12/21/2012

Első csók epizódok

0. (Karácsonyi különkiadás)
Boldog Karácsonyt!
Justine ausztrál unokatestvéreit, Sandy-t és Davidet is megismerhetjük. Jerome is meghívást kapott a Girard családhoz. Annette is úgy szervezi a dolgokat, hogy ott legyen. Luc és Francois azonban csak a kifogásokat keresik, mert aggódnak a még le nem szállított Girard pulyka miatt.
1.
Az igazi csók!
Isabel és Luc flörtölnek egymással, csókolóznak. Annette és Justine azonban ellenőrzésük alatt akarja tartani a dolgokat, ezért stratégiát dolgoznak ki.
2.
Egy álomnap
Egy versenyt írnak ki, aminek a tétje egy együtt töltött nap, a szupersztár Roch Voisine-nel. A győzelemhez minden energiájukra szükség van.
3.
Lovag szükséges!
Annette egy kerti parti erejéig kétségbeesetten keres egy lovagot, aki elkíséri. Justine „kölcsönadja” Jeromot, ám külső tényezők veszélyeztetik Annette terveit.
4.
Egy szép történet!
Egy váratlan vendég érkezik a Girard családhoz, Nicolas. Ebben a részben a fegyvereké és a félreértéseké a főszerep.
5.
Flipper (1/2)
Justine és Annette belemerülnek a flipper rejtelmeibe egy régi osztálytárs, Bolyhos miatt.
6.
Flipper (2/2)
Francois-nak és Jerome-nak is feltűnik a lányok furcsa viselkedése. Isabelle segítségével fény derül arra, hogy kit takarnak a „becenevek”.
7.
Karácsonyi kártyák
Annette kártyát vet a Girard családnak. Marie-nak azt jósolja, hogy pénzhez jut és egy volt szerelmével felújítja a kapcsolatát. Roger-nak sok szenvedést jósol. Aztán megérkezik Marie exe Philip, akit a lányok igyekeznek távol tartani az asszonytól. Roger sem kedveli a férfit, de végül jön Marie és rendet tesz.
8.
A fürdőszoba!
Marie egy japán kliensének ad otthont, Sakamoto. Justine pedig csak pezsgőfürdőzni szeretné Voisine zenéjét hallgatni. Aztán megjön Annette és Isabelle, akik Roger miatt kelnek birokra, majd megindul a harc a fürdőszobáért.
9.
Szökevény!
Justine ki akarja használni, hogy a szülei nincsenek itthon, ezért romantikázásra készül Jerome-mal. Annette azonban váratlanul beállít és hoz egy „szökevényt”, aki nagyon vonzó. Justine segít neki, de sok ellenérzése van, hát még a hazatérő Girard szülőknek.
10.
Az Angol!
Justine megszökteti Hooward William-et, akit a lány barátai nagyon kedvelnek. Ez azonban még sok meglepetéssel fog járni.
11.
Szuper édes!
Justine meg akarja lepni Jeromot az évfordulójukon, ezért egy pulóvert vesz neki, amit Luc-re próbál fel. Azonban Jerome rosszkor érkezik és teljesen félreérti a dolgokat. A helyzetet Hélene menti meg.
12.
Az ausztrál csók (1/2)
Justine ausztrál barátnője, Dolly Párizsba érkezik. Francois és Luc azonnal bele szeretnek és versenyezni kezdenek a lányért. A játékos versenyt Luc nyeri, de a lányt ő nem érdekli.
13.
Az ausztrál csók (2/2)
Francois kölcsönkéri Jerome motorját és motoros cuccait, hogy elvigye Dolly-t motorozni. Isabelle meglátja őket és mivel a Dolly partnerét Jeromnak véli, ezért Justine-hez siet árulkodni. A lány bár maga is felismeri a dzsekit, bízik Jerome-ban. Aztán befut Dolly és kis barátja, Francois.
14.
Oliver
Francois nagyon szomorú Dolly távozása miatt. Jerome emiatt házibulit szervez neki, amivel mindenki egyetért. Ám a bulit veszélyezteti Etienne, aki Francois testvére és Oliver, aki pedig Helen barátja. Justine és Annette igyekszik a kezükben tartani a dolgokat, de amikor Isa elcsábítja Olivert, kiszámíthatatlanná kezdenek válni a dolgok.
15.
Helen megmentése
Mindenki Helen barátját keresi. A lányok mindenkit bevetnek még a tornatanárt is. Francois pedig szembe néz a gyengéivel, hogy bizonyítson. De Helen lep meg mindenkit a bejelentésével igazán.
16.
Juju
Justine követi Jerome-ot, mert azt hiszi, hogy a fiú hazudik neki, hogy ne kelljen vele moziba mennie. Ekkor felfedezi, hogy a fiú a vetélytársával Isa-val megy.
17.
Választási kampány
Justine és Jerome indul az iskolai választásokon és gyökeresen mást képviselnek. Kampányfőnökeiket Annette-et és Francois-t pedig Roger tanítja a megfelelő beszédre.
18.
Szerelmi kalkulátor
A kávézóba egy szerelmi kalkulátort hozat a tulaj, ami a párok összeillőségét méri. Kiderül azonban, hogy sem a Roger-Marie, sem a Jerome-Justine páros nem illik össze. Bár Francois-nak bejönnek a számításai. Azonban kiderül, hogy a gép rossz…
19.
Annette emlékiratai
Annette elhatározza, hogy megírja az emlékiratait. Mindenki nevet rajt, ám ő komolyan gondolja. Létrehoz egy sajátos kis világot, amiben ő a főszereplő és egy titokzatos idegen. Később Roger-nak is megmutatja, amit alkotott. Hamarosan azonban minden visszatér a rendes kerékvágásba.
20.
Csókok és csípések
Isabel és Annette egy másolt matek házin civakodnak, amibe Jerome és Francois is beleavatkozik, ez általános veszekedéshez vezet. Annette megpróbálja orvosolni a helyzetet Isabelné. Isabel könnyelmű csókokat ígér, de az eseményekbe már Roger és Justine is beleavatkozik. Utóbbi meg akarja leckéztetni Isabelt a könnyelmű csókosztogatása miatt.
21.
A bájos herceg
Helen végre talál egy férfit, akit megkedvel. A neve Jacques és meghívják vacsorára a családhoz. Girardéknál a vacsora hangulatos, ám különös. A fiú hamarosan lelép, Helen kétségbeesik, Isabel pedig összezavarodik és felbukkan egy Lucie nevű lány is. Jacques-ról pedig kiderül, hogy igazi Don Juan.
22.
Zsebpénz
A Hi magazin egy modellező versenyt hirdet, amin Annette és Justine is indulni akarnak. Kezdetben vonakodik ugyan, de Justine elindul, mert az egyik díj egy nagy motor, mellyel Jerome-t akarja meglepni. Meggyőzi Helen barátját, Antoniust, aki fotós, hogy készítsen róla pár képet. Antonius elég lelkes, ami csak még jobban felidegesíti Jerome-ot.
23.
Egy álomnyaralás
Annette egy utazást nyer a Seychelle-szigetekre, két személyre. Felad egy hirdetést a fiúk segítségével, hogy egy bájos angol lovagot találjon útitársul. Ám miután elutasítják, úgy dönt, hogy Francois-val megy. De a szüleiknek teljesen más terveik vannak.
24.
A veszekedés
Luc és Jerome beleszeret Annette barátnőjébe Cathyba. Jerome megpróbálja elcsábítani a lányt, de az azt szeretné, ha nem játszadozna vele és magyarázatot követel. Justine meglepődik, amikor lát egy csókot és Jerome akárhogyan tiltakozik is Justine szünetet rendel el. Jerome pedig elutazik a nagybátyjához, akinek egy csodaszép lánya van.
25.
Az ikrek
Axel és Alex ikrek, akik a kávézóban szeretnének csajozni. Justine pedig nagyon csalódott és szomorú Jerome miatt. Hamarosan Annette és Justine összefutnak az ikrekkel, akiket Francois is ismer. Ám a bonyodalmak ott kezdődnek, hogy a fiúk soha nincsenek egyszerre egy helyen, vagyis senki sem tudja, hogy ikrek. A bonyodalmakat csak az fokozza igazán, hogy egyik srác Annette-nek udvarol, a másik pedig Justine-nek. A Girard szülők megkeveredése pedig már csak hab a tortán.
26.
Mi lányok
Az iskolában egy Claire nevű lányt ki akarnak zárni, mert megsértette a tanárukat. Annette, Justine és Marie pedig feminista harcot csinálnak az ügyből. Luc, Jerome és Roger szerint ez csak fel van fújva, ezért a lányok ellen dolgoznak. Akik emiatt megsértődnek és bizony ki kell őket engesztelni.
27.
Az eltűnés
Francois levelet kap, amelyet Luc, Jerome és Justine előtt kell felolvasnia. Annette írta, amiben elköszönt, mert elment egy időre. A srácok rettegnek, hogy elrabolták, ezért Roger tanácsára a rendőrségre akarnak menni. A csapathoz csatlakozik Sophie, akivel egy furcsa diétába keverednek, illetve Arthur a zseni. A fiú és Justine között kialakul valami, ami miatt Jerome kiborul és neki megy a srácnak. Isabel pedig az emberrablókat akarja elcsábítani, sikertelenül. A végén azonban Annette hazatér, bár nagyon kimerülten.
28.
Ököl az arcban
A Girard szülők vacsorázni mennek, ezért Jerome és Justine együtt akarják tölteni az estét. Jerome pedig Francois-nak adja a szobáját, mert operába viszi Isabelt, aztán meg… Az este azonban érdekesen alakul, miután a Girard szülők váratlanul betoppannak, mert törölték a vacsorájukat. A fiatalok büntetésre számíthatnak, Francois pedig nem fogja egy hamar elfelejteni azt az operát…
29.
Kártevők
Az összes lány odavan Cirill-ért, Luc barátjáért. Annette meg akarja hódítani, ám egy gyönyörű riválisa van, Sophie. Annette eltöri a lábát, amitől ő lesz a suli középpontja, mindenki kedves hozzá. Már Cirill sem érdekli. Azonban kiderül, hogy tévesen diagnosztizálták. Ám Francois megígér neki, hogy nem szól senkinek, játssza tovább a beteget. Igaz barát…
30.
Statisztika
Justine hall egy statisztikai adatot az anyjától, hogy a fiatalon összejött párok 9%-a marad együtt. Ez nagyon megviseli. Megjelenik Sylvie, Isabel unokatestvére. Jerome udvarol a lánynak, mert Justine szakított vele. Miután Justine beszél Roger-val a statisztikáról boldogan megy kibékülni Jerome-mal. Ám a fiú közli, hogy Sylvie-t szereti, a lány sírva elrohan. Justine-hez beállít Sylvie és elmondja, hogy ő nem szereti Jeromot, hanem egy másik fiút, sőt Jerome is csak féltékennyé akarta tenni a lányt. Jerome egy csokor virággal állít be…
31.
A szemét kiscsillag
Jeremy, a „Bob és Jeremy” című sorozat hőse balesetet szenved kerékpárjával Marie autója miatt. Justine teljesen oda van a fiúért mit sem törődve Jerome-mal, akivel még mindig hűvös. Jeremy el akarja csábítani Justine-t, hogy megúszhassa a kártérítést. Ám terveit némileg keresztülhúzza a megérkező Jerome és kis barátnője, Marianne.
32.
Málna ízű
Isabell és Sophie talál egy rúzst, amit hamarosan mindenki ki akar próbálni, mert „csók mágnes”. Rengeteg veszekedést szül ez a szerelmesek között.
33.
Lopások
Sorozatos lopások történek az iskola folyosóján. Annette és az új fiú, Henry egymásba szeretnek. Justine egy drága kabátot ad Jerome-nak, amitől mindenki azt hiszi, hogy ő a tolvaj. Jerome és Francois csapdába akarják csalni a tolvajt, ezért elterjesztik, hogy Francois egy pénzzel tömött táskát hagyott el valahol a folyosón…
34.
Rossz idő
Közelednek az utolsó vizsgák a másodéveseknek. Mindenki tanul, kivéve Isabel-t. Annette és Justine, Roger csendes szobájában, Jerome és Francois pedig hangosan tanul. A tanulási szünetben Annette beleesik Luc barátjába Herve-be. Ezután a lányt már nem érdekli a vizsga, főleg amikor Isabel is kiveti hálóját a fiúra. Barátai ezer módon próbálják a tananyag mellet tartani, ám mégis megszökik, hogy meghódítsa a fiút.
35.
Marie születésnapja
Roger titokban vesz ajándékot Marie-nak, amiről még a két lányuk sem tud. Az ünnepi vacsorára hivatalos Jerome is, akit Justine hívott meg, illetve Francois is, aki önmagát hívta meg. Roger egy csincsilla bundát vesz nejének. A lányok és Francois elszörnyednek és rögtön Állatvédő Szövetséget hoznak létre. Úgy toboroznak tagokat, hogy ingyen csókot kínálnak, bár ebben Annette veszi ki részét, mégis Jerome ideges. A tagok rágókat ragasztanak a bundát hordót ruhájába. A klub minden rágóját Isabel kapja.
36.
Bárányhimlő
Francois 16 lett, ezért bulit szervez. Jerome lakásában tervezi, amit Justine megvétóz, miután már az egész suli hivatalos. A bulin megjelenik Jean-Louis is, akiért Annette odavan, ezért megkéri a lányokat, hogy a fiút tartsák távol Isabeltől, hiszen ő nem lehet ott a bulin. Annette-nek ugyanis a hét évvel fiatalabb kisöccsére, Barnaby-ra kell vigyáznia, aki bárányhimlős lett. Isabelnek sikerül a csábítás, ám igen rövid időre, mert ő is bárányhimlős lesz.
37.
Pofon
Isabel minden fiú arcát simogatja, azzal az ürüggyel, hogy a simaságukat teszteli. Justine épp akkor érkezik meg a Kávézóba, amikor Jerome-ot „teszteli” a lány. Elcsattan egy pofon. Justine bosszút forral, Jerome megsértődik, Marie besegít…
38.
Mama lány
Stephanie, Marie iskolai barátnője érkezik vacsorára Girard-ékhoz. Justine emiatt kénytelen lemondani egy Roches koncertről, Annette pedig szolidaritásból nem megy el, ezért pedig a fiúk csalódnak. Stephanie azonban nem értékeli ezeket az áldozatokat…
39.
Hibás ítélet
Annette a metrón találkozik Johnny-val a zenésszel. A cél most ugyanaz, mint eddig: távol tartani a fiút Isabel-től. Justine is megismerkedik a tetovált fiúval, aki elbűvöli. Jerome eközben őrülten féltékeny lesz, majd elrohan. Biztos benne, hogy Justine elárulta. Ezután Francois és a többiek is igyekeznek meggyőzni, hogy ne ítélkezzen elhamarkodottan és ne rohanjon Isabel karmai közé.
40.
A halott költő
Patrick Bruel helyére Roch Voisine kerül Annette szívébe. Az új bálvány miatt megszállja az ihlet, amit úgy használnak fel, hogy érzékenységét belevéve Francois-nak segít szerelmes verseket írni Helen-nek, hogy meghódítsa a fiú. A verseket még Isabel is értékeli, ám Helen egyáltalán nem érzékeny. Francois ekkor úgy dönt, hogy zenei aláfestést kér ehhez, ezért megkéri Luc barátját, Christiant. A barátok azonban ezt nem támogatják.
41.
A gazdasági válság
Roger szomorú, mert a sorozatát, a Mindörökké Szerelmet gazdasági okokból leveszik az adásról. Annette és Justine azonban úgy döntenek, hogy rajongói leveleket hamisítanak, hogy a producerek lássák népszerű a sorozat. Ebből mindenki kiveszi a részét, ám a végén a lányok lepődnek meg csak igazán.
42.
A baleset
Isabel hülye fogadása miatt elüti egy autó Jeromot. Justine nagyon aggódik érte, Annette és Francois pedig túldramatizálják az esetet. Roger egy orvos barátja nyugtatja meg őket. Eközben Isabel rájön, hogy az apja és barátaik hazudtak neki, teljesen kiakad. Őt Helen nyugtatja meg.
43.
A szekta
Arthur meglátogatja Annettet a Kávézóban egy fura szerelésben és a meditáció erejéről hadovál. Gyakorlatilag beszervezi az összes beléesett lányt. Annette is követni akarja és Francois is, utóbbinak bejön a csajozás eme fajtája. Luc, Jerome és Justine nagyon aggódik értük. Amikor azonban már el akarják, hagyni a „világot”, hogy meditálhassanak, Jerome és Luc közbelép.
44.
A jogvita
Justine megharagszik Annette-re, mert ugyanazt a ruhát megvette, mint ő. Isabel kihasználja a vitát és telebeszéli Annette fejét, ezzel pedig a maga oldalára állítja. A csapat két részre oszlik. Francois bizonytalan, ám Justine csókja „meggyőzhetné”. Jerom azonban cseppet sem örül ennek és úgy dönt, megleckézteti a kisbarátját.
45.
Jerome titkos élete
Jerome segít Francoisnak, amitől megint bonyodalmak lesznek, hiszen Justine épp rosszkor toppan be. Lesz mit magyarázni…
46.
A szerelmi bájital
Francois szerelmi bájitalt kotyvaszt, hogy elcsábíthassa Anastasia-t, amit előtte kipróbál Carolinán. Ám Isabel igyekszik belekeverni a tervekbe, ám mégis ő lesz a tesztalany…
47.
Jerome unokatestvére
Jerome és Justine között fokozatosan szűnik meg minden, amikor megjön a fiú unokatestvére, Laurent. Úgy dönt, hogy elcsábítja ezzel is megleckéztetve a barátját. Ám Justine számára nagyon kínosan alakulnak a dolgok, amikor Marie meghívja a két fiút és Annette-et is hozzájuk vacsorára.
48.
A csókbetegség
Jerome elkapja az úgynevezett csókbetegséget. Jerome aggódik, hogy ha Justine megtudja, hogy Isabel, Miriam és még sok lány is elkapta, meg fogja gyanúsítani, hogy viszonya volt a lányokkal. Jeromnak mégis védekeznie kell és esküdözik, hogy ártatlan. Justine nem hisz neki addig, amíg Annette meg nem tudja, hogy a medence vize volt fertőzött, amiben az úszásoktatás volt.
49.
Számítógépes őrület
Arthur újra megjelenik a kávézóban, most mint üzletember. Elmondja, hogy egy milliót nyert azzal, hogy eladott a japánoknak egy általa kifejlesztett játékot. Francois megjelenik éjjel Jerome-nál, hogy a gépén ő is játékot gyárthasson. A csapat minden tagját lázba hozza a számítógépes játék, még a Girard szülőket is. Számtalan átvirrasztott éjszaka és nappal után mindannyian csalódnak, kivéve Isabel, aki odavan Arthurért.
50.
Vakáció
A vakáció alatt a banda feloszlott. Jerome és Justine két hónapig nem látták egymást. Justine nagyon féltékeny, amikor megtudja, hogy Jerome Isabellel „töltötte” a vakációt, jerome pedig azon akad ki, hogy Luc ugyanott volt nyaralni, mint Justine.
51.
Vissza a nyaralásból
Mindenki a nyaralás emlékeit idézi fel. Justine még mindig mérges amiért Isabel meglátogatta Jeromot. Jerome pedig Justine és Luc közös emlékeire féltékeny.
52.
Vissza az iskolába
Mindenkit az izgat az újévben, hogy milyen új szívek találnak egymásra idén. Annette rögtön szemet vet egy fiúra, akiért viszont megint Isabel-lel kell megküzdenie. Egy külföldi lány, Marilou érkezik az osztályba, akire Justine nagyon féltékeny lesz, mert a lány gyönyörű. Francois azonban hamar megnyugtatja.
53.
Katasztrófa!
Annette édesapja nyer a lottón. Eleinte ez jól jön Annettenek hiszen saját sofőrt kap és a figyelem középpontjába kerül, ám az édesapja bejelenti: Montelimar-ba költöznek! A barátok könnyek között búcsúzkodnak…
54.
Valaki hiányzik…
Annette elköltözik Montelimar-ba. Bár a fiúk itt maradtak, de Justine nagyon magányos. Ezt kihasználja Isabel is, aki megkörnyékezi a lányt. Isabel unokatestvére, Anastasia is befolyásolja Justine-t. Jerome igyekszik kordában tartani a dolgokat, de Francois aggódik az új barátság miatt. Ám a helyzettel nagyjából mindenki megbarátkozik, kivéve Annette, aki hazatelefonál…
55.
Madarat tolláról…
Isabel és Charles Henry viselkedése már-már bosszantó, a megjelenésük is kezd átalakulni. Girard-ék belegyeznek egy buliba. Ám Helen-nek nem tetszik a húga viselkedése. Főleg miután megtudja, hogy sem Luc sem Francois nem hivatalosak a buliba, mert nem elég „előkelőek”. Majd felrobban, de Jerome ezt megakadályozza. Helen úgy dönt, hogy ő ugyan nem megy el a buliba, mert nem tetszik neki a huga viselkedése.
56.
Rali
Jerome, Isabel, Anastasia, Charles Henri és Justine együtt vannak. Luc pedig Francois-val Jerome szobájában. Justine nagyon világian viselkedik, és magára hagyja Jerome-ot. Roger pedig a szappanopera-rajongó Madame Pelletiere-vel kínlódik. De jön ide még a Francois-Anastasia affér is. Jeromenak teljesen elege lesz és lelép az estélyről.
57.
Őszinte szeretet
Jerome új barátnője Isabel, míg Justine pasija, némi hezitálás után, Charles Henri. Roger-t egyre érzékenyebben érinti a Mme Pelletiere rajongása. Mindenki az új partnerével van, ám Justine még mindig Jerome-ot szereti. Hamarosan megkapja Charles Henri levelét és Helen tanácsait. Ezután úgy dönt, hogy beszél Jerome-mal…
58.
A nagy visszatérés
Annette visszaszökik anélkül, hogy a szüleinek szólt volna. Justine pedig nagyon ideges Jerome miatt, Rogernak pedig újra az áldozat szerepe jut.
59.
Xavier unokaöccse
Marie meghívja a főnökét, Xaviert, annak nővérét és unokaöccsét, Pierre Alain-t vacsorára. Francois pedig egy Anastasiával való találkozás miatt megszabadul Odile-tól és lepasszolja Girardéknál. Pierre Alain egy rakás szerencsétlenség és ezzel szép estét okoz a lányoknak. A fiúnak nagyon tetszik Odile. Francois pedig, miután nem jól sült el az estéje, megérkezik és bánja, amit tett Odile-lal.
60.
Ragasztó
Annette nagyon magányos, Justine segíteni akar neki, ezért átveszi kicsit Annette helyét és Luc-höz indul.
61.
Meglepő meglepetés
Francois-nak végre sikerül egy randevút egyeztetnie Anastasia-val. Nagyon félénk, de tervei szerint Jerome szobájában fejezik be az estét. Ez Jerome és Justine kapcsolatára is hatással lesz…
62.
Justine, aki szakított Jerome-mal, most Luc-kel jár. Jerome-ot ez nagyon megviseli. Fájdalmát Annette, Isabel és Sophie enyhíti. Ki így, ki úgy…
63.
Kapcsolat szemüvegért
Annette a fejébe veszi, hogy meghódítsa Jerome-ot. Azt gondolja, hogy ha leveszi a szemüvég akkor nyerőbb lesz, ezért a kávézóban kezd el dolgozni, hogy pénzt gyűjtsön a kontaklencsére. Ekkor azonban megismeri Jean-t.
64.
A vizsgálódás
Annette felesküdik Roch Voisine fejére, hogy nem beszél Girardéknak arról, hogy Justine Jerome-mal volt moziban, míg ő Luc-kel. Annette kéri a lányt, hogy beszéljen a szüleivel a helyzetről. Roger és Marie, akik nem igazán elégedettek Justine választásával, meghívják Luc-öt vacsorára, hogy megismerhessék.
65.
A gyógymód
Justine-t nagyon foglalkoztatja Jerome hozzáállása, mert szerinte szerelmes. Hogy megsürgesse Annette és Francois vizsgálódásait azt mondja, hogy Jerome egy lánnyal volt a gyógyszertárban. A csapat kutakodni kezd Jerome után, a következményektől azonban megijednek.
66.
Fodrászgyakornok
Justine nagyon féltékeny Adeline-ra, Jerome új barátnőjére. E felett érzett haragját pedig Annette-n vezeti le, aki eljátszik egy jelenetet, hogy haza megy Montelimare-ba. Ám Justine nem reagál.
67.
Játék mackó
Jean nagyon szeretné meghódítani Annette-t, ezért Justin tanácsára, féltékennyé akarja tenni Adeline-nal. Ekkor a két fiatal között felizzik a levegő.
68.
Az ünnepség
Egy iskolai ünnepséget szervez az iskola, Justine és barátai csinálják. Hozzájuk csatlakozik az agresszív Oliver és a jó pasi Nike. Justine nem is tud neki ellenállni. De Annette-nek valami gyanús…
69.
Justine születésnapja
Girad-ék meglepetés vacsorát készítenek kisebbik lányuknak. Annette is részt vesz benne. Azonban Luc levele után cseppet sincs ünnepi hangulatban a lány.
70.
Apa és a furcsaságok
Annette „titokban” szerelmes Rogerba, ezért nagyon zavarja annak fiatal asszisztense, a csinos Magalie. A lány Roger sorozatán keresztül kerül képbe, amit Annette féltékenyen figyel. Igyekszik bogarat ültetni Justine fülébe is, hogy valami nem stimmel a lánynál.
71.
Egy ágy kettőért
Roger nagybátyja és nénikéje megjelenik Girardéknál, akik odaadják nekik Justine szobáját, amit Annette-tel oszt meg. A lányok véleményét nem kérdezik, akiknek Jerome adja oda a szobáját, hamar megbánja…
72.
A rabszolga
Isabel egy vacsorát szervez, de nem hív meg rá akárkit. Francois tudja, hogy Anastasia ott lesz, ezért önként Sophie és Isabel rabszolgája lesz. Minden szeszélyét kielégíti a két lánynak a buli miatt. Annette-nek ez egyáltalán nem tetszik és közbelép…
73.
A festő
Ebben a részben Marie egyik művész tanítványáról, Mathieu-ről lesz szó, akit Isabel és Annette is magának akar. A harc ismét fellángol…
74.
Öt lány a házban
Megérkezik Roger unokahúga, Deborah Ausztráliából. Ez azonban még nem lenne baj, ám hozza a barátnőjét is, Suzon-t, akiből azonban kettő is van, hiszen Suzon hozza az ikertestvérét Suzy-t is. Roger kicsit megijed az öt lánytól a házában, de a fiúk örülnek.
75.
Indulás
Deborah tökéletesen beilleszkedik a suliba és otthon is. A lány érkezése megdobogtatja a fiúk szívét. Annette segíteni akar neki, ezért felajánlja az egyetlen szabad szívet, Lucot. Deborah-t azonban már elbűvölte valaki.
76.
Én vagyok a legjobb
Francois-t lenyűgözi Deborah, bár tudja, hogy nem sok esélye van a szép lánynál. Ezért életre hív egy szépségversenyt, hogy kiválassza az Iskola Szépét, Deb-et. A lányok mind a fiú kegyeit keresik ezután, hogy nyerjenek. Az 5 lány rábeszéli Roger-t, hogy a versenyhez adja kölcsön a nappalit és a konyhát. A döntőben Justine és Deborah versenyeznek 6-6 ponttal…
77.
Honvágy
Debbie szomorú, mert honvágya van és hiányzik neki Tim, a gyerekkori szerelme. Ezért kell a fiúknak megelégednie a barátságával. Ezt Francois viseli jobban, Luc nem adja fel. Timet azonban nem lehet elérni…
78.
Guillaume, a hódító
Deborah messze van a barátjától, így egyre fogékonyabb Francois és Luc bókjaira. Ezért megkérik Guillaume-ot, Luc barátját, hogy segítsen nekik elcsábítani a lányt. Annette, aki gyengéd érzelmeket táplál a fiú iránt, felfedezi az összeesküvést és bosszút akar állni. Hamarosan Jerome, Justine és Luc is az események központjába kerül.
79.
Őrültek
Anette-et elcsábítja Cédric, Francois egyik iskolai barátja. Hamarosan azonban kiderül, hogy a fiú nagy nőcsábász. Eközben Jerome és Roger is kisebb fajta érzelmi válságon megy keresztül, és jobb híján egymással vigasztalódnak. Francois-nak sem jobb a kedve. Illetve Justine és Deb kapcsolatába is beköszönt a féltékenység.
80.
A mozis csók
Cédrik egy nem túl helyes fiú a suliból, ám a lányok kedvencévé válik, amikor szerepel egy reklámban. Francois ezért színész akar lenni. Girard úrtól kér tanácsot és megkéri, hogy valahogy segítse hozzá egy szerephez a sorozatában. Francois nagyon bezsong, mert lehet, hogy Jessica Fox szerepel vele, esetleg. Bemagolja a szerepkönyvet, de aznap minden nagyon rosszul sikerül. Nagy hangsúlyt kap a színpadi csók is…
81.
Dupla szerelem
Az Ikrek csoportosan megviccelnek néhány áldozatot.
1.-Roger: véletlen áldozat, mert belesétál abba csapdába, amit Debnek és Justine-nek szántak. Kórházba kerül.
2.-Isabel: ő a cipőjét hagyja el egy csel miatt.
3.-Sebastian: véletlen baleset, mert Jerome és Luc csapdájába sétál bele. Ő is kórházba kerül. A viccen csak Sebastian képes nevetni, míg Isabel bosszút tervez…
82.
Dupla fájdalom
Az ikrek beleszeretnek Sebastian-ba, amivel megőrjítik Debet és Justine-t. Ám a fiúnak csak Suzy kell. Suzon csalódott és dühös lesz. Igyekszik ártani, még Isabel is segít neki. A háborúval azonban még inkább megőrjítenek mindenkit, ezért bezárják őket, hogy tisztázzák a dolgokat.
83.
Depresszió
Jerome és Francois meglátják Isabel-t szomorkodni. Először azt hiszik, hogy ez valamilyen csel, de Isabel fájdalma őszinte. Jerome megöleli a lányt és ekkor lép be Debbie és Justine. Debbie utána megy és próbálja lenyugtatni. Nem sikerül, Justine-nek elege van mindenkiből. Marie meg aggódik a lánya viselkedésért, ezért beszél vele. Juju megnyugszik és hagyja Jerome-nak, hogy megmagyarázza, Isabel apja nagyon beteg. Justine segít Jerome-nak partit szervezni, hogy Isabel elfeledje a fájdalmát. A bulin Luc annyira vigasztalja Isabel-t, hogy az Debbie-ben felgyújtja a féltékenység szikráját. Ő pedig tüntetőleg a botlábú Francois-val táncol. Isabel megtudja, hogy az orvosok hibáztak és az apjának semmi baja. Ezután olyan lesz mint régen, csupán kicsit más.
84.
Összehívás
Az ikrek felbosszantják az angol tanárt, ami már nem az első eset. Behívatják őket az irodába, otthon Roger vár rájuk. Roger bemegy az iskolába, utána egy napra bezárkóznak a szobájukba, tanácskozni. A lányok rettegnek, hogy kirúgják őket és vissza kell menniük Ausztráliába. Debbie szomorú, mert nem akar egyedül lenni. Luc vigasztalja. Francois pedig többet szeretne tudni a titkolózásról. A csend után Roger és Marie bejelentik, hogy Justine ösztöndíjat kapott az USA-ba és döntenie kell, hogy megy e.
85.
Justine hezitál
Az iskolában mindenki gratulál Justine-nek az ösztöndíj miatt. Nagy a nyomás a lányon. Nem tudja, hogy menjen vagy maradjon e. Az ikrek 4 marad-megy játékot játszanak, amivel kiborítják Annette-t, Isabel-t, Roger és Francois-t. Így három játék eredménytelen, de a negyediken megtudják, hogy Justine menni fog, de erről csak a döntés után beszélnek. Jerome és Justine együtt vacsoráznak, míg a többiek városnézésre mennek. Nem ígérnek egymásnak semmit, mert nem akarnak olyan szomorú távkapcsolatot, mint amilyen Debé és Timé. Justine úgy dönt, hogy elmegy.
86.
Viszlát Justine
Justine indulásának napján a barátok búcsúebédet rendeznek. Isabel gonoszkodási miatt Justine úgy dönt, hogy nem megy sehova. A barátok meg próbálnak hatni rá. Teljes lesz a káosz, amikor Justine bejelenti, hogy mégis elmegy.
87.
Apu cipője
Mindenki szomorú Justine távozása miatt. Francois új tervet eszel ki Debbie meghódítására. Az apja cipőit veszi fel! Azonban az Ikrek, egy Isabelnek szánt csíny miatt, összetintázzák azt. Francois szörnyű pánikba esik, és kétségbeesett ötletei lesznek. A barátok próbálják megfékezni, kevés sikerre.
88.
Dilemma
Annette nagyon unatkozik Justine nélkül, ezért úgy dönt, hogy hazautazik Montelimarba. Ám jön a jóképű Michel…
89.
Az aranyifjúk
Luke két gyönyörű lánnyal ismerkedik meg és felajánlja az egyiket Jerome-nak…
90.
A huligánok
Két gengszter terrorizálja Debbie-t és az ikreket a kávézóban, ezért Luc, Jerome és Francois a védelmükre kelnek…
91.
Vizsgák – 2/1
Eljönnek a vizsgák. Francois túl lusta, hogy tanuljon. Az ikrek Debbie segítségét kérik, majd a tanulógépezetbe kerül Luc és Jerome is…
92.
Vizsgák – 2/2
Jerome és Deborah vizsgái jól sikerültek. Francois is elégedett. Az ikrek vizsgái rosszul sikerülnek és félnek, hogy emiatt vissza kell menniük Ausztráliába. Marie és Roger mindent elrendeznek.
93.
Zagyvaságok
Deborah megcsókolja Jerome-ot, ezután kerülik egymást. Luc és az ikrek is kiveszik részüket a történésekből.
94.
A kocsma csillaga
Isabel szeretné, ha felfedeznék. Annette pedig megújul. Az új külsejével igazán hódító lesz. Új külsejét pedig Isabel bosszantására szeretné használni.
95.
Kihívás
Jerome és Luc hódítóversenyt rendeznek és csókokat gyűjtenek. Ez Debbie-nek nem tetszik, Marie segítségével meg akarják leckéztetni a fiúkat.
96.
Tombola
Justine Los Angelesi francia kisbetegeknek gyűjt adományokat. Annette segíteni akar neki, ezért jótékonysági tombolát szervez. Felajánlja minden Roch relikviáját, de nem lelkesedik senki érte. Ekkor bedob egy főnyereményt, Debbie csókját. A fiú csapatostul jelentkeznek.
97.
Fordul a kocka
Luc és Francois Elodie-ért küzdenek, nem mindig tisztességesen
98.
Közvélemény-kutatás
Francois pénzt gyűjt, hogy Los Angelesbe mehessen Kim Bassingerrel találkozni. Ezért közvéleménykutatós-dolgot eszel ki. Az ikrek ezt problémamegoldásra használják, Isabel pedig a saját népszerűsítésére.
99.
Love Story
Jerome kezd beleszeretni Florance-ba, de nem akarja becsapni Justine-t. Luc pedig ki akarja magát próbálni Florance-nál.
100.
Debbie szülinapja
Girard-ék vacsorát szerveznek Debbie szülinapjára. Jerome is ott van, bár ő inkább lenne Florance-nál.
101.
Skarlát
Xavier, Mary főnöke, skarlátos lesz. Mary felajánlja számára Roger és a saját segítségét. Sok vitát eredményez ez a döntés, de a dolgok jóra fordulnak.
102.
Dühös foci
Isabel bosszút akar állni Jerome-on, ezért azt mondja neki, hogy Justine túl közel van az amerikai focit játszó jó pasiktól. Így el fogja őt felejteni. Jerome annyira féltékeny és dühös lesz, hogy ott akarja hagyni a tanulmányait és repülőre akar ülni, hogy Justinnel lehessen. A barátai mindent bevetnek, hogy jobb belátásra bírják.
103.
Kopogó szellem
Annette és az ikrek megpróbálnak kapcsolatba lépni Roch Voisine szellemével. Teljesen ártatlan mókának látszik, amíg össze nem törik Annette tükre, amit Justine-től kapott. Közben Isabel is bosszút akar állni Annette-en.
104.
Kim talizmánja
Az ikrek adnak Francoisnek egy talizmán-tollat, amit állítólag Kim Basinger harapott meg. Francois hisz ebben és elindul lottót venni…
105.
Telefon
Jerome-nak nincs pénze telefonálni Justine-nak, ezért Debbie adja kölcsön a saját kártyáját. Jerome nagyon hálás, ezért szájon csókolja a lányt. Isabel meglátja ezt és nagyon féltékeny lesz. A fejében összeáll a bosszú terve…
106.
Rajongók
Jerome-nak nagyon nehéz Justinre várni. Főleg miután Luc bemutatja mindkét hódítását. Mindenki megdöbbenésére, az egyik lány hamar belopja magát Jerome szívébe. Annette Francois-nak próbál segíteni, míg a bűntudattól szenvedő Jerome Debbie-ben talál lelki segítőt.
107.
Szemüveg
Isabel gúnyolódik Annetten és Francois-on a szemüvegük miatt. Francois-t ez megviseli, és nem akarja többé hordani, de a barátai mellette állnak. Eközben Isabel demonstrál a szemüvegben csókolózók ellen…
108.
Villámcsapás
Luc elsőre beleszeret egy lányba, de annyira, hogy azonnal el akarja venni. A barátai próbálják meggyőzni, hogy még túl fiatal ezekhez. Isabel pedig semmi kivetnivalót nem talál ebbe, hiszen már ő is sok ilyen ajánlatot kapott. A lányok úgy döntenek, hogy letesztelik.
109.
Harc
Luc és Stephane (Justine barátja) Laetitia kegyeiért küzd, bevetik a flippert is.
110.
Az egyedülálló Totoche (Ez egy népszerű képregény-sorozat, szerk.)
Az ikrek gyűjtik a Totoche-képregényeket. Találnak egy ritkaságot, ami meg van a szintén gyűjtő Francoisnak. Az ikrek lopással vádolják a fiút. Jerome szervez egy Totoche vásárt, ahol fény derül a tolvaj kilétére, az illető személye mindenkit meglep.
111.
Nem ő
Francois szeertné meghódítani Pauline-t, egy régi barátnőjét, Jerome engedélyével. Kiábrándító affér lesz belőle!
112.
Jenny
Justine egy amerikai barátnőjét küldi a szüleihez. A lány prűdsége meglepi a barátokat és Justine szüleit is.
113.
Praktikus feladatok
Annette és az Ikrek jegyet szereznek a kulisszák mögé Roch Voisine koncertjére. Az ikrek kételkednek bene, hogy a bálvány közelébe jutnak, de Annette-nek tervei is vannak.
114.
Egy jó társ
Jerome beleszeret Luc barátnőjébe, Caroline-ba. Luc kérésére elviszi a lányt egy hangversenyre. Úton hazafelé azonban megöleli a lányt…
115.
Nagy szerelem
Annette korábban tér vissza Montelimar-ból és igazán kétségbeesik, amikor Isabel-lel és Francois-val is beszél. Valami megváltozott…
116.
Ez elment vadászni…
Annette elhagyja Francois-t, aki minden erejével próbálja visszakapni a lány szívét, de már hiába.
117.
A tüntetés
Annette őrülten beleszeret Joel-be és figyelmen kívül hagyja Francois-t. A fiú nagyon rosszul viseli ezt. Először egy ülősztrájkot csinál, de az kudarcba fullad, ezért éhségsztrájkba kezd.
118.
Lány a pulóverben
Justine távozása óta Annette Deborah-val mély barátságot ápol. Látja, hogy a lány szereti Jerome-ot, és fáj neki, hogy más lánnyal látja a fiút. Annette úgy dönt, hogy segít rendezni ezt az ügyet.
119.
Luc a szupersztár 2/1
Luc találkozik egy producerrel, aki lemezt akar vele készíteni. Annette hirtelen az első számú rajongója lesz, emiatt pedig hanyagolja Joel-t.
120.
Luc a szupersztár 2/2
Annette mély depresszióba süllyed, amikor Joel szakít vele. Barátai segíteni próbálnak neki, de hiába. Luc közbeavatkozik.
121.
Jó vagy nem?
Az ikrek vőlegénykeresésbe kezdenek, majd Marie tanácsára Annette az átalakításukra vállalkozik.
122.
A jó szám
Annette, egy magazin tanácsára, elkészíti mindenki horoszkópját a számmisztika segítségével. Ezzel azonban a jó és rossz hírek hírnökévé válik.
123.
A tolvajnak!
Joel egy nagyon drága pulóvert ajándékoz Annette-nek. Később a kávézóban a fiú zavartan viselkedik, mert ellopták tőle a főnöke táskáját, amiben nagyon sok pénz volt. Isabel igyekszik a barátokban kétséget ébreszteni Joel becsületességével kapcsolatban.
124.
Hírek
Marie bejelenti, hogy babát vár. Az ikrek és mindenki más is, a leendő anyuka kedvére akar tenni.
125.
Francois Charente tartományba utazott, hogy elfelejtse Annette-t. De most visszatér, Svetlanával a bulgár szépséggel, akiért nagyon odavan.
126.
Elragadtatva
Francois nagyon szeretné meghódítani Svetlana-t, ezért az összetört szívű hősszerelmest játssza. Ehhez felhasználja Odile-t is, aki azonban visszautazik Párizsba.
127.
Amerikai idő szerint
Annette és Joel szeretnék megünnepelni a hó fordulójukat, ezért bulit szerveznek Jerome-hoz.
128.
Visszatérés
Roger és Jerome együtt mennek ki, hogy fogadják Justine-t a repülőtéren, ám a lány Mickael-lel érkezik. Jerome nagyon csalódott és úgy érzi, el kell felejtenie Justine-t végleg.
129.
Barát…barátok
Justine bevallja Annette-nek, hogy flörtölt Mickael-lel, de még mindig Jerome-ot szereti.
130.
A fotó
Francois megkéri Jerome-t, hogy segítsen Svetlanának elfelejteni Luc árulását. Először Jerome ellenáll, mert Justine-hoz hű, de Isabel mutat egy fotót…
131.
Naponta másokért
Az Ikrek el akarják felejteni Mickaelt, ezért szemet vetnek Svetlena unokatestvérére, Igorra. Ám Isabel rátelepszik a srácra. Annette segítségével bosszút terveznek a lányok.
132.
Szeress sokáig…
Svetlana új barátra tesz szert, Régis-re. Annette igyekszik a fiút rávenni valamire, ami hosszú életet kínál…
133.
Francia lecke
Deborah a legjobb franciából. Isabel minden báját beveti, hogy Roger neki adja a különleges leckéit. A féltékeny lányok bosszút hirdetnek…
134.
Luc hazatér Finnországból, ekkor megtudja, hogy Svetlana leváltotta. Eközben Annette és az Ikrek Isabellel és Rogerhoz kötődő terveivel foglalkoznak.
135.
Riadó!
Az Ikrek még mindig pasi keresésben vannak, amikor megismerik Stéphant-t. A lányok elmennek vele. Hamarosan Suzy visszatér és bejelenti Suzon eltűnését.
136.
Munka nélkül
Luc kétségbeesett, mert nem talál munkát. A többieket elborzasztja Isabel javaslata: felkéri Lucot a személyi komornyikjának.
137.
Féltékenység
Amíg Annette teszi a szépet Rogernak, addig Isabel egy csinos lányt visz Joelhez a kávézóba, majd rohan figyelmeztetni Annette-et.
138.
Visszatérés harsonaszóval
Jerome-ot megtámadja az éjszaka közepén egy rocker, Jimmy. Francois érkezik, mint egy detektív bejelenti, hogy Jimmy elrabolta Svetlanat. Roger úgy dönt, hogy találkozik vele.
139.
Szeretet-futás
Luc és Francois beleszeretnek Lisa Mirandába, a színésznőbe, aki Roger sorozatában játszik. Amikor a fiúk megtudják, hogy a lány az új részekben már nem szerepel, kétségbeesnek. Annette beszél erről Rogernek.
140.
Ágyú
A lányok bemutatják Celine-t a fiúknak. Jerome-nak nagyon tetszik a lány. Deborah szomorúságát látva, Annette megpróbálja átpasszolni a lányt Luc-höz.
141.
Két külön világ
Francois Céline behálózásán fáradozik, miközben Isabel aljas megjegyzésekkel próbálja a barátokat felpiszkálni. Annette-t teljesen fel is bőszíti, olyannyira, hogy Annette meg akarja leckéztetni Isabelt.
142.
Harc
Luc és Jerome harca Céline-ért eléggé elmérged, ezért Annette azt javasolja, hogy flipperen döntsék el, kié legyen a lány.
143.
Egy kemény nap
Roger megbetegszik, Jerome és Deborah összezavarodik, Joel és Luc pedig Célinen vitatkoznak. Annette-nek kemény napja lesz, ha rendet akar tenni.
144.
Bonyolult helyzet
Justine hazatérése nagy öröm Girardéknál, ám Annette-nek szemet szúr az is, hogy Deborah milyen szomorú, amikor Jerome megöleli a barátnőjét.
145.
Jó szokások
Francois-t zsarolja egy fiú, aki filmre vette, ahogyan a srác „gyógyszert” vesz. Megkéri Jerome-ot, hogy segítsen neki.
146.
Nagy ugrás
Isabel egy barátjának a testvére, Chantal, az ejtőernyőzés mestere. Felajánl egy leckét a bandának. Justine és Annette megtiltják Jerome-nak és Joelnek, hogy elmenjenek.
147.
Válság
Jerome, Luc és Francois nagyon várják már Céline visszatérését. Annette fél Justine reakciójától, ezért Céline-t moziba küldi Francois-val. Ott összefutnak Justinnel és Jerome-mal.
148.
Átszervezés
Justine Francois-val flörtöl, ölelkeznek. Jerome Céline-nel, míg Luc Isabellel. Justine féltékennyé akarja tenni Jerome-ot, ezért jár együtt Francois-val, szintúgy Jerome Céline-nel. Annette úgy dönt, hogy valahogyan orvosolnia kell ezt a kész katasztrófát, ezért…elájul…
149.
Lácreakció
Annette nagyon szomorú, mert a barátai elhagyják Franciaországot. Francois pedig szégyelli a viselkedését Justine miatt, ezért ő is el akar menni.
150.
Magány
Annette és Joel is elmentek Montelimarba. Isabel és Céline ezt kihasználva Roger-val mennek egy hangversenyre. Marie-t pedig a stúdióban szeretnék tartani.
151.
Új szokások
A Montelimar-ból visszatért Annette megismeri Virginie-t, Marie unokahúgát. Elmagyarázza neki, hogy Luc az egyetlen szabad fiú. Ám Guillaume, egy ismeretlen fiú megjelenik a kávézóban.
152.
Rémálom
Annette-t katasztrófák kísérik a napján. Reggel felfedezi Rogert töltött hassal. Irritálja Jerome és Virginie közeledése is. A kávézóban pedig Isabel és Céline megosztoznak Luc-on. Annette pedig szakít Joellel, mert azt Martine karjaiban találja. Ezután Jerome-ot és Virginie-t látja ölelkezni. A végén azonban kiderül, hogy Martine Joel unokatestvére.
153.
Rejtélyek
Annette nyugtalan, mert egyre kevesebbet látja Joel-t. Isabel és Céline rámutatnak arra is, hogy Joel és Virginie túl sokat vannak együtt. Annette összefut a kávézóban is velük, ahol zavartan reagálnak rá, illetve a cipőik sárosak.
154.
Verseny
Odile, Annette régi barátja segít a lánynak, hogy Jerome és Virginie ne alázzák meg Justine-t, ezért szét akarják robbantani őket. Bevetik Bernard-t.
155.
Veszekedés
Luc nagyon kedvetlen Jerome és Justine se vele-se nélküle kapcsolata miatt, de igazán az bosszantja, hogy Jerome jóban van Virginie-vel, hiszen beleesett a lányba.
156.
Horizont
Annette Virginie-t győzködi Jerome miatt, míg Jean-Francois a lány behálózásán fáradozik. Luc és Jerome pedig vonzódik Alexandrához, Joel szuper csinos unokatestvéréhez. Virginie ettől nagyon szomorú.
157.
Egyre rosszabbul
Annette unatkozik. Amíg azon fáradozott, hogy Virginie-t és Jean-Francois-t összehozza, addig –akarata ellenére- arra használta a fiút, hogy féltékennyé tegye Jerome-t.
158.
Kettő között
Egy versenyt követően Justine egy utazást kap Európába, így váratlanul betoppan. Annette száguld Jerome-hoz, aki épp Virginie-vel van, hogy szóljon neki.
159.
Elhagyva
Annette szomorú, mert Joel, a szülei és a barátai mind Lenny Kravitz koncertjére mentek. Szerencsére ott van Roger…
160.
Szent szövetség
Annette vigyáz a kis testvérére, két hétig. Justine otthoni munkát végez. Luc és Jerome pedig flörtölni kezd két új lánnyal. Isabel és Céline pedig rohannak értesíteni a lányokat.
161.
Bajnokság
Virginie és Justine elmondják Jerome-nak, hogy találkoztak Isabel barátjával, Pat-tel. A fiú igazi hencegő, mert ő mindig mindenben a legjobb. Amikor a banda a Kávézóba ér, látják, hogy Luc flipperezik a sráccal
162.
Szabadság
Virginie és Justine egy nagy bulit készítenek elő a házukban. Céline és Isabel úgy döntenek, hogy szabotálják a bulit, mert nincsenek meghívva.
163.
Felfedezés
Jerome az új dzsekijében érkezik meg a Kávézóba. Nagyon büszke rá. Érkezése után megöleli Virginie-t, majd Bernard leönti az új dzsekijét. Bernard azt javasolja, hogy amerikai „csodaszerrel” tisztítsák ki. Justine egy doboz kondomot talál a dzseki zsebében.
164.
Virágok
Virginie egy szép csokrot kap, amit Luc-nek tulajdonít, ezért rohan megköszönni. Ám Luc semmit sem tud. Justine és Virginie kérdezősködni kezdenek. Bernard anyukája is csokrot kap, de kitől? Justine ekkor úgy dönt, hogy hasonlítsák össze az aláírásokat. Az első csokrot Joel küldte, a másodikat Jerome. Kiderül, hogy Isabel, Jean-Francois-val kicseréltette a kártyákat. Az első csokor Annette-é lett volna Montelimar-ban, amit Joel küldött. A második Justine-é, Jerome-tól.
165.
Golyók
Yves egy szegény srác, aki a Kávézóba betérve kéreget. Isabel-től is kér pénzt, aki elzavarja. Justine pedig az asztalukhoz hívja, de Isabel tovább visít, ekkor Justine az asztalra borít egy zacskót…
166.
Garancia
Annette Girardékhoz érkezik, ám csalódott, mert Roger nincs ott. A lányok szerint nem volt otthon az éjjel. A Kávézóba érve Annette hallja, hogy Isabel azt meséli, hogy egy csodás éjszakát töltött egy 40-es férfival. Annette összezavarodik.
167.
A szívem habozik
Yvan, Annette egy régi udvarlója Párizsba érkezik. Annette igyekszik védeni magát és teljesen összezavarodik. De bemutatja a fiúnak Joelt, a párját.
168.
Fel a fejjel
Roger nagyon ideges, mert Marie-nak már csak egy napja van a szülésig. Odile pedig Bernard dolgai miatt ideges.
169.
Születés
Girardék nagyon boldogok, amikor megszületi a kicsi baba. Annette is szeretne babát, ezért megkéri Joel-t, hogy csináljon neki. A fiú ellenáll, ezért Annette elrohan és eltűnik.
170.
Elfogadás
Annette elhagyja Joel-t, hogy Girardék babáját kényeztethesse. Jerome pedig nem tudja elfogadni, hogy Justine elmegy. Isabel pedig Jerome-ot szeretné megkaparintani.
171.
Egyedül
Annette tovább aggódik Jerome és Virginie miatt, ebbe a dologba belekeveredik Joel, Luc és Roger is. Aztán jön Annette és Magalie, akik meglepetést okoznak.
172.
Béke
Annette bejelenti Rogernak, hogy autót nert egy versenyen. Ezalatt a fiúk Jerome-ot Geraldine karjaiba taszigálják a Kávézóban. A lányok pedig az idill lerombolásán fáradoznak.
173.
Rang
Annette ráveszi Virginie-t, hogy segítsen Chloé nevelésében, mert Marie-nak vissza kell mennie dolgozni. Jerome és Geraldine bimbózó kapsolatába beleszólnak a fiúk és Isabel is.
174.
Meglepetés
Annette Jerome-ot tartja szemmel, míg Isabel barátkozik Geraldine-nel. Még a szüleihez is meghívja a lányt Jerome-mal. Anette szörnyen dühös, de szeretné ha menne a fiú, hogy bebizonyítsa nem él vissza a helyzettel.
175.
Túlóra
Isabel segít Jerome-nak és Geraldine-nak kettesben lenni, és Annette felügyeltét elkerülni. Annaette drasztikus lépésre szánja magát, miután a Kávézóban mindannyian összebalhéznak.
176.
Végső esetben
Amíg Bernard azon fáradozik, hogy minden fiút leválasszon Odile-ról, addig Virginie és Annette felfedezik, hogy Justine visszatért. A Kávézóban Isabel fogadja a lányt azzal, hogy Jerome és Geraldine egy pár. Annette pedig kétségbeesetten magyaráz Jerome-nak.
177.
A szerelmesek egyedül a világban
Joel a szüleihez utazik, míg a banda kosárlabda meccsre megy, így Annette egyedül marad. A lány elmegy Girardékhoz, ahol Marie és Roger rábízzák a bébit, mert ők romantikázni szeretnének.
178.
Kísértés
Justine magyarázatot követel Jerome-tól a Geraldine-affér miatt. A Kávézóban a banda elég kíváncsi Stéphanra. Annette Justine-nel és az indulásával van elfoglalva.
179.
A fiúk elbújnak, ha sírnak
Justine indulása után Jerome Geraldine-t keresi, de nem találja. Stéphane pedig megbabonázza Annette-t és Virginie-t.
180.
Határok
Virginie nem jött haza az éjjel, ám reggel sírva jön, és azt mondja, hogy Stéphane meg akarta erőszakolni. Mindenki megdöbben. Amikor Geraldine ugyanezzel érkezik, Jerome bedühödik.
181.
Törött karral
Annette nem tudja hogyan magyarázza Luc eltűnését Virginie-nek, ezért azt találja ki, hogy balesete volt a fiúnak…
182.
Szeretetben
Luc és Virginie boldogok egymással. Annette féltékeny ezért Bernard-ot zsongatja be. Ám hibát vét, amikor látja, hogy Joel és Geraldine ölelkeznek. Kétségbeesik.
183.
Félelem nélkül
Virginie úgy dönt, hogy Luc-kel le akar feküdni. Luc pedig elkéri Jerome szobáját, amikor az Girardéknál vacsorázik. Annette dühöngeni kezd.
184.
Szereposztás
Roger sorozatába újy színésznő kell, ezért castingolnia kell, Annette-nek van egy ötlete. Odile-lal bűnrészességet vállalnak és akcióba kezdenek. Azt szeretnék, ha Geraldine nyerné meg a szerepet, hogy minél távolabb kerüljön Jerome-től.
185.
Igaz barát
Annette írt egy verset, amihez a Kávézóban egy lány, Valentine gratulál neki. Annette-nek hízeleg a lány kedvessége és azt is megtudja róla, hogy szereti a Mindörökké Szerelem sorozatot is. Amikor Annette felajánlja neki, hogy bemutatja Rogernak, Virginie figyelmezteti a lányt…
186.
Cserebere
Amíg Marie Annettel veszekszik Roger étkeztetésén, addig Virginie dühöng, mert Luc haza kíséri Valentine-t.
187.
Kiütés
A himlő továbbra is összeköti Rogert és Annettet. Illetve ugyanúgy megy a harc Luc, Virginie és Valentine között.
188.
Visszatér a tűz
Annette nem találkozik Virginie-vel. Ekkor jön Valentine és árulkodik, hogy Jerome meghívta magához a lányokat, köztük Geraldine-t is.
189.
Baleset
Annette-nek nem tetszik ahogyan Isabel Jean-Francois-val bánik, illetve Geraldine Jerome-mal. Ezért Joel buliján akcióba kezd…
190.
Justine visszatér
Justine visszatér, Anitával, egy barátnőjével. Roger nem tudja, hogy ezt hogyan közli Annette-tel. Jerome pedig Joelre bízza Gealdine-t, amíg Justine itthon van.
191.
Életben maradni
Amióta Annette megtudta, hogy Joel moziba vitte Geraldine-t, nem jelent meg. A barátok mindenhol keresik, de hiába. Isabel azt mondja, hogy látta Annette-t, amikor kosármeccsről jött…a lány a tavon lebegett.
192.
Esély az éltre
Roger-t felkérik, hogy 3 hónapra menjen az USA-ba a sorozata miatt. Marie és a lányok biztatják, bár senki sem tudja, hogy Annette hogyan reagál erre.
193.
Féltékeny nő
Bár Annette szomorú Roger távozása után, de csodálja Justine fair-játékát Geraldinnal szemben. Úgy dönt, hogy segít a lánynak, hogy ne szenvedjen már többet. Ekkor érkezik meg a végzősök közé, Anthony.
194.
Státusz
A lányokat zavarba hozza, ahogyan Annette küzd azért, hogy Geraldine-t és Anthony-t összehozza. Luc, aki még nem ismeri a srácot, féltékeny, mert az meghívta Virginie-t és barátait egy koncertre.
195.
Ki tudja…
Annette nem adja fel a terveit. Anthony pedig együtt tölti az estét Virginie-vel. Luc ezután szakít a lánnyal, ám Virginie kétségbeesetten bizonygatja, hogy nem történt semmi. Anthony beszélni akar Luc-kel.
196.
A felvétel
Isabel szeretné, ha Anthony figyelne rá, ezért eljátssza, hogy meghúzódott a bokája. Eközben Jerome még mindig Geraldine-nal van elfoglalva.
197.
Bizonyíték
Virginie és Annette együtt ebédelnek a lányokkal, amikor csőtörés lesz és mind eláznak. Luc és Joel Jerome-hoz mennek átöltözni, akit meglepnek, mert Geraldine-nal turbékol.
198.
Kétség
Annette-nek még mindig hiányzik Roger. Jerome pedig titokban találkozgat Geraldine-nal, Justine háta mögött. Justine nem sejt semmit. Virginie és Anthony pedig kicsit túl közel kerülnek egymáshoz.
199.
Jó időpont
Jerome nagyon szereti Geraldine-t, ezért szakítani akar Justine-nel. A fiúk és Geraldine is igyekszik lebeszélni. Jerome határozott!
200.
Habozás
Annette boldog Roger levelétől. Jerome nem tud választani Justine és Geraldine között. Virginie pedig Luc és Anthony között.
201.
Zsarolás
Virginie Justine nyomásásra elhagyja Anthony-t. Jerome pedig mérges, mert Luc Justine miatt piszkálja. Isabel pedig meglepi Anthony-t és Virginie-t ahogyan ölelgetik egymást, majd zsarolni kezdi a fiút…
202.
Tisztavizet a …
Virginie meglepi Isabelt és Anthony-t, ezért elrohan, Annette meg csodálkozik. Nagyon szomorú, Jean-Francois pedig mindent elmond a szerelmesekről Luc-nek és Joel-nek. Luc kérdőre vonja Anthony-t, amiből hatalmas vita kerekedik.
203.
Esküvőre készülve
Annette Girardék évfordulóját készíti elő. Isabel még mindig zsarolja Anthony-t. Amikor azonban a fiúval megy konditerembe, meglátja Jerome-ot Geraldine-nal. Ekkor úgy dönt, hogy megzsarolja Jerome-ot is.
204.
Dupla zsarolás
Anthony beszél a zsarolásról Annette-nek, aki felháborodik és mindent elmond Virginie-nek. Virginie pedig úgy dönt, hogy beszél Luc-kel. Justine pedig egyre inkább rájön, hogy Jerome nem őszinte.
205.
Új helyzet
Jerome és Justine szakítottak. A lány talpra áll, Jerome pedig megkönnyebbül, hogy már nyíltan Geraldine-nal lehet. A lányok pedig úgy döntenek, hogy leválasztják Jean-Francois-t a zsarnok Isabel-ről.
206.
Terv
Geraldine-nak bűntudata van Justine miatt, ezért találkára hívja. Jean-Francois pedig a lányok segítségével próbál ellenállni. Annette-nek pedig tervei vannak Justine-nel és Anthony-val.
207.
Megfordítva
Annette nem érti, hogy Justine miért ennyire jó Geraldine-hoz. Mindenkit felháborít Isabel viselkedése J.-F.-el, ezért meg akarják leckéztetni a lányt.
208.
Váratlanul
Isabel dühöng és mindent elkövet, hogy J.-F.-t visszakapja. Annette pedig egy párt akar Justine-ből és Anthony-ból. Justine nem akarja. A lányok vacsorát szerveznek…
209.
Ostobaság
Annette megöleli Anthony-t, amit szörnyű ostobaságnak vél. Kétségbeesését a vigasztaló lányok sem enyhítik. Elszökik…
210.
Aggodalom
Annette még mindig nincs meg. Joel és Anthony önmagukat hibáztatják. Jerome és Justine pedig titokban találkoznak.
211.
Szívből jövő kiáltás
Annette nagyon boldog, hogy Roger visszatért. Isabel pedig egy új fiúval jelenik meg, hogy féltékennyé tegye Jean-Francois-t. A lányok csalódottan veszik tudomásul, hogy Isabel terve működik. Justinnek ettől jó ötlete támad. Megkéri Anthony-t, hogy segítsen féltékennyé tenni Jerome-ot, mert vissza akarja kapni.
212.
Kiengesztelés
Roger szomorú Jerome és Justine miatt, Annette beszél vele. Justine nagyon dühös a lányra, szeretné, ha ebbe ne szólna bele senki.
213.
Formában
Annette arra használja Marie távolétét, hogy Rogert „kínozza” az edzőteremben. A kávézóban Joel és Luc megismerkednek Geraldine testvérével, Fabiennel, akire ők „vigyáznak” Jerome távollétében. Isabel azonnal lecsap rá és az edzőterembe viszi a fiút.
214.
A szeretet demonstrációja
Justine és Virginie kiszabadítják Fabient Isabel karmaiból. Justine bejelenti, hogy Fabiennel megy a diák-demonstrációra, Jerome ideges. Később mindenki a kávézóban, Jerome idegesen várja, hogy Justine visszatérjen.
215.
Erőszak
A lányok készülnek a suli-demonstrációra. Joel nem túl lelkes, ám Annette teljesen beindul. Jerome szörnyen nyugtalan Justine és Fabien miatt. Ő is elkíséri a párt, Roger követi…
216.
Elkerülhetetlen
Amikor Justine nem megy el egy randira, Fabien féltékennyé akarja tenni egy másik lánnyal. Nem válik be, Justine Anthony-val foglalkozik. Fabien a morcos Jerome-tól kér tanácsot Justine-ügyben.
217.
Küzdelem
A fiúk fociznak Isabel új barátjával, Philippel. Később egy másik fiúval, Rolanddal játszanak. Jerome legyőzi, erre a fiú csalással vádolja.
218.
Egy hajszálon…
Justine, Annette és Virginie meglepik a fiúkat a kávézóban. A fiúk kissé hűvösek. Annette úgy dönt, hogy Fabiennel megy a demonstrációra. Justine pedig elhívja Anthony-t, hogy az USA-ban készült képeit megmutathassa. Joel és Jerome nagyon dühösek.
219.
Szenvedélyek
Justine lángra lobbantotta Anthony és Fabien szívét is. Jerome próbálkozik. Annette gondoskodni akar az emberekről, Isabel pedig Vincent-et veti be.
220.
Bájos trió
Annette nyomására sem siet a választással Justine, Fabien és Anthony között. A fiúk a tengerparton szeretnének tölteni pár napot a lányokkal. Ám Justine átlátszó ürüggyel lefújja, Jerome-mal akar lenni.
221.
Hol van?
Justine és Jerome újra szerelmesek. Joel és Luc angol ismerőseiket vezetik körbe. Isabel rohan a hírrel a lányokhoz, Fabien és Anthony pedig a fiúkhoz rohannak a figyelmeztetéssel.
222.
Ugorjunk együtt
Jerome tiltakozik, mert Justine angliai iskolába akar menni. Jerome már nem akarja elveszíteni. Annette már amúgy sem túl jó kedvű, mert Joel és Fabien a csinos angolt kísérgeti, például moziba. Anthony felajánlja Justine-nek, hogy ugorjanak ejtőernyővel.
223.
Elfogadás
Justine és Anthony együtt érkeznek a kávézóba, Jerome dühösen távozik. Annette szörnyen dühös, mert Joel túl sokat van azzal a lánnyal. Később a kávézóban kényszerít egy fiút, hogy megölelje. Joel féltékeny lesz.
224.
Vészjelzés
Luc felszed egy nagyszerű lányt. A kávézóba viszi. Teljesen Linda hatása alá kerül. Annette-nek nem tetszik az egész, Luc pedig elkéri Jerome szobáját…
225.
Fékezz!
Luc elmondja Joelnek, hogy csodás Lindával, de Virginie-vel unatkozik. Érkezik Fabien és elmondja Luc-nek, hogy tud mindent. Valószínűleg Geraldine-től. Luc meglátja Isabelt, amint fényképezi őket Lindával. A lány kiszalad a kávézóból, Luc utána…
226.
Titokban
Miközben Isabel Luc elöl menekül elüti egy autó. Kómába kerül. Mindenki aggódik. Luc-nek iszonyú bűntudata van és úgy dönt, mindent elmond Virginie-nek.
227.
Veszélyes vetélytárs
Virginie elmondja Annette-nek, hogy vett egy szexi fehérneműt és abban akarja este elcsábítani Luc-öt. Jerome arra használja Geraldine egy rövid távollétét, hogy hívja Justine-t. Geraldine-nak gyanús Jerome, hát még amikor rájön, hogy ki az oka, ki a vetélytárs.
228.
Nem változik semmi
Virginie és Annette úgy döntenek, hogy mostantól kihívóak lesznek. Marie ezt nem helyesli. Isabel már jobban van, de teljesen megváltozik. Ezzel mindenkit meglep.
229.
Visszatérők
Az Ikrek visszatérnek és Annette lelkesen számol be mindenről, ami a távollétükben történik. Suzy és Suzon azonban Anthony-val és Fabiennel akar nagyon megismerkedni. A fiúk mutatnak érdeklődést, de nem tudják elválasztani őket.
230.
Bonyodalmak
Luc épp utazni készül, amikor Linda megérkezik. Joel még mindig a titkot fedezi. Az Ikrek pedig Anthony és Fabien felszedésén fáradoznak. Jerome szobáját is igénybe veszi. Linda pedig meglepő dolgot közöl Luc-kel.
231.
Finom választás
Amíg Luc és Linda Jerome szobájában vannak, addig Annette Virginie-vel. Luc nagyon büszke Linda fotóira, ami hamarosan feltűnik Annette-nek is. Ez a rész a fotók körül bonyolódik.
232.
Hó lavina
Virginie-nek tetszik Benjamin. Annette pedig Luc és Linda bimbózó románcán stresszel. Az Ikreknek egyre sürgetőbb a választás Anthony és Fabien között.
233.
Ígéret
Annette tájékoztatja az Ikreket, hogy Luc becsapja Virginie-t. Luc-nak megígéri, hogy nem szól erről senkinek. Azonban Isabel is megjelenik az iskola folyosóin, ő pedig nem biztos, hogy megtartja az ígéretét.
234.
Visszatérések
Virginie jól viseli a Luc-kel való szakítást, Lindának saját tevei vannak. Időközben Girardék egy nagy felfedezést tesznek.
235.
Egy jó ötlet
Annette tájékoztatja Justine-t a távollétében történtekről. Francois elmondja Luc-nek, hogy tetszik neki Virginie. Geraldine úgy dönt, hogy elhagyja Jerome-ot.
236.
Iker-fogadás
Az Ikrek fogadnak Annette-tel, hogy meg tudják cserélni/téveszteni a pasijaikat. Ehhez színes rágógumit használnak, bizonyítékként. Francois bejelenti, hogy Virginie lesz a felesége.
237.
Vizsga
Fabien egy barátja, Yvan jól teljesít a suli teszten. Ez bűntudathoz vezet. Aztán képbe kerül Isabel, Annette és egy csókverseny/csókrekord.
238.
A látnok
Isabel már nincs Yvan-nal, mert az Geraldinhez vonzódott, ám közbeszól Fabien is. Annette pedig a születési dátum alapján jósolgatni kezd…
239.
A mester
Isabel türelmetlenül vár Yvan-ra a kávézóban. Amikor megérkezik, kikezd Virginie-vel, sikertelenül. Isabel dühös és féltékeny. Yvan-nak nehezére esik már, hogy támogassa a lányt.
240.
A szeretet fészke
Luc és Joel visszatérnek a vakációjukról. Joel-nek nem sikerült leráznia Soniát, a flörtjét. Joel találkozik Annette-tel. Luc és Linda lakást mennek nézni.
241.
Látványosság
Joel felteszi Soniát a vonatra és megfogadja, hogy többet nem csapja be Annette-t. Ám Sonia ismét megjelenik. Yvan feláldozza magát és elcsábítja a lányt, aki azonnal beleesik.
242.
Számít a kor?
Annette Roger-vel beszélget egy unokatestvéréről Magalie-ről, aki 18 és hozzámegy egy 35 éves emberhez. Roger szerint a kornak nincs semmi jelentősége. Annette nem túl elfogadó, ám amikor Magalie rávilágít Roger-hoz fűződő kapcsolatára, kezdi megérteni a dolgokat…
243.
Idegenkedés
Annette és az Ikrek Luc-höz mennek a stúdióba, aki épp Lindával van. Hamarosan asztalhoz ül az összegyűlt társaság. Annette rémülten veszi észre, hogy 13-an ülnek az asztalnál.
244.
Elővigyázatosságból
Annette és az Ikrek kondomhasználati akciót hirdet. Minden fiúnak óvszert osztanak, és aki megígéri, hogy használja, megölelheti az Ikreket. Fabiennek és Anthony-nak nem tetszik az ötlet.
245.
Számítógépes katasztrófa
Roger kidobja az Ikreket, mert kitörölték a Mindörökké Szerelem több részét is. Luc befogadja őket. Justine és Annette Rogert puhítja, aki vissza is fogadná őket, de tartogatnak azok még meglepetést…
246.
Keserű mentés
Isabel sírva érkezik Jerome-hoz, aki épp Justinnel van. Elmondja, hogy Yvan már nem akar vele lenni. Roger pedig az Ikrekkel van elfoglalva.
247.
Eredmények
Justine és a fiúk a vizsgák miatt aggódnak. Luc pedig azt nem tudja, hogy hol van Linda. Annette pedig egy autóban látja Joelt egy férfival.
248.
Hírvivők
A vakációjáról hazatérve Annette már úgy érzi, nem szereti Joel-t. Megkéri Jerome-ot, hogy mondja el neki. Joel pedig Luc-öt kéri meg, hogy szakítson Annettel helyette.
249.
A kaméleon
A lányok a kávézóban mesélik a vakáción történt hódításaikat. Virginie Paul-t ismerte meg, az Ikrek egy fiúikerpárt, Stephane-t és Jean-Yvest. Míg Isabel egy Jean-Hubert nevű fiúval találkozott. Ám ekkor megérkezik Roger producere és annak fia…Lesz meglepetés!
250.
Annette nővér
Annette megkapja Tom szakítós levelét. Nagyon csalódott, a barátok vigasztalják. Isabel pedig ezt kihasználva akar Roger-hoz férkőzni.
251.
Előzetes Igen
Linda elhagyta Lucot, aki nagyon összetörik. Jerome vigasztalja, majd elmond mindent Justine-nek. A kávézóban pedig Annette van egy kedves ám félénk fiúval, Aristide-del. Később mindannyian Linda stúdiójához mennek.
252.
Noé bárkája
Virginie és David a kávézóban találkoznak. Ugyanott Aristide várja Annette-t a fiúkkal. Isabel huligánokkal érkezik, akik belekötnek Davidba. Aristide közbelép.
253.
A kecske
Az Ikrek egy kecskével vannak elfoglalva. David pedig a katonaságot szeretné elkerülni Isabel segítségével. Ám amikor rájön, hogy ezért meg kell csókolnia a lányt, nemet mond. Isabel bosszút esküszik.
254.
Bosszú
Isabel ráveszi Rogert, hogy mutassa meg milyen a mozis ölelés, amelyről Jean-Francois képeket készít. Isabel ezután megtépi a ruháját, és sírva beront a kávézóba, hogy Roger meg akarta erőszakolni.
255.
Nosztalgikus visszatérés
Anthony ajándéka a lányoknak, Julian, az unokatestvére. Justine-nek megtetszik a srác. Luc-öt Linda indulása nyugtalanítja, az Antillákra. Geraldine pedig bejelenti Jerome-nak, hogy az apja súlyos beteg.
256.
Óriási
Jerome bevallja Luc-nek, hogy amióta együtt volt Geraldine-nal, habozik közte és Justine között. Az Ikrek tüntetnek az azbeszt ellen. Justine és Julien találkoznak.
257.
Vonzalom
Az Ikrek a kantin ételeinek jobb minőségéért kampányol. Julian bevallja Anthony-nak, hogy tetszik neki Justine, majd megkéri, hogy segítsen meghódítani. Isabel azt tanácsolja, hogy először Roger-hoz kerüljön közel.
258.
Láz
Virgine szomorú, amióta megkapta David szakítólevelét. Justine nem tudja támogatni, mert neki meg az fáj, hogy Jerome és Geraldine együtt vannak. A helyzetet Isabel, majd David is komplikálja.
259.
Fel a fejjel
Virginie Girard-ékkal osztja meg a bánatát. Justine pedig számon kéri Jerome késedelmét. Isabel elmondja a lánynak, hogy látta Jerome-ot és Geraldine-t ölelkezni az utcán.
260.
Minden rosszul megy
Annette meglepi Jerome-ot és Geraldine-t, nem tudja mit tegyen. Megkéri Lucot, hogy segítsen, de hiába. Egyedül Roger vigasztalja. Justine épp Julian-nel van a kávézóban, amikor megjelenik Jerome Geraldine-nal kéz a kézben. Justine elrohan.
261.
Leleplezve
Julian és Isabel összefognak, hogy megsebezzék Justine-t azzal, hogy elmondják Jerome és Geraldine együtt mentek el megint. Aristide kihallgatja a tervet és elmondja Annette-nek. Ők is összefognak, hogy csapdába ejtik a cselszövőket.
262.
A nyomuló
Annette zavart, mert Roger túl bizalmas vele. Elmondja, hogy egy vita után Marie elment az anyjához, megígérteti Annettel, hogy nem szól a lányoknak. Luc ez lánnyal érkezik, akit egy night clubban ismert meg. Patricia nyomul, ezért Justine és Luc eljátsszák, hogy együtt vannak.
263.
Görkori
Azért, hogy az Ikrek kártalanítsanak, munkát vállalnak a kávézóban, mint pincérnők, görkorival szolgálnak fel. De ezzel is csak kárt okoznak. Francois értesíti Justine-t és Aristidet, hogy Linda hamarosan visszatér.
264.
Minden lehetséges
Francois mindent bevet, hogy meghódítsa Virginie-t. Luc pedig elmondja Jerome-nak, hogy Justinnel mászkál. Jerome nem túl lelkes.
265.
Harmadik nap
Az Ikrek korizása miatt Roger eleseik és kificamítja mindkét csuklóját. Nem tud írni, ezért Marie felveszi a csinos Delphine-t. Annette féltékeny, ezért igyekszik távol tartani a lányt. Luc Justine-t keresi.
266.
Jojó 2/1
Aristide bemutatja a barátainak Jojót, egy barátságos csavargót. Mindenki segíteni akar neki. Luc felviszi magához, hogy fürödjön meg, amíg ő elmegy, vesz valamit enni neki. Ekkor megjön Geraldine és Jerome. Tolvajnak nézik a férfit és a fiú meg próbálja leszerelni a „tolvajt”.
267.
Jojó 2/2
Roger alkalmazza Jojó-t. A férfi ír helyette és még forgatókönyv ötleteket is ad. Marie pénzt ad Rogernek, hogy fizesse be a lakbért. Roger elmegy egy kicsit, majd mire visszajön, eltűnik a számítógép és a pénz is.
268.
Rap
Aristide mutat egy számítógépes programot Annette-nek, amely képes megmutatni, hogy ki tetszik adott lánynak. Virgininek az jön ki, hogy szereti a rappereket. Suzy és Suzon elviszi Aristide rap-zenéket venni.
269.
Horoszkóp
Annette kigúnyolja az Ikreket, mert azok hisznek a horoszkópban. Ám amikor Virginie bejelenti, hogy Justine horoszkópja nem jó, Annette rohan, hogy megfigyelje Luc-öt. A fiú Isabel unokatestvérével, Veronicával távozik a kávézóból.
270.
A fiúk története
Roger egy amerikai producert fűz a sorozatához. A lányok segítenek. A kávézóban a fiúk pedig Aristide-nek mutatják, hogyan kell csajozni. Isabel meglepi őket, amint egy lányt fűznek, rohan is azonnal a lányokhoz a hírrel. Mire a lányok a kávézóba érnek a fiúk már a csók demonstrációjánál tartanak.
271.
Mindennek ára van
Justine és Virginie nem tudnak megbocsátani Luc-nek és Anthony-nak. Annette erőfeszítései ellenére is úgy döntenek, hogy megleckéztetik a fiúkat.
272.
Kék ütés
Roger nagyon nyugtalan, mert a producerrel vacsorázik. Annette egy agyagpakolásos maszkot készít Roger-nak. A kávézóban pedig a fiúk állnak bosszút Isabelen, krémmel és csokoládéval. Annette pedig teljesen kétségbeesik, amikor nem tudja Rogert kiszabadítani a maszkból.
273.
Döfés
Luc elmondja Jeromenak, hogy Isabel rajta kapta, amint egy night clubban ölelgette Lindát. Fél, hogy a lány elmondja Justinnek. Jerome segíteni akar, ezért megfenyegetik Isabelt, hogy ha jár a szája megfizet. A lány beleegyezik, hogy hallgat, de cserébe azt kéri, hogy Jerome hívja fel magához.
274.
Szolidaritás
Luc elmondja Jerome-nak, hogy jobban szereti Lindát, mint Justine-t. Jerome ideges lesz. Elmegy Giraldékhoz, hogy visszaszerezze Geraldine-t, de Justine kirakja. Jerome elmegy a kávézóba, ahol már ott van Luc, Anthony és Aristide is. Anthony szomorú, mert vissza kell mennie az USA-ba, de nem akarja itt hagyni Virginie-t. A fiúk úgy döntenek, hogy egy nagybeszélgetésre hívják a lányokat.
275.
Főszerepben…
Az Ikreket énekelni hívják Modanno bemutatójára. Nagyon izgatottak, ezért senkit sem hagynak aludni. Roger és Justine ismétlésre biztatják őket. Marie pedig felkészül a vigasztalásukra.
276.
Minden eszközzel
Annette nagy fájdalma, hogy Virginie és Justine szingli, ezért elhatározza, hogy fiúkat fog bemutatni nekik…
277.
Hibás kezdet
A lányok Patrickkel és Guillaume-mal találkoznak a kávézóban, de a fiúk késnek. Nagyon. Ekkor jön Aristide két új fiúval. A lányok ekkor elhatározzák, hogy körbekísérik őket, ekkor megjön a két megkésett lovag.
278.
Csapda
Annette-nek egy nagyon fontos floppy-t kell elvinnie Roger sorozatával kapcsolatban. A kávézóba kitér, hogy Virginievel, Patrickkal és Guillaume-mal összefusson. Miután eljönne Aristide látja, hogy Guillaume Isabelt ölelgeti. Elmondja ezt Annette-nek, aki nem hisz neki. A lány hamarosan rájön, hogy elhagyta Roger floppyját, ezért visszamegy a kávézóba. Meglátja Isabelt Guillaume-mal…
279.
Az öreg bajtárs
Virginie és Justine csatlakozik Annette-hez és Aristide-hez, akik a tengerpartra mennek. De Patrick és Guillaume sehol. Ekkor Jerome és egy barátja viszik el a lányokat, ám Jerome motorja leáll, így visszafordulnak. Marie y romantikus hétvégére készül Rogervel, amikor befut annak egykori katonai bajtársa és mindent keresztülhúz.
280.
A szeretett nagyi
Roger anyja meglátogatja a Girard családot. Ő egy fiatalos és lendületes hölgy, akit minden érdekel. Elmegy a lányokkal a kávézóba, értékeli a kapcsolatokat. Elhatározza, hogy Jerome-t és Justint közelebb hozza egymáshoz.
281.
Próbaidőszak
A nagyi tanácsára Justine megpróbálja visszaszerezni Jerome-ot. Annette gyanakszik, de Justine eltökélten tartja a titkát.
282.
Félreértés
Justine még mindig nem szól senkinek a kapcsolatukról Jerome-mal. A kávézóba érkezik Daniel a nővérével Annie-val, aki színésznő. Épp a színpadi csókot mutatja be Jerome-on, amikor Annette befut. A lány kifordul és felháborodottan megy a többiekhez a hírrel. Justine nem szól semmit, de nem megy haza…
283.
A nagy vezető
Justine mentségeket talál ki, hogy miért lép le hajnalban. Annette-nek nagyon gyanús a lány és érzi, hogy titkol valamit. Justine Jeromehoz siet, de ott Danielt találja. Hogy eloszlassa a gyanúját egy kölcsönkért könyvről beszél, és a kávézóba viszi Danielt. Annette meglátja őket és azt hiszi, hogy rájött Justine titkára.
284.
Kinyilatkozás
Annette egy diktafont rejt Justine ágya alá. A lány észreveszi és dühös, meg akarja leckéztetni a kíváncsi lányt. A diktafonra szerelmet vall Blaise-nak. Annette beleesik a csapdába.
285.
Hitetlenkedés
Roger a sorozatával van elfoglalva. Annette felfedezi, hogy Marie egy férfival ebédel. Buta ürüggyel megy Girardékhoz és a konyhaajtónál hallgatózik, hogy miről beszél Marie és a „szeretője”.
286.
Tervezett féltékenység
Virginie bevallja Annette-nek, hogy tetszik neki Daniel, de az közönyös vele. Annette azt tanácsolja, hogy tegye féltékennyé a fiút. Danielnek Virginie tetszik és féltékenyé akarja tenni a lányt úgy, hogy Aristide egy haverjával, Vannessával játsza a Rómeót. Annette meglátja őket, ezért megkéri Blaise barátját, Antoine-t, hogy adjon korrepetálást Virginie-nek.
287.
Látni és Javítani
Virginie bele szeret Antoine-ba és már nem érdekli Daniel. Annette próbál rá hatni, de Virginie-t nem érdekli. Annette ekkor segít még egyet Danielnek…
288.
Pillantás
A producer szerint Roger túl öreg már írónak. Annette elhatározza, hogy megváltoztatja férfi stílusát. Ehhez segítségül hívja Aristide unkatestvérét, Aglaet, aki egy élénk fantáziájú divattervező.
289.
Állat a dobozban
Edgar, a környék bunkója Aristide-del szívózik. A lányok Jerome-hoz viszik az ijedt srácot. Annette bosszút hirdet, Antoine segít neki.
290.
Dupla áldozat
Antoine és Daniel is Virginiet akarja. Antoine látja, hogy Daniel mennyire odavan ezért tez egy gesztust felé…
291.
Neheztelés
Justine és Jerome találkoznának, de Jerome nem jön, ezért a lány Annettel megy. Meglátja Jerome-ot egy lánnyal. A fiú megmagyaráz mindent, Justine megnyugszik. Egyelőre…
292.
A csíny elfajul (a zsák egy fajta szerelmi ajándék, szerk.)
Antoine egy zsákot ad Virginie-nek. Annette ezt a maga hsznára felhasználja. Jerome segítségével Daniel levelet csempész Virginie zsákjába, ami azonban sajna Annetté. Amikor a lány felfedezi, nem tudja mit szóljon…
293.
Bizalmasan
Aristide nem tudja kiheverni, hogy Annette szakít vele, a lány mindenkit arra kér, hogy vigasztalják a megtört fiút. Ám mindenki meglepődik, amikor az érintett két csinos lánnyal érkezik meg a kávézóba.
294.
Te és én
Virginie bejelenti, hogy szakított Antoine-nal. Annette szerint Aristide furán viselkedik. Többször is fullad. A lány orvoshoz viszi.
295.
Gyümölcs és Zöldség
Annette és Aristide pénzt akarnak keresni, ezért paradicsomnak és banánnak öltözve szórólapokat osztogatnak. Mindenki kineveti őket. Myriam, akit ezzel bíztak meg, közvéleményt kutat és érdeklődik Jerome, majd David után. Virginie nem túl lelkes.
296.
Dráma
Myriam vonzódik Jerome-hoz, Justine mérges. Jerome megnyugtatja Justine-t és elküldi amazt. Ám Myriam visszatér és szerelmet vall a fiúnak, Justine pedig meglepi őket. Aristide és Annette pedig a konkurenciával harcolnak.
297.
Szorul…
Virginie és Annette arra kérik Justin-t, hogy hallgassa meg Jerome magyarázatát, ám a lány nem hajlandó. Jerome Myriammal akr hatni a féltékeny lányra. Justine , válaszul, rámozdul Aristide barátjára, Laurentra.
298.
Kártya
Jerome felajánlja a lakását Danielnek, amíg annak szülei renoválnak. Annette és Aristide pedig berendezik Roger irodáját stúdiónak. Marie arra kéri őket, hogy menjenek műsort gyűjteni. Ekkor felfedeznek még egy bérlőt Jerome-nál, Luc-öt.
299.
Társak
Annette és Aristide Roger irodájában takarítanak. Luc pedig a kávézóban csábít el egy lányt, akinek barátja van. Ekkor jön a barát, aki Anthony. Luc meglepődik.
300.
Korai még
Jerome és Justine vitája tovább burjánzik. Annette lakást keres Anthony-nak és Christophe-nak.
301.
Az ajtóban
Annette kérésére Roger segít Christophe-nak és Anthony-nak költözni. Amikor azonban megérkeznek a lakásba, a tulaj már nem akarja kiadni a két fiúnak.
302.
Meghatódva
Roger meggyőzi a tulajt, így a fiúk beköltözhetnek. Anthony apjának pénzügyi gondjai vannak, ezért nem fizeti ki a bérleményt. Danielnek mentő ötlete támad…
303.
Dupla meglepetés
A fiúk lakásában nagy a káosz, ezért rendszert vezetnek be. A lányok elindulnak meglátogatni őket, az Ikrek visszatérnek a körútjukról.
304.
A berregő
Az Ikrek Girardékhoz viszik Max-et a körutazásos útitársukat. Marie és Roger nem engedik meg, hogy a fiú ott legyen, ezért Annette bekönyörgi Luc-höz a srácot.
305.
Taktikai kérdés
A fiúk meg akarnak szabadulni két rámenős lánytól, ezért számtalan cselt vesznek igénybe. Ám mégis három lánnyal térnek vissza…
306.
Üldözés
Annette menekül Aristide és az Ikrek színházi ügynöke elöl. Anthony és Christophe pedig Jerome-hoz érkezik egy gonddal: követi őket a két nyomulós csaj…
307.
Korcsolya lecke
Virginie bekopog a fiúkhoz, ám mivel a srácok félnek a két nyomulós lánytól, nem engedik, hogy Daniel kinyissa az ajtót. Virginie-nek ez nagyon rosszul esik, és azt mondja Justine-nek, hogy már nem is akarja látni Daniel-t.
308.
Igaz pár
Virginie bejelenti Justine-nek, hogy Bruno-ba szerelmes, ezért menjen és mondja meg ezt Danielnek. Justine nem túl lelkes, ezért Annette-et is elviszi. Daniel ledöbben…
309.
Hálátlanság
Annette-nek némileg elege van az Ikrekből, ezért azok úgy döntenek, hogy elköltöznek…Jerome-hoz.
310.
Levelező…
Justine és Virginie megismerik Bruno levelezőpartnerét, a skót Kevint. Justine és Kevin között alakul valami. A nyugtalan Luc szól Jerome-nak.
311.
A káposztában… (ez olyasmi, mint a pácban. Vagyis nagy bajban van valaki, szerk.)
Annette belesik Kevinbe. Jerome pedig elmondja Danielnek, hogy Justine ma nem tud hozzá átmenni, mert beteg az apja. Ám Daniel a kávézóban meglátja Justine-t…Kevinnel.
312.
Konfliktusok
Annette nagyon dühös Justine-re. A lány szeretne Jerommal beszélni, de az nem elérhető. Később a kávézóban megöleli Kevint, amikor Daniel, Laurence és Karine is ott van.
313.
Összezavarva
Annette nagyon beleszeretett Kevinbe. Elfelejti a találkozókat, csavarog, és kizavarja a fiúkat a lakásukból. A lányok úgy döntenek, hogy beszélnek erről Roger-vel.
314.
Kétségbeesve
Annette őrrülten belezúgott Kevinbe. A fiú pedig azt nem tudja, hogy hogyan mondja meg, hogy el kell mennie még este. Eközben Luc, Anna és Anthony próbálják tisztázni az érzéseket…
315.
Időközök
Annette haza utazik a szüleihez, mert nem bírja elfelejteni Kevint. Az Ikrek örülnek, hogy végre Roger figyelmét élvezhetik, ám Marie ezt nem így gondolja. A lányok látják, hogy Daniel szomorú, ezért kezelésbe veszik…
316.
Amíg szeretet van…
Luc és Anthony nyugtalanok, mert Daniel nem jött haza az éjjel. Szólnak Virginie-nek és az Ikreknek. Mindannyian Daniel keresésére indulnak.
317.
A vizsga napja
Ma van a vizsga. Az Ikrek talizmánt csinálnak, de nagyon idegesek. A tesztek után mindenki úgy érzi, megbukott. A fiúk kicsit el akarnak menni, kikapcsolódni, ám Virginie, aki Brunoval akar lenni, a sarkukban van.
318.
A tesztek vége
Ma teszik ki a vizsgaeredményeket. A lányok pesszimisták, Roger pedig elmegy megnézni az eredményeket…
VÉGE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése