónál és újságoknál végeztem. Megyei és helyi lapban is jelentek meg írásaim. 2010-2011 között: A Női-net café-nak és a RingMagazin-nak írtam cikkeket, összesen kb. 40-et. Előbbinél saját szakértői rovatot is írtam, ami elég népszerű volt (jóslással foglalkozott a rovat). Ezeken kívül, korlátozott számban, öt darab „könyvet” készítettem. Ezek közül az egyik egy nagyobb kutatómunkát igényelt, ugyanis a családfámat örökítettem meg benne. 2011 óta pedig bloggerkedem, így állandóan írok, referenciaként bármelyik írásom megtekinthető a blogjaimon.   

Önéletrajzírás
Hat embernek írok/írtam meg az önéletrajzát, többeket munkához juttatva ezzel.

Szaktanácsadás
Konkrétan a végzettségeimben nem adtam tanácsot, pusztán korrepetálást vállaltam mindabból, amit a hosszú évek alatt tanultam.

Életvezetési tanácsadás
Nagyjából 10 éve foglalkozom emberek életének rendbehozatalával, lelki kríziseik megoldásával.

Jós
Több mint 15 éve jósolok, tucatnyi embernek, több különböző módon. A fentebb már említett Női-net cafe-n saját szakértői rovatom volt, ami a Jóslás volt, az egyik legnépszerűbb rovat volt. Referenciaként azokat az embereket tudnám megadni, akiknek jósoltam és a mai napig tartom velük a kapcsolatot.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése