6/10/2015

Született feleségek

Amikor előzőleg vetítették néha elkaptam belőle részeket, azóta többször is lement, többször is elkaptam pillanatokat, aztán megnéztem és tetszik, nagyon tetszik. Lehet most értem meg egy ilyen sorozatra. A sorozat maga 2004-2012 között futott, 8 évadot, 180 epizódot élt meg.
A sorozatnak négy állandó háziasszonya van, körülöttük és Lakhelyükön a Lila Akác közben bonyolódik a cselekmény. Narrátorként pedig az első részben elhunyt 5. barátnőt, Mary Alice Young-ot hallhatjuk.

Susan Mayer
Korai évek, személyiség
Anyja Sophie Bremmer egy reménytelenül romantikus nő, olyan szétszórt jellem, mint a lánya és nagyon csinos. 3-szor ment férjhez, de mindig rosszul választott, majd egy Palacsintaház tulajdonosával Morty Flickman-nal megállapodott végül. Apja Addison Prudy, akiről azt hiszi, hogy háborús hős és elesett, majd a 2. évadban kiderül, hogy él, egy takarmányboltban dolgozik és nős. Eleinte nem fogadja jól Susan-t, de aztán tartják a kapcsolatot, még ha felszínesen is.
Susan az iskolában pompomlány volt, ő mondta a záróbeszédet is. A Közösségi Főiskolán szerzett művészeti diplomát, majd ezután kezdett gyerekkönyveket írni és illusztrálni.
Susan a lányok közül a tipikus szomszédlány, kissé suta, kissé béna, sérülékeny, romantikus, szép, okos, kedves, vicces és egyáltalán nem tud főzni. Ő az a lány a sorozatban, akinél várjuk, hogy belovagol a szőke herceg, akinél várjuk a happyendet.
Karrier
Eleinte csak gyerekkönyveket ír és illusztrál, majd egy iskolában tanít művészetet. Eközben háziasszony, néha dada, és Karl jóvoltából tulajdonjoga van egy sztriptíz bárban, illetve Mike miatt véletlenül belecseppen az internetes pornóba.
Szerelem
Karl Mayer
Susan a 20-as évei elején ismerte meg a törekvő fiatal ügyvédfiút, összeházasodtak, majd 26 évesen megszülte a lányukat, Julie-t. 1992-ben költöztek a LAK-be, 2003-ban Karl elhagyta a nőt a titkárnőjéért, elváltak. A férfit még az első évadban elhagyják, így viszonyt kezd a LAK kikapós asszonykájával Edie-vel, akihez be is költözik, azonban végig Susant akarja visszakapni. Hamarosan viszonyt kezdenek újra és megint összeházasodnak igaz csak egy biztosítás miatt, de a kapcsolatuk 2. nekifutásra sem működik. A 4. évadban is felbukkan terhes felesége oldalán, amikor a szintén terhes Susant „kínozza a jelenlétével”. Az 5. évadban Karl egyedül van és a fia nevelésével küzd, magányos. Ekkor kezd viszonyt Bree-vel, a lány egyik barátnőjével, egymásba szeretnek, össze akarnak házasodni, amikor a 6. évadban egy lezuhanó repülőgép megöli.
Mike Delfino
Az első évadban érkezik, hogy megtalálja egykori kedvese gyilkosát és a fiát, mindenesként, szerelőként helyezkedik el. A fia Mary Alice Young fia, a tizenéves Zach (bonyolult a kapcsolatuk és nem bensőséges, a fiú vad és kábítószerfüggő). Susan és a férfi között azonnal felizzik a szerelem, némi közjáték (Edie lecsap a férfire, Zach, Mike múltja) után összejönnek és össze is költöznek. A második évadban szakítanak, mert Susan nem bírja elviselni Zach-et, hamarosan Karl és Mike érte versengenek újra, majd amikor újrakezdenék, Mike-ot elüti egy autó és kómába esik. Mire Mike felébred, Susan már Ian-nel jár, de nem is számít, mert a férfinek amnéziája van, így Edie-vel kezd járni. Ám nem tudnak sokáig egymás nélkül meglenni, hiszen Susan a férfit szereti, Mike pedig emlékezni kezd. Az évad végén összeházasodnak az erdőben egy romantikus szertartáson. A negyedik évadban Susan terhes, Mike függő lesz, de minden rendbejön és a végén megszületik a kis Maynard (MJ). Eltelik őt év, amiben Susan és Mike balesetet okoznak, a nő nem tudja feldolgozni, elválnak, jelenleg pedig egy festővel, Jacksonnal jár. Az 5. évadban Mike Katherine-nel az új háziasszonnyal kezd járni, illetve felbukkan a baleset áldozatainak apja/férje, hogy bosszút álljon. A következő évadban újra összeházasodnak, Katherine bosszúhadjáratot indít ellenük, végül új lakásba is költöznek. Később az adósságaik miatt Mike Alaszkába megy munkát vállalni, de lesz itt újra Paul Young, gyilkosság, kórház, ám a szerelmük töretlen igazából. Az utolsó évadban is szeretik egymást, kiderül, hogy Julie terhes, így hamarosan nagyszülők is lesznek, majd váratlanul egy uzsorás lelövi Mike-ot, aki meghal. Susan elköltözik a családjával a LAK-ből, hogy új életet kezdjen. Minden kétséget kizáróan Mike volt Susan élete szerelme.
Gary Grantham
A 2. évadban bukkan fel, homoszexuális és elvenné Susan-t, hogy annak legyen biztosítása, de végül felvállalja inkább a másságát.
Ian Hainsworth
A 3. évadban bukkan fel. Míg Susan a kómában levő Mike-ot, addig Ian a kómában lévő nejét látogatja. Eleinte bűntudatuk van, de aztán randizni kezdenek. Mike felébred, de amnéziás, Ian neje meghal, folyamatos akadályok gördülnek a szexeléseik, az utazásaik, stb. elé. Míg Mike és Susan között minden gördülékenyebben ment addig a gazdag angol úriember (akinek a neje volt az egyetlen nő az életében) és a cserfes, egyszerű lány között folyamatos a feszültség. Ian eljegyzi a lányt, de a Mike-kal rögtönzött versengésük alatt rájön, nem akar egy olyan nővel lenni, aki mást szeret, így szakítanak.
Jackson Braddock
Az 5. évadban láthatjuk, mint Susan házának festője, mert a lány nem meri felvállalni a fiúval a kapcsolatot, aztán mégis megteszi, majd a srác elmegy, végül visszajön. Majd amikor a városházára indulnak, hogy összeházasodjanak, a fiút deportálják, mert Kanadából szökött az országba.
Gyerekek
Julie Mayer
Julie igazi álomgyerek, iskola után mindig hazajött, jó jegyei voltak, segített a ház körül, másokon is szeretett segíteni, ellensúlyozta anyja szétszórtságát, két lábbal állt a földön. Mindig jó gyerek volt, de néha fellázadt, ekkor érezhető volt, hogy megviselte a szülei válása, a különböző tragédiák, családi zűrök. Anyjával nagyon jó a kapcsolata, szinte barátnői. Első szerelme Zach Young, majd a szintén zűrös Austin. Utóbbival akarja elveszíteni a szüzességét, ám az lefekszik Danielle Van De Kamp-pel. Az időugrás után orvosi egyetemre jár és egy sokkal idősebb férfival jár. Később kiderül, hogy egy nős férfivel jár. Aztán az utolsó évadban terhes, de nem mondja meg ki az apa. Kiderül, hogy az apa Porter Scavo, akivel a lánynak volt egy kalandja, kislányuk pedig a Sophie nevet kapja.
MJ
2008-ban született, okos kisfiú, ám mivel az anyja neveli kicsit bátortalan, pl. lány tartja rettegésben. Amikor a szülei nincsenek együtt, akkoris azt várja, hogy mikor jönnek össze, ezért nem barátkozik össze Katherine-nel sem igazán. Amikor meghal az apja kezelhetetlen lesz, de aztán helyrejön.

Lynette Scavo
Korai évek, személyiség
Lynette-nek 2 nővére van, Lydia és Lucy, anyjuk Stella Lindquist. Stella nem volt túl jó anya, ivott, verte a lányait és jó pár pótapát hozott a házhoz, akik közül leragadt Glen mellett, akit a lányok megszerettek, de aztán neki is mennie kellett. Egész gyerekkorában rettegett, hogy szétesik a családja, ezért felnőve mindent kontroll alatt akar tartani. Egyetemre járt, ahol kiélte magát, majd megismerte az első munkahelyén a férjét, Tomot. Addig igazi karrierista volt, aki nagyon gyorsan haladt a ranglétrán.
Lynette erős nő, igazi családanya. Nagyon határozott, aki vasmarokkal irányítja a családot, leleményes az élet minden területén, törekvő és versengő alkat. Határozott véleménye van mindenről, és nem ismeri el mások véleményét. Szereti, ha minden az ő elvárásai szerint történik, de szüksége van az erejére, mert a fiai igazi vadállatok. Nélküle atomjaira hullana a családjuk.
Karrier
Reklámszakemberként dolgozik, míg teherbe nem esik, ezután otthon ragad. Később a férje marad otthon, hogy a nő újra dolgozhasson, hiszen nagyon jó. A 3. évadban Tom pizzériát nyit, Lynette beáll mellé, mint étteremmenedzser. A 7. évadban belsőépítésznek áll, de marketingesként is dolgozgat. A sorozat végén Katherine élelmezéssel foglalkozó cégének lesz a vezérigazgatója, emiatt a család New York-ba költözik.  Lynette igazi versengő karrierista.  
Szerelem
Tom Scavo
A főiskola óta házasok, házasságuk sok dolgot kibírt (zabigyerek, karrierválság, a rengeteg gyerek, a nő rákja, a barátnők és barátok tragédiái), de igazából csak kétszer kerültek válságba. A 2. évadban kiderül, hogy Tomnak van egy eltitkolt lánya Kayla, akivel az anyja egyszerűen megjelenik. Amíg el nem tűnik az egyébként nagyon gonosz kislány, addig rendesen megizzasztja a házasságuk. Kicsit újra meginognak, amikor Lynette egyedül marad a pizzériában, mert Tom lebetegszik, ekkor az új fiú, Rick, beleszeret a nőbe és neki sem közömbös a fiú. A 7. évadra azonban teljesen elfárad a kapcsolatuk, ezért különköltöznek. A 8. évadban mindketten randiznak, Tomnak komoly barátnője is lesz, de igazából egymást szeretik, ezért lefújják a válást.
Gyerekek
Porter: Preston ikertestvére. Ő lesz Julie Mayer kislányának az apja.
Preston: A 6. évadban szerez magának egy orosz menyasszonyt, Irinát, akinek senki nem örül, joggal, de a lányt megöli egy sorozatgyilkos.
Parker: Ő nem olyan vakmerő, mint a bátyjai, valójában okosabb náluk, kreatív, ötletes gyerek, aki az ugrás után kezd kamaszodni.
Mindhárom fiúról elmondható, hogy gyerekként igazi vadállatok voltak, folyton borsot törtek a szomszédok, tanárok orra alá. Loptak, hazudtak, rossz tanulók voltak. Csak a vasmarokkal irányító anyjuk volt rájuk hatással. Kamaszként szintén gondok vannak az ikrekkel, mert nagyon függetlenednének, az egyetemen sem remekelnek. De mindent összevetve nem rossz gyerekek és nagyon szeretik az anyjuk és a családot.
Penny: az első évadban születik. Ő egy valóságos angyal, okos, csinos, felelősségteljes, jó tanuló, segítőkész. Igazi álomgyerek.
Paige: A 6. évadban születik, édes kislány.
Patrick: Paige ikertestvére lenne, de Lynette elvetél vele, amitől ki is borul, mert eredetileg nem akarta ezeket a gyerekeket már.
Unokák: Amikor New York-ban már sikeres üzletasszony, már 6 unokája van.

Gaby Solis
Korai évek, személyiség
Gabrielle Marquez néven született, van egy bátyja és egy nővére, 5 volt, amikor az apja meghalt. Ezután anyja, Lucia újraházasodott Alejandro Perezzel, aki szexuálisan zaklatta a lányt egész kamaszkora alatt, de senki sem hitt neki, ezért 15 évesen New York-ba szökött, ahol modellkedni kezdett, majd miután halványodni kezdett az egyébként felívelő karrierje, hozzáment egy gazdag üzletemberhez, Carlos Solishoz.
Gaby a feleségek közül a legcsinosabb, ezért elkényeztetett, önző, szépségfüggő és imádja a pénzt és a csillogást, azonban az évadok alatt sokat változik. Pl. Carlos-szal marad, amikor az megvakul, kitart, amikor elszegényednek, gyermeket szül, amitől tönkremegy az alakja, elslamposodik, mint háziasszony. A végén pedig még a börtönt is bevállalná, hogy megmentse a férjét.
Karrier
Modellként dolgozott, majd sokáig semmit sem csinált, aztán sminkesnek állt, hogy meg tudjanak élni, később szépségverseny trainer lett. Végül beindította online vásárló vállalkozását, amivel pedig saját talkshow-t kapott.
Szerelem
Carlos Solis
Az 1. évadban önző ember, aki csak a pénz hajtja, nejében is csak a díszt látja, szeretne gyereket is. Aztán házi őrizetbe kerül, elveszik a vagyon, kiderül, hogy csalja a neje, sőt terhes a szeretőtől. A 2. évadban Gaby elvetél, majd miután a férje hazakerül béranyát bérelnek, aki megtartja a babát, ekkor a házvezetőnő lesz a béranya, akivel Carlos viszonyt kezd, ezért Gaby kidobja és beadja a válást, ez a baba sem lesz az övék egyébként. A 3. évadban külön vannak, Gaby randizgat, majd férjhez megy, Carlos pedig Edie-vel kerül kapcsolatba. A 4. évadban Carlos és Gaby egymás szeretői, a lány férjnél, a férfi Edie vőlegénye. Hamarosan lebuknak, ekkor Carlos megvakul, miközben verekedik Victorral. Gaby Carlos-szal marad, sőt az időugrás után látjuk, hogy szült neki 2 kislányt és társadalmilag is lerongyolódtak. Carlos az 5. évadban újra lát, Gaby meg szeretné megkapni a luxust. A 7. évadban kiderül, hogy a lányukat elcserélték. Igazából ő volt Gaby élete szerelme és kitartott mellette. Az ő kapcsolatuk ment át a legnagyobb változáson a sorozat alatt. AZ elején nem szerették egymást, egyiknek a pénz, másiknak egy dísz kellett, aztán a börtön, a szegénység, a gyerekre való vágy mind közelebb hozta őket egymáshoz, végül a vakság tette igazi párrá őket, levetkőzték a rossz tulajdonságaikat és egymás tökéletes párjai lettek. A pár később Los Angelesbe költözik, és ott kezd új életet, itt vezeti majd a Talkshow-ját Gaby.
Victor Lang
A 3. évadban bukkan fel és kitartóan ostromolja az elvált lányt, aki egy idő után kötélnek áll, mert a férfi gazdag, mert ő a polgármester, mert szenátor lesz, mert mindnet megkap tőle…De már az esküvőjük napján tudja, hogy Carlost szereti, akivel szeretők lesznek. A 4. évadban meghal a férfi, miközben verekszik Carlos-szal.
John, a kertész
Gaby-nak viszonya van a fiúval, boldog vele, John szerelmes is. Az évad végén lebuknak, szakítanak, majd amikor Carlos börtönbe megy lebuknak előtte is, sőt Gaby terhes (majd elvetél) valószínűleg John-tól. John szeretné elvenni a nőt, vele akar maradni, de Gaby kidobja. A 3. évadban egy röpke éjszakát töltenek együtt, amikor Gaby-nak kell gyorsan távoznia, ugyanis John-nak menyasszonya van, no meg sok pénze. A 4. évadban is összefutnak, de Gaby-nak nem kell a nős fiú. A 6. évadban is felbukkan, mint Solisék unokahúgának a pasija, de Gaby ellenáll és végleg lezárja a John ügyet, mert Carlost szereti.
Gyerekek
Juanita Solis: Az 5. évadban ismerjük meg az időugrás után, amikor 4.5 éves. Nevét nagyanyja után kapta, ő apa szeme fénye, nagyon duci kislány, ami fáj Gaby-nak. Gaby, aki mindig a szépséget tartotta a legfontosabbnak nehezen jön ki a túlsúlyos kislánnyal, akivel amúgy sem egyszerű, mert lázadó, erőszakos és durva. A 7. évadban kiderül, hogy Juanita-t elcserélték a kórházban és egy szegény, duci család kislánya. A 2 család összejár, de a kislánynak nagyon fáj, hogy míg őt nem érdekli a másik család, addig anyja beleszeret a rá nagyon hasonlító kislányába. Nagyon féltékeny és csalódott, végül anyja „őt válassza.
Celia Solis: Solisék vérszerinti duci kislánya, csendes, okos és kicsit rafinált lányka. Nincs vele sok gond, állandó céltáblája vagy éppen cinkosa nővérének.
Grace Sanchez: Solisék vérszerinti kislánya, akit egy kedves, ám szegény duci pár nevelt fel nagy szeretetben, bár a kislány elég elkényeztetett módon viselkedik. Gaby imádja a kislányt, és amikor azt elviszik a szülei, mert látják, hogy a nő mennyire nagyon ragaszkodik hozzá, megszakad a szíve. Grace amúgy egy kedves ám divatbolond lány, mint az igazi anyukája, de szereti az őt nevelő párt.

Bree Van De Kamp
Korai évek, személyiség
Bree Mason Rhode Island-en született, anyja halála után mostoha került a házhoz, akivel a lány nem jött ki. A nő követelőző és erőszakos volt, soha egy jó szava nem volt. A lány ekkoriban kezdte a tökéletesség látszatát kelteni, hogy elnyomja a szörnyűségeket az életében. Bree szinte elmenekült otthonról, amikor az ifjú republikánusok egyik ülésén megismerte Rex Van de Kamp-ot és hozzáment feleségül, majd 1988-ban megszületett a fiuk, egy év múlva a lányuk és 1994-ben elköltöznek Széplakra.
Bree a tökéletes háziasszony, felség és anya. Mindent tökéletesen a kezében tart, mindig főtt étel van az asztalon, a házban pedáns rend uralkodik, a gyerekek szépek, okosak és jól neveltek, a kertje pedig akár egy arborétum. Azonban a felszín alatt semmi sincs rendben, mert Bree érzelmileg semleges, így a férjével nem működik a szex, a gyerekei utálják, mert semmilyen érzelmet sem tud adni nekik sem, hideg a viselkedése. Az évadok alatt őt éri a legtöbb tragédia (halál, elvesztett szerelmek, meleg fiú, tinianya lány, alkoholizmus, stb.), mégis mindig próbálja a tökéletesség látszatát kelteni, amibe belebukik, a végére próbál érzelmesebben élni.
Karrier
Eleinte 100%-ban háziasszony, semmilyen munkát nem végez, majd amikor ugrunk az időben sikeres szakácskönyvíró, akinek már önálló főzőműsora van és Katherine-nel egy sikeres ételkiszállító-céget is működtetnek. Amikor a műsor végén újra férjhez megy, Kentucky-ba költözik a család, ekkor pedig belép a politikába és szenátor lesz.
Szerelem
Ty Grant
Még a főiskolán jártak, el is jegyezte a lányt, aki megismerte Rexet és elhagyta. A 2. évadban tűnik fel a férj halála után, de akkor már a nő George-dzsal randevúzik, akin látszik, hogy enyhén pszichopata. Ty kilép a képből.
Rex Van de Kamp
Egy orvos, aki feleségül veszi a 18 éves Bree-t. Eleinte boldogok és tényleg szeretik egymást, de az évek alatt Rex beleun felesége prűdségébe és tökéletesség-mániájába. Fétis-prostituálthoz fordul, emiatt végleg tönkremegy a házasságuk, amit Bree még mindig szeretne megmenteni. Eközben George, a patikus mérgezi a szívbeteg férfit, hogy megkapja Bree-t. Rex végül belehal a mérgezésbe, Bree pedig férje halála után teljesen összeomlik. Ez az első évadban történik, de a férfi szelleme fel-felbukkan még az évadok alatt. Bree nagyon szerette a férfit, mégis 20 évet éltek együtt, annak halála megindítja a lejtőn. A 6. évadban felbukkan a férfi eltitkolt fia Sam Allen, aki Bree cégét akarja, de Andrew átlát rajta, végül távozik.
George Williams
Az első évadban ismerjük meg, teljesen abnormális a férfi, rajong Bree-ért. Alighogy randiznak, már eljegyzi a nőt, aki még a férjét szereti és inkább barátja a patikusnak. Teljesen kisajátítja a lányt, elidegeníti a családjától is, amivel nincs nehéz dolga, hiszen a nő gyászol. Bree végül szakít az őrület jeleit mutató férfival, aki bevesz egy rakat gyógyszert, hogy ezzel zsarolja a nőt, aki azonban megtudja, hogy George ölte meg a férjét, így hagyja meghalni őt a 2. évadban. Őt Bree igazából nem szerette csak a gyásza miatt került hozzá közel.
Peter McMillan
A 2. évadban láthatjuk. Bree alkoholista lesz, ezért AA gyűlésekre jár, ahol Peter lesz a pártfogója. A nő beleesik a jóképű megmenőbe, aki hevesen ellenáll, mert ő egykori szexfüggő is. Bree gyerekei nem örülnek a férfinak, akit először a lánya, majd a fia is megpróbál elcsábítani, utóbbi lefekszik vele, így Bree kidobja a férfit és a fiát is.
Orson Hodge
A második évadban bukkan fel és nagyon zűrös múltja van (anyja pszichopata gyilkos, van egy halott szeretője egy tetszhalott exneje, ő ütötte el Mike-ot). Bree a pszichiátrián ismeri meg a fogorvost, akivel randevúzni kezdenek és hamar össze is házasodnak (3. évad). Orson ugyanaz, mint Bree, csak férfiben, így rengeteg a közös pontjuk, valóban egymásba szeretnek. A negyedik évadban Bree tetszterhes, hogy fedezze lányát, majd megszületik az unokája, akit együtt nevelnek Orsonnal, ám nem igen értenek egyet a gyereknevelésben. Ebben az évadban kiderül, hogy ő ütötte el Mike-ot, ezért Bree kidobja és beadja a válást, amire a férfi börtönbe megy, hogy a nő megbocsásson neki, így is lesz. Az időugrás után Orson hazatér, az ötödik évad elején még nagyon boldogok, de a férfit egyre jobban zavarja, hogy a nő hozza haza pénzt, ráadásul felvette a halott férje nevét és el is hanyagolja őt a karrierje miatt. Emiatt próbálja elnyomni és megalázni a nőt, aki eleinte tűri, majd fellázad és beadja a válópert, amihez Karl Mayer-t kéri fel. A 6. évadban Orson és Bree között elmérgesedik a viszony, igyekeznek a másiknak ártani, gyakorlatilag a férfi fogolyként tartja a nőt maga mellett, eközben Karl és Bree szenvedélyes viszonyba bonyolódnak, ami nagyon komolyra fordul. Orson azonban megtudja és összeverekedik Karl-lal, amikor közéjük zuhan egy repülőgép, Orson lebénul, Karl meghal. A 7. évadban Orson visszavonulót fúj, elválnak, még egy új kapcsolata is lesz, azonban a nő házában marad, míg nem talál másik otthont. Azonban ez csak a látszat! A 8. évadban kiderül, hogy Orson vissza akarja kapni a nőt, bármi áron. Megszállottja lesz a nőnek, megfigyeli, udvarlóit elüldözi, illetve megöli. Igyekszeik a barátnőitől is elszeparálni, félelemben tartja, mindeközben úgy tesz, mint, aki megváltozott. Bree nagyon maga alatt van, hisz neki, majd amikor a férfi lebukik, a nő véget vet a kapcsolatnak. Orson elbúcsúzik, és végleg felszívódik, de előtte Bree-re terhelő bizonyítékokat ad át a rendőrségnek. A férfi lehet meghal, de nem derül ki.
Karl Mayer
Karl Susan exférje, Edie exbarátja és válási ügyvéd, akit Bree az ötödik évadban bérel fel, hogy elbánjon Orson-nal. Először kirabolják Bree házát, hogy a férje ne tehesse rá a kezét a nő vagyontárgyaira, aztán Karl verőembereket küld Orsonra, de az ezektől csak dühös lesz és Bree-t sakkban tartja. Az évad végén Karl szenvedélyesen megcsókolja a vele kiabáló lányt. A hatodik évadban szenvedélyes kapcsolatba kezdenek, Bree végre feloldódik egy kapsolatában, élvezi a szexet, a szerelmet. Susan előtt titkolják a kapcsolatuk, de kitudódik, amiért Susan először megtagadja Bree barátságát, de látja, hogy tényleg van valami az exe és a barátnője között, ezért áldást adja. Karl és Bree már viszonylag nyíltan járnak, intézik a válást, sőt Karl meg akarja kérni a nő kezét. Azonban mielőtt révbe érnének Karl összeverekszik Orsonnal, aminek egy közéjük zuhanó gép vet véget, Karl halálát okozva. Én azt gondolom, hogy Bree és Karl igazán szép pár lehettek volna, mert annyi balszerencsés kapcsolat után a nő igazi erős társra lelt, Karl pedig megérett egy igazi, kicsapongásmentes kapcsolatra. Kár, hogy így értek véget!
Keith Watson
A fiatal vállalkozó a 7. évadban tűnik fel, ahol Bree házát újítja fel a válás után. Eleinte csupán flörtölnek, majd viszonyuk lesz, amit több dolog is megnehezít (nagy korkülönbség, a férfinak fia van, Renee-Bree verseny a fiúért, Orson visszaköltözése, Keith szülei), de veszik az akadályokat, míg Keith-nek választania kéne Florida (azaz a fia) és Bree között, de nem tud és nem akar, így Bree kéri meg hogy távozzon és menjen a fia után.
Chuck Vance
A 7. évadban tűnik fel Bree egy közúti balesete kapcsán, randevúzni kezdenek, majd amikor a férfi válását véglegesítik, komolyra fordul a kapcsolatuk. A 8. évadban is járnak és jól megvannak, míg a férfi neki nem áll nyomozni az Alejandro-gyilkosság ügyében, amiben Bree-nek is szerepe volt. Ez a kutatás megmérgezi az amúgy jó kapcsolatukat. Szerelmüknek Orson vet véget, amikor egy éjszaka megöli a túl kíváncsi nyomozót.
Trip Weston
A 8. évadban lesz Bree védőügyvédje az Alejandro-gyilkossági ügyben. A per alatt nagyon közel kerülnek egymáshoz, egymásba is szeretnek. Trip elveszi a lányt, majd 2 évvel később  Kentucky-ba költöznek.
Férfiak: volt egy időszak az életében Karl után, amikor egymást váltották a férfiak az ágyában, ennek oka a magány volt.
Gyerekek
Andrew
Egy lázadó kamasz, aki valóban gyűlöli az anyját, igyekszik megnehezíteni az életét, mert túl ridegnek, számítónak gondolja. Andrew-val az iskolában is sok baj van, például füvezik, aztán elüti Gaby anyósát, aki kómába esik, ráadásul kiderül, hogy meleg, Bree ezért egy Vallási-táborba küldi. A fiú ettől csak még jobban utálja, főleg amikor az apja is meghal, azért is őt okolja. Aztán George ellenében is a fiát bünteti, megint táborba küldi, pedig akkor a fiának volt igaza, aki ettől csak még jobban meggyűlöli az anyját. Nagykorúsíttatni is akarja magát felhasználva anyja ivását. Andrew azonban a második évad végén veti el a sulykot, amikor lefekszik anyja AA pártfogójával, ekkor a nő összeszedi fia összes cuccát, majd a gyerekkel együtt kirakja egy út szélén. A 3. évadban 7 hónappal később meglátja fiát a tévében, amint hajléktalanként él és a testét árulja, azonnal hazahozzák Orsonnal. A fiú kissé lehiggad és munkát vállal a Scavo pizzériában. A negyedik évadban a fiú normális már, de elmegy otthonról, amikor rájön, hogy anyja a húga fiával és Orsonnal akar egy szép nagy család lenni, úgy érzi őt nem szereti a nő. Az időugrás után Andrew az anyja titkára. Az 5. évadban összeházasodik egy orvossal Alex-szel, aki elhagyja a fiút a 7. évadban, mert alkoholista lett. Ezután meg egy nőt akar elvenni a pénzéért, de anyja meggyőzi, hogy ne tegye. Az ő kapcsolatuk igazából a széria végére érik meg igazán, hosszú évek kellettek, de Bree teljesen elfogadta a fia másságát, Andrew pedig lehiggadt.
Danielle
Bree kikapós lánya, akiről anyja azt hiszi szűz, közben meg nem egészen. Az évadok alatt több férfival is volt kapcsolata, még tanárokkal is. A 3. évadban összejön Edie unokaöccsével, Austinnal, akitől teherbe esik. Anyja eljátssza, hogy ő a terhes, így a lánynak nem kell az életét feláldoznia, aki a szülésig egy kolostorban raboskodik. Anyja neveli a gyereket, míg egy nap a lány, az időugrás alatt vissza nem tér, hogy elvette egy Leo Katz nevű ügyvéd és elviszik a kis Benjamint. A 8. évadban elválik, majd egy szex-szel kapcsolatos vállalkozásba kezd, amit anyja messziről ugyan, de támogat. Danielle kapcsolata is hűvös az anyjával, mert nem bírja a kontrollt, ez az utolsó részekig nem is nagyon változik, önálló akar maradni, azonban szüksége van Bree-re. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése