12/21/2012

Kalandos nyár epizódok

Első évad
1.
Meglepetés
Jimmy nyer a lottón egy három hetes Karib-tengeri utazást. A banda elutazik. A lányok búvárkodni mennek, Laly eltűnik. Jose megismeri Jeanne-t, akibe bele is esik, ez Benének még fájni fog. A lánynak vőlegénye van, Pierre. Helene elhagyja Nicolast, Sebastien pedig Laly-t.
2.
Misztikum
A srácok megismerkednek egy sráccal, Thomassal. Hamar kiderül, hogy üldözik a kábítószer kereskedők. Bajba sodorja a bandát…
3.
Bizonytalan jövő
Manuelát és Roland találkoznak. Jose megcsalja Benét Marie Louise-val, ezután Bene összecsomagol és haza akar repülni. De bosszúból Freddel kezd ki, ám később bevallja, hogy ez ennyi volt. Jose féltékeny, ám végül Jeanne-nal megy vacsorázni. Linda és Nicolas csókolóznak.
4.
Bizonytalanság
Jose és Jeanne túl közel kerülnek egymáshoz. Mindketten szakítani akarnak. Ám Benét és Pierre-t, a párjaikat baleset éri. A lány már jobban van, de a fiú kómában. Jeanne vele akar már maradni.
5.
Lelkiismereti kérdés
Pierre felébredt már, Bene pedig hazamehet. Jose nem akar bemenni, mert nem szereti a lányt már. Jeanne pedig Pierre mellett akar maradni, bár ő is Joset szereti. Jeanne-t elrabolják, kiderül, hogy Pierre pénzt lopott a gengszter haverjaitól. Börtönbe fog menni. Jose és Jeanne pedig újra találkoznak a kórházban.
6.
Fájó búcsú
Jose kikíséri Jeanne-t a reptérre, aki hazamegy a férjével. A fiú ezután leissza magát, majd gyűrűt akar venni Benének. Manuel a Rolandjáról kiderül, hogy nős van egy lánya és a felesége várandós. Laly megismerkedik Stéphane-nal, a pilótával. Jose hazamegy és beszélni akar Benével, de az nem ébred fel. Megijed és észreveszi a nyugtatós dobozokat. Bene öngyilkos lett. A kórházban kimossák a gyomrát, ám az orvos szerint, ha nem ébred fel másnap, meghal. Jose összeomlik…
7.
Hazug
Laly Stéphane-nal. Manuel Rolanddal, amíg számára is ki nem derül, hogy a férfi nős. Bene és Jose együtt turbékolnak.
8.
Adósság
Galfi úr zsarolja Stéphane-t, a banda segít neki…
9.
Hinni…
Stéphane és Laly beszélgetnek, a lány többet akar, de a fiú nem. Laly csalódik, de a fiú bevallja, hogy AIDS-es, ezért nem is fognak lefeküdni. A banda Galfit próbálja tőrbe csalni, de igazán ez csal Lalynak sikerül. Roland el kezdi zaklatni Manuelát, sőt zsarolni.
10.
Adósság
Laly-t Galfi letartóztattatja, de az ügye és Stéphane-é is megnyugtatóan zárul, igaz fegyver, zsarolás és némi lelemény árán. Jimmy titkolózik Cynthia elöl. Jimmy felveszi a kapcsolatot a volt barátnőjével és a kislányával.
11.
A gyermek
Stéphanae és Laly nagyon összemelegszenek. Cynthia ki van borulva Jimmy miatt, kimegy a tengerre. A többiek keresni kezdik, és azt hiszik, hogy öngyilkos lett. Jimmy gyerekéről kiderül, hogy nem is az övé, hanem egy banditáé, aki meg is jelenik. Jimmy és Cynthia kibékülnek.
12.
A sztár 2/1
Sztárok lepik el a hotelt, köztük Virna Ley és két kísérője, Eddie és neje Nicole. Hamarosan bűnügybe csöppen a csapat, mert Eddie meg akarna szabadulni az asszonyától. Laly szeretne lefeküdni Stéphanae-nal, még ha AIDS-es is, de a fiú nem hagyja.
13.
A sztár 2/2
Oliver Virnával kavar. Nicolas lefekszik Nicole-lal, de megbánja, ám a nőtől nehéz megszabadulni, hiszen beleesett a fiúba. Amikor azonban Eddie megöli Nicole-t, rájön, hogy ő is viszontszerette a lányt.

Második évad
14.
Forgalom 2/1
Nicolas kiment egy lányt a vízből. A lány nem beszél franciául csak oroszul és nagyon fél, mert üldözik. Bene meglátja Joset egy nővel beszélgetni, ezért összeveszik a fiúval és beszáll egy idegen autójába. A férfi később sem engedi kiszállni és egy hajóra viszi, ahol sok lányt tart fogva. Jose keresni kezdi a lányt, közben Anna, az orosz nő ad támpontokat. Galfi úr pedig kiszabadult, rászáll Cynthiára, valószínűleg a lányrablásokhoz is köze van…
15.
Forgalom 2/2
A fiúk még mindig Benét keresik, és a rendőrségre mennek. Közben Benét majdnem megerőszakolják, de sikerül kimenteni. Galfit elfogják és lecsukják, megint. Anna hálás Niconak ezért megcsókolja.
16.
Visszafelé sül el…
A fiúknak végre fellépésük lesz, ám az örömük csak addig tart, míg ki nem rabolják őket. Elviszik az egész felszerelésük a tolvajok. Jeanne visszatér, mert még szereti Joset. A fiú eleinte hűvös, de aztán lefekszik vele. A végén Jeanne elutazik, Jose pedig Benét választja.
17.
Azonnal kell…
A rész egy lopott csomag körül bonyolódik. Laly-t és Stéphane gépét, elrabolja egy bűnöző, lezuhannak. Két másik bűnöző pedig Jose új ismerősét, Ceciliát tartja sakkban.
18.
Szívkirály
Egy szekta Urával találkozik Nathalie és a férfi hatása alá kerül. Vele megy, és majdnem baj történik. Ezt a férfit, azonban egy nő elhagyja, Patricia tudja, hogy mit tesz a Mester a lányokkal, erre figyelmezteti is a fiúkat. A végén Nico és Patricia csókolóznak.
19.
A Don Bardone ügy 2/1
Nicolas és Jose egy tudóssal, Hektorral találkoznak. Eközben egy gazdag ember lány, Ornella kibéreli Stéphane gépét, majd eltéríti azt…
20.
A Don Bardone ügy 2/2
Ornella és Stéphane menekülnek, eközben a lány beleszeret a fiúba. Don Bardone továbbra is a lányát keresi. A banda egy része börtönbe kerül, Laly pedig jóban lesz a Donnal. Sőt Galfi is újra felbukkan…
21.
A tenger hívása 2/1
Stéphane találkozik egy régi baráttal, miközben az üzletét fejlesztené. Ám ez a barát keresztbe tesz. Jose szintén egy barátjával fut össze, Laurent-tal. A fiú Benével melegszik össze, nem kicsit…
22.
A tenger hívása 2/2
Joset és Oliviert kirabolja két csinos lány. Mindeközben Bene és Laurent jól érzik maguk, sőt le is fekszenek. A végén azonban Jose és Bene újra együtt vannak.
23.
Richard
A banda egy jó kis koncertet ad, csak Laly nyavalyog folyton. Találkoznak Richarddal, aki egy gazdag férfi. A feleségét keresi a szigeten, aki elhagyta. A srácok hazafelé majdnem összeütköznek egy őrült vezetővel, aki nem más, mint egy régi ismerős: Johanna. Kiderül, hogy ő Richard felesége és nem akar vele visszamenni sehova, mert itt marad a barátaival. A texasi lány elmeséli a többieknek, hogy Cathy és Etienne már házasok, és megemlékszik Christian iránti szerelméről is.
24.
Az idegen 2/1
Jose űrlényt, fényeket vél látni, míg Laly átveszi Stéphane üzletét, amíg az távol van. Laly azonban lezuhan Benével, illetve már Nicolas is látja Jose fényeit. A barátok megtalálják egymást, majd egy ismeretlen nyelven beszélő lányt is az erdőben.
25.
Az idegen 2/2
A fiúk vigyáznak az idegen lányra, akiről úgy gondolják, hogy űrlény. Eközben Laly szépségversenyre nevez. Az idegen lány megcsókolja Oliviert, amitől Nathalie hiszti rohamot kap. Johanna épp tanítja furcsa lányt, amikor jön két férfi és elviszik őt. A versenyen Bene 2., Johanna 3. lesz. Hamarosan jön egy férfi és megköszöni Niconak, hogy vigyázott a lányra, aki az elmegyógyintézetéből szökött el és a két férfi ápoló volt, aki elvitte. Ezután a férfi sétál a parton, majd felszívódik, eltűnik.
26.
Szakítás 2/1
Mindenki Nathalie szülinapjára készül, ám a lány kicsit maga alatt van. A lány megismerkedik Daviddal, akivel csókolózik ugyan, de nem megy tovább. Olivier eközben egy prostituáltnak próbál segíteni. Nathalie úgy érzi, hogy szakítania kell Olivierrel.
27.
Szakítás 2/2
A partin Nico tanúja lesz Olivier és Olivia csókjának, illetve lesz még folytatása Nathalie és David románcának is.
28.
A szerelem betege 2/1
A kétségbeesett Richard még mindig Johanna meghódításával próbálkozik. Jose pedig újra hódít…
29.
A szelelem betege 2/2
Jeanne esküszi Benének, hogy semmi sincs közte és Jose között. Ám Jose még mindig érez valamit. Két gengszter túszul ejti Antoine-t, a komornyikot.
30.
A nagy fogás
A lányok kétnapos kirándulásra mennek. Laly a fiúkkal tart. Találkoznak egy öreg remetével és a papagájával.
31.
Mogyoró
Egy kis visszatekintés a részekre, vagy inkább előre. Meglepetés rész.
32.
Átkozott angyal
Laly és Nathalie még buliznak az éjszakában, miközben Johannát és Benét elrabolja egy motoros banda.
33.
Jeanne titka 3/1
Két gyanús alak elöl bemenekül egy boltba Jeanne, ahol hiába hívja Richardot. Hamarosan felbukkan Jose és segíteni akar.
34.
Jeanne titka 3/2
Jeanne visszatér Richardhoz. Jose még mindig szereti a lányt és ezt be is akarja vallani, bár a többiek ezt nem helyeslik.
35.
Párbaj
Richard annyira csalódott Johanna miatt, hogy az üzleteit is elhanyagolja. Ezt ki akarja használni egy rivális üzletember…
36.
Jeanne titka 3/3
Folytatódik Jeanne üldözős sztorija…Ami megnyugtatóan véget is ér, csakúgy, mint a második évad.

Harmadik évad
37.
Hétvégi kaland
Jose, Nicolas és Olivier egy luxus jachton vállalnak munkát Edward Chandler társaságában. Különös világ ez…
38.
A Tutajos Medúza
Theodore Gericault a szigeten száll meg. Híres festményét, a Tutajos Medúzát, is hozza magával. Olivier és Jimmy set-ski-t bérelnek.
39.
Pénz
Jeanne a piacon megpróbál megszabadulni egy erőszakos fiútól. Nicolas és Jose Jeanne-ról és Benéről beszélget…
40.
Paparazzi
Aurore Wagner, a filmcsillag a szigeten száll meg, Daviddal az ismeretlen színésszel. A lány épp híres szerelmétől van távol, ezért szeretné, ha itt léte titok maradna. Ám a házigazda, Remy, a helyi újságíró.
41.
Egy apa és, ami nincs
Olivier megkapja a fizetését, Nicolas a hajón van, Jose a városban. Nicolas furcsa zajokat hall a kabin felöl. Ott talál egy eszegető lányt…
42.
Gála
Jimmy és Jose a reptérre mennek, ám kitérőt kell tenniük. Találkoznak négy gyönyörű lánnyal, akik kaszinóznak. Jose hódításra készül, Olivier szomorú, Bene és Johanna találkoznak. A pókeren sokat vesztenek a srácok…
43.
A szerelem vak
Jose a strandon találkozik a vak Julietta-val, majd elmegy hozzájuk ebédelni. A lány apja Raoul, akinek egy szép felesége van, Violeta. Violetának szeretője van, a helyi, jóképű rádiós, Marc.
44.
Emberrablás
Jose és Nicolas egy sziget felé hajóznak, amikor egy csapat meztelen lányt látnak a parton. Jose szeretne odamenni, és miután elromlik a hajó oda is mennek. A sziget őrei figyelmeztetik őket, hogy mihamarabb tűnjenek el…
45.
Őrület
Xaviert Vauclert meghívja Adeline-t egy hétvégi hajókázásra. Nicolas és Jeanne kedves az ügyfelekkel, míg Jose-t a lány érdekli. Xavier meglátja Benét, aki egy meghalt kedvesére emlékezteti, ezért ragaszkodni kezd a lányhoz…
46.
Nyomkövetés
Nathalie és Olivier a parton romantikáznak, amikor lövések dörrennek…
47.
Sorozat gyilkos
Amikor Bene és Johanna lezárják a bárt, észreveszik, hogy az alvó vendégük halott. A próbát otthagyva megy Jeanne, Jimmy, Nicolas és Olivier a helyszínre. Garcia kivallatja a lányokat.
48.
A tanú
Mr. Lambert egy nagyon fontos tanú, de nem mer tanúskodni. A rendőrség a szigeten próbálja elrejteni… 49. Hosszadalmas időtöltés Olivier és Nathalie vannak a boltba, amikor befut Denis. nagyon örül a lánynak, akinek nagyon kellemetlen a helyzet…
50.
Ismerkedés
A „Csoda” jelenete a tengeren lesz, Jeanne próbál a rendező kedvében járni. Jimmy meglátogatja az új motorján Johannát és Benedicte-t. Bene elkíséri motorozni, a tenger parton egymás karjaiba omlanak.
51.
Pánik
A szigeten pánik uralkodik, mert egy tekintélyes járvány üti fel a fejét…
52.
Lia
Jeanne találkozik egy régi ismerősével, Lia Stanford-dal, ám a nő rideg és közönyös…még nem bocsátott meg…
53.
A katamarán
Olivier beszerzett egy katamaránt, amit fel is akar használni a körutazásokhoz. Jimmy és Bene a reptérre mennek egy kameráért.
54.
Jeff és Andy, két bűnöző, akik egy rablás után Kubába szeretnének repülni. A srácok és a „Csoda” repülőjét szemelik ki…
55.
A halál napja
Philippe Nerval szeretné kibérelni a srácok hajót, de drágának találja az árat. Mindenképp akarja az utat, mert a nővére leukémiás, és ez az utolsó kívánsága…
56.
Lánc
A banda egy kábítószer ügyben segíti a nyomozást, ahol nem az igazi bűnöst tartóztatták le…
57.
Amnézia
Boudarou rajtaüt Garcia hivatalán, Jimmy ment. Dubreuil unokahúga pedig ellopja a családi jachtot és elbújik a szigeten.
58.
A Szépség és a Playboy
Laly felfedezi, hogy a milliárdos playboy, Paul Richardson a szigeten lesz. Szeretne vele találkozni, de Bene nem osztja az örömét. Bene a sétányon kerékpározik, amikor elüti egy limuzin.
59.
Sarah
Brodeur és Serge Cunnigan hajókáznak. Olivierhez egy lány érkezik, Sarah, aki azonnal el akar jutni Serge hajójára…
60.
Különleges nyaralás
Carlos azért jött a szigetre, hogy egy pár napot a tíz éves Alexanderral tölthessen. Laly és Bene Jose unokatestvérét, Frank-et kísérgeti. Jose Nicolas-val van és „élete szerelméről” mesél, Charlotte-ról.
61.
Váltságdíj
Carlos nagyon ki van borulva, amikor Alexandert elrabolják. Garcia nyomoz. Frank nagyon zavarodott…
62.
Az elveszett gyermek
Jeanne és Nicolas találnak a tengeren egy kisbabát. Mózes névre keresztelik. Garcia a szülőket keresi.
63.
Kettős kockázat
Bene épp megúszik egy autóbusz balesetet, hála Yvannak. Eközben a lányok, Jimmy és Jose a bárban veszekednek.
64.
Gyötrelmesen mély
Egy hajó horgonyoz a sziget mentén, a trió alaposan megfigyeli a szigetet…
65.
Őrült szerelem
A kaszinóban feszült a hangulat. Franck ma szerencsés, Eve pedig a nagy vesztes.
65.
Kéz a zsákban
Benedicte és Olivier egy bárót és nejét fogadja. Garcia megbízza Harry felügyelőt, hogy vigyázzon a báróné nyakékére.
67.
Szamuráj
M. Fujiwara és lánya szigetre jönnek. Laly és Bene a jóképű idegen-t kísérgeti.
68.
Kalózok
A sziget környékén kalózok jelennek meg…
69.
Az unokaöcs
Nicolas befut a kikötőbe Jeanne-nal és Olivier unokaöccsével, Paul Etienne-nel. Guennec mérgesen megy a bárba, ellopták a biciklijét.
70.
Markolat
Két idegen gengszter bejut a kaszinóba, és megfenyegeti John Foster-t. A részüket kérik a nyereségből, Foster megrémül.
71.
Elfojtott ügyek
Jimmy egy lányt oktat. Laly igyekszik meggyőzni Benét, hogy amíg Jose nincs itt, mélyítse el a kapcsolatát Jimmy-vel.
72.
Bajnok
Néhány nap múlva szép festmények kerülnek a szigetre. Nicolas a fedélzeten kávézik, amikor egy fiatal nő, Myriam kiabálni kezd.
73.
Nászút
Dolly, Johanna régi barátja a szigeten tölti a mézesheteket. Bene, Olivier és Johanna velük vannak.
74.
Baleset
Helene még mindig nem került elő. Jean-Paul kómában, Jimmy barátnője, Sabine lehet, megbénul. Bene pedig elmegy Jeanne-hoz a börtönbe, hogy elmondja, Helene eltűnt.
75.
Gondok
Nicolas meglátja egy hajón a kihívó Daphne-t.
75.
Paradisio (ez egy együttes, szerk.)
Jeanne találkozik egy zenész barátjával, Eric-kel, aki az eltűnt hugát keresi. Johanna és Olivier pedig a Paradisio-val vannak elfoglalva…
77.
A varázsló
A híres mágus, Leonardo ad egy show-t a szigeten. Marie a segédje. Jimmy és Johanna is szerepelnek.
78.
A cél
A banda lövöldözésbe keveredik…
79.
Váltságdíj dicsőség nélkül
Olivier és Johanna kimennek Valerie-ért a reptérre, aki idősebb barátjával érkezik. Johanna szimpatizál a lánnyal.
80.
Álom Gyermek
Egy nagyon gazdag úr lánya lesz a sziget vendége…
81.
Veszélyes szenvedély
A zenekar egy nightclubban lép fel. Nicolas a szüleinél van, Jeanne szomorú. Brruno próbálkozik nála, de ő haza indul. A parton egy lányt talál.
82.
Blackboard Jungle (ez egy könyv, szerk.)
Egy csapat rablásokat és támadásokat követel el a szigeten…
83.
Vörös Szőnyeg
A köztársasági elnök és lánya a szálló vendégei. Laly a kísérethez tartozó Pedroba szeret bele.
84.
Chip és a két agyas
Furcsa trió érkezik a szigetre. Egy gyerek, Chip, az apja és a nagybátyja. Mindenki megkedveli a kisfiút, bár a trió igazi szélhámos…
85.
Elromlott…
Johanna új projektje: Jeanne, Bene, Bruno és Jimmy.
86.
Gyilkos póker
Johanna ejtőernyőzik. Ezalatt pókerverseny lesz a kaszinóban.
87.
Végzet Asszonya
Jimmy régi pénzt talál, sokat. Bruno pedig Lisaval találkozik.
88.
Pénzt vagy életet
Egy csapat a helyi múzeumot akarja kirabolni…
89.
Halálos…
A magányos Jeanne-t meglátogatja Jessie és Ben. A fiúk barátja, Greg, drogos…

Negyedik évad
90.
Egy másik történet
Néhány hónap eltelt. Laly és Johanna ingatlanügynökséget vezet, Bene képgalériát, Nicolas a hajóján szervez utakat, Jimmy set-ski bérbeadással foglalkozik és Stephen a repülőutakkal. Stéhane még mindig szereti Laly-t, aki gyermeket vár.
91.
Vissza
Helene elmenekült a kórházból és most pincérnőként dolgozik. A bárban megismeri Rudy-t, aki ráveszi, hogy menjen vele a szigetre. Helene még mindig amnéziás. Jeanne kiszabadul a börtönből.
92.
A véletlen út
Benét megzsarolják a galériában. Jimmy hálás nagyon Eve-nek a segítségéért, ki si kötnek az ágyban. Helene el akar menni a szigetről, mert úgy érzi, nem látják szívesen.
93.
Vészhelyzet
Helene mindent megtud a barátoktól. Laly beszél neki a gyermeke apjáról és annak tragédiájáról. Jeanne-t érzékenyen érinti a vetélytárs visszatérte, de Nicot is.
94.
Ügyészség
A terhessége miatt Laly visszamegy Franciaországba. Stéphane követi. Jimmy és Bene az itt maradó Helene-nek segít. Eve-nek bűntudata van Mathieu öngyilkossága miatt, de Jimmy-t zaklatja ezután is. Peter szeretné, ha Jeanne rájönne, ő való hozzá.
95.
Hullámzó szenvedély
Egy szórakozóhelyen ünnepel a banda. Mathieu helyrejött, de szeretné megkérni Eve kezét. Hamarosan befut Eve, Jean-Paul és Tatiana. Jeanne és Peter a parkolóban vannak ezalatt.
96.
Kóma
Egy fiatal terhes nőnek segítségre van szüksége, a srácok készségesek. Eközben a városban bankot rabol néhány gengszter…
97.
Sodródás
Paul kórházban van. Helene és Nicolas a hajón ragadnak. Felelevenednek a régi emlékek. Jeanne a szárazföldön aggódik. Johanna fél, hogy baklövést követnek Jean-Paullal. Bene terhes, Jimmy átszellemül.
98.
Nem teljesen…
Jeanne megnyugszik, amikor Nico hazajön. Mathieu nem tudja elviselni Eve viselkedését. Peter lelép, Nico nagyon aggódik. Bene, Jose és Jimmy találkoznak a galériában. Nagyon kínos ez mindhármuknak…
99.
Élet és halál között
Nicolas élet és halál között lebeg, miután autóbalesete volt. Mindenki aggódik…
100.
Várakozás
Nico még mindig kómában, Helene vele van, ám Jeanne még a tragédiáról sem tud mindig. Bene nem ad magyarázatot Jimmynek a döntése miatt.
101.
Nagy remények
Jimmy anyagi gondokkal küzd. Jose Benének bizonygatja, hogy Eve csapdát állított. Jeanne és Laly visszatér. Nicolas még mindig kómában van. Benét vetélés gyanújával szállítják be…
102.
Repülés
Eve mentálisan kezd összeomlani. Peter nem tudja mit tegyen. Mathieu el akarja hagyni a szigetet, Jeanne Pierre-rel van. Nico még mindig kómában. Jimmy kétségbeesetten szeretné visszakapni Benét.
103.
Elherdálás
Eve Mathieu-vel, Paul az eget kémleli…
104.
Mentés
Peter igyekszik megkeresni Mathieu-t és Eve-t. Jimmy és Jose még mindig Benét akarja. Helene pedig Jeanne-t győzködi, hogy maradjon.
105.
Összegzés
Peter nem adja fel, hogy megtalálja Eve-t és a párját, ám a remény egyre fogy. Sikerrel jár, ám Mathieu nagyon gyenge már.
106.
Hígítás
Nicolas az első éjszakáját Jeanne-nal tölti. Johanna még mindig Christian-ra gondol. Eve és Mathieu kórházba kerül, a fiú megbénul.
107.
Pihenés
Peter bosszút akar állni Jeanne-on, mert visszautasította. Eve elszökik a kórházból. Johanna találkozik Arnaud-val és megtudja, hogy Bene elvetélt.
108.
Forradalom
Peter és csapat egymás ellen harcol a vízi sportok területén…
109.
Új vér
A srácok a verseny nyomait viselik. Jimmy szomorú. Benéről kiderül: ikreket várt és még mindig terhes egy kisbabával.
110.
Halott város
Még mindig megy a harc Peter és Jimmy, illetve a csapat között. Jeanne búcsúzik, mert visszamegy Párizsba…
111.
A baba
Egy hónap telt el. Stéphane, Laly és kisfiuk Diego összeköltöznek.
112.
Hiány
Cynthia elmondja Jimmynek, hogy drogproblémái vannak. Be kéne költöznie rehabra…
113.
Utak
Cynthia egy parton ébred fel. Petert kinevezik…
114.
Élni akarni
Jimmy Cynthiának segít a drog-problémák miatt. Eközben Bene és Cynthia emlékei is felvetődnek. Helene és Nico sokat vannak együtt, de nem beszélnek Jeanne-ról. Jose-nak új hódítása van, Audrey, egy üzletasszony.
115.
Szakítópróba
Jose Audrey-val kínlódik. Antonio visszatér a kis Diegoért. Johanna és Christian nyaralnak, de betörnek hozzájuk. Christian el akarja csábítani Vera-t, a gazdag nőt.
116.
Szöktetés
Christian elcsábítja Verát, bajba kerül. Antonio és Stéphane Diegoért küzd. Helene pedig Nicot próbálja Jeanne után küldeni.
117.
Erőszak
Jimmy börtönben, a fiúk pedig igyekeznek végleg eltávolítani Antoniot.
118.
Sors
Nico Párizsban magyarázatot követel Jeanne-tól. Helene Audrey-val van. Johanna kezd felépülni Christian árulása után. Laly boldog, mert Diego vele maradhat.
119.
Kutatás
Jose Helene után kutat. Nico képtelen választani Jeanne és Helene között. Jimmy Benével kínlódik.
120.
Reménytelen
Már mindenki úgy gondolja, hogy Helene meghalt…
121.
Mindig
Nicolas rátalál Párizsban Jeanne-ra és magyarázatot követel. Eközben mindenki Jose miatt aggódik, aki továbbra sincs meg, amióta elment Helene-t keresni. Peter Jean-Paulról beszél Audrey-nak. Cynthia pedig a visszaszokás ellen küzd. Eközben a szomorú Bene és Nico egymást vigasztalják Párizsban.
122.
Baleset
Helene-ről már mindenki lemondott. Jean-Paul sem tér vissza a kómából. Jimmy barátnője, Sabine valószínűleg megbénul.
123.
Mintha…
Nicolas hazatér és mindent megbeszél a fiúkkal. Megjelenik Virginie, Helene unokatestvére. A lány bejárta már a fél világot és most a szigetre jött. Audrey új tervet eszel ki…
124.
Unokatestvér
Marc Virginie-t akarja. Nicolas és Jose elindul Helene felkutatására. Audrey tönkre akarja tenni Jimmy-t. Bene pedig elhatározza, hogy egyedül neveli fel a kislányát.
125.
Betörés
Virginie furcsán viselkedik. Úgy néz ki, hogy tolvaj. Ám Marc még mindig őt szeretné. Audrey pedig Jimmy-t. Sabine is Jimmy-t.
126.
Repülés Stéphane
lemond Lalyról. Jimmy-nek bűntudata van, ezért Sabine-vel akar élni, de ez Cynthiának cseppet sem tetszik. Marc és Johanna együtt töltik az éjszakát…
127.
Menekülés
Virginie kórházba kerül, mielőtt letartóztatnák és börtönbe kerülne. Sabine, Jimmy és Cynthia között igen feszült a légkör. Stéphane és Cynthia szeretnének lefeküdni, de a fiú AIDS-es és nem bízik az óvszerben. Audrey továbbra is Daviddal játszik, ám Nicolast szereti. Marc-ról kiderül, hogy áruló…
128.
Ügyészség
Mindenki csalódott Marc-ban, de Johanna még bízik benne. Stéphane és Cynthia élvezik egymás társaságát, a fiúba kezd visszatérni az életöröm. Jimmy el akarja venni Sabine-t és elmenni vele Párizsba.
129.
Megszabadítás
Helene felbukkan, de amnéziás. Audrey és Nicolas nem tudja megbeszélni, hogy mi történt közöttük. Johanna és Marc még mindig együtt vannak. Laly féltékeny Stéphane-re. Jimmy nem megy el mégsem Sabine-vel. Virginie hazamegy Párizsba.
130.
Laly örül, hogy Stéphane jól van. Johanna és Marc, illetve Audrey és Peter is össze akar házasodni. David Veraval kínlódik, Bene pedig Jimmy-re gondol.
131.
Garancia
Helene találkozik Rudy-val…
132.
Hajtás…
Helen újra képben. Vera és David szakítanak. Johanna Marc-kal kerül nagyon veszélyes helyzetbe. Audrey pedig Nicolas-val tölti az éjszakát.
133.
Party-Idő
Johanna és Jose a többiek tudta nélkül romantikáznak, Laly azt hiszi, hogy a fiú őmiatta jár hozzájuk. David és Vera tovább kínlódnak. Peter tovább küzd Audrey-ért Nicolas-val. Jimmy pedig bene miatt aggódik.
134.
Érkezők
Meg érkezik Jeanne, illetve Helene is Rudy-val. Helene kezd emlékezni. Laly belelovallja magát, hogy Jose szerelmes beléje. Jimmy találkozik a kislányával. Audrey pedig Nicolas-val van.
135.
Túl sok öröm
Jose Johannával, Jimmy Benével, Nico Jeanne-nal. Cynthia pedig rájön, hogy Stéphane még mindig Laly-t szereti. Audrey és David csapdát készít elő Helene-nek, miután a hiszékeny Vera elmondja a fiúnak, hogy látta az amnéziás lányt.
136.
Csalódás
Audrey terve Helene-nel kapcsolatban tökéletesen működik. Jose szeretné lerázni Laly-t. És ezzel a bonyodalmaknak még nincs is vége.
137.
Caracas
Helene hazatér a barátaihoz. Nico pedig még nem jött meg, mert azt hiszi, hogy a lány még mindig Caracasban van.
138.
Szellem
Eve visszatér Jean-Paullal, hosszú lábadozás után. Stéphane még mindig vonzódik Cynthiához. Jeanne Nicohoz költözik, Helene pedig a csajokhoz. Laly hülyén érzi magát Jose miatt, a fiú nem különben.
139.
Szenvedélyek
Jose és Johanna kapcsolatának mindenki örül. Jeanne Nicolas-val, Helene Rudy-val van. Cynthia és Stéphane pedig a kapcsolatukról beszélnek.
140.
Őrület
Eve még mindig Jimmy-t akarja. Audrey Nicolas-t zaklatja. Cynthia kérésére Stéphane szerelmet vall Laly-nak.
141.
Összeesküvés
Cynthia elmegy a szigetről. David és Audrey továbbra is becsapják Verá. Eve meglátja Brad-et és Bene-t.
142.
A végtelenbe
Cynthia majdnem ostobaságot csinál, Stéphene pedig el akarja hagyni a szigetet.Bene pedig közeledik Jimmy-hez…

Ötödik évad
143.
Új élet 2/1
Eltelt már több hónap. A banda még a szigeten van, kivéve Cynthia. Jimmy, Bene és a kislányuk boldogok, ugyanígy Laly és Stéphane is a kis Diegoval. De boldog Nicolas és Jeanne is. Rudy szerelmes Helene-be. Johanna és Jose pedig elújságolják, hogy a lány terhes, így szülők lesznek. Mindenki boldog, ám ekkor túszul ejtik Helene-t, majd elviszik Johannát és Laly-t. Jose magánkívül van…
144.
Új élet 2/2
A lányok még mindig túszok. Rudy-nak bűntudata van a helyzet miatt, okkal. Helene és Nicolas között felparázslik valami. Johanna kórházba kerül, mert a mentés során rátámad a túszejtőre, aki hasba lövi. A kórházban küzdenek érte, ám a babája meghal. Rudy.nak hatalmas bűntudata van, Jose pedig megkéri a kórházból jövő Johanna kezét, aki igent mond.
145.
Csúszás
Rudy a szerelmét magyarázza Helene-nek, aki még mindig Nicolast szereti. A lány csak a barátot látja a fiúban. Jimmy az üzletét szeretné bővíteni, de ehhez segítség kell, azonban aki segíteni tudna, Eve Watson, aki szexet kér ezért. Jimmy nem megy bele. Megtudja, hogy Leah kórházba került. Bene úgy érzi, hogy már nem szereti a férfit. Laly a gyermekvállalás-témát erőlteti a megtört Johannánál.
146.
Elérhetetlen
Jimmy nem találja Benét, aki épp Hugoval van az ágyban. Benének bűntudata lesz, amiért nem volt Jimmyvel és Leah-val. Leah-nak súlyos baja van. Eve ad kölcsön a kezelésre Jimmynek. Laly még mindig a baba-projekttel van elfoglalva. Rudy pedig Helene-t akarná, aki Nicot szereti továbbra is. Bene eltűnik, és mindenki őt keresi, öngyilkos akar lenni.
147.
Remény és reménytelenség
Jeanne bejelenti, hogy gyermeket vár, Nico boldog. Eközben Jose-t egy Ninon nevű lány üldözi a szerelmével, nem kicsit. Benének még mindig szörnyű bűntudata van. Eve teljes egészében állja a kicsi Leah költségeit. Lalynak ez gyanús. Stéphane szeretne egy kistestvért Diegonak, de Laly bizonytalan. Johanna eredményei biztatóak, Bene pedig ismét lefekszik Hugoval.
148.
Szabadesés
Johanna terhes, Jose pedig még mindig Ninonnal kínlódik. Laly nem akar már lefeküdni Stéphane-nal, ám annál inkább Hugoval, akiről nem tuja, hogy Bene szeretője. Ninon robbant…Eve pedig először Rudynál próbálkozik, aki azonban Helene-t szereti. Ezután Eve lefekszik Stéphane-nal. A fiú elmondja, hogy mást szeret, Eve válasza az, hogy ő is.
149.
Egy szép történet
Stéphane bevallja Eve-nek, egy újabb szeretkezés után, hogy szereti, de Eve Jimmy-t szereti. Bene még mindig nincs magánál, majd felhívja Jimmy-t, hogy hogyan van Leah, kiderül jól. Bene újra összejön Hugoval. Stéphanae eltűnik, majd beszélgetnek Lalyval. Johanna pedig az irodába betérő vendégben felismeri a nagy szerelmét, Christiant.
150.
Valódi
Jose egyre jobban kínlódik Ninonnal. Bene pedig már nem akarja Hugot, hanem Bostonba akar menni Jimmyhez és Leah-hoz. Helene-t megrohanják az emlékek Nicolas-val kapcsolatban, amiket Rudy idéz elő. Stéphanne teljesen belehabarodott Eve-be. Christian megtudja, hogy Jose és Johanna kapcsolata erős. A végén a fiúk közösen zenélnek egyet, a 10 év emlékére.
151.
Kiábrándulás
Rudy még mindig Helene-tszeretné…Jose aggódik Christian ittléte miatt, de Johanna megnyugtatja. Johanna kórházba kerül és elvetél. Stéphanae már nem szereti Laly-t. Laly Christiant „fűzi”. Eve pedig Bostonba megy, hogy lássa Jimmyt, akinél összeesik. Ébredése után csókolóznak a fiúval és ekkor belép a szintén odaért Benedicte.
152.
Szakítópont
Jimmy hiába magyarázkodik Benének, a lány elmegy Hugohoz. Jimmy pedig Eve-vel marad, aki végül magától távozik, amikor a férfi alszik. Helene nagyon szenved, amióta tud Nico gyerekéről, Rudy vigasztalja. Laly poharat emel arra, hogy Johannának lehet még gyereke, sőt talán már van is. Christian örül nekik, Ninon megint felbukkan. Laly Christian „meghódítására” készül. Stéphane pedig elmondja a lánynak, hogy már nem szereti, Laly nevet a helyzet iróniáján. Christian és Ninon lefekszenek.
153.
A levegőben
Helene még mindig maga alatt. Jeanne repülőre ül, Nico kikíséri. Johanna bevallja, hogy steril, ezért nem is lesz gyerekük. Nico féltékeny kicsit Helene miatt, de CriCri is Johanna miatt. Laly még mindig a szexisségével és Christiannal van elfoglalva. Bostonban, úgy néz ki, Bene és Jimmy tisztázzák a dolgaikat, sőt Leah is jól van. Jeanne gépe lezuhan, nem találnak túlélőket…
154.
Nélküle
Nicolas nem tud beletörődni a történtekbe, a fiúkkal a roncsok után kutatnak. A lányok is ledöbbennek. A lányok megegyeznek, hogy mindent együtt fognak átvészelni. Eközben Bostonban repülőre ülnek a megnyugodott fiatalok, Bene, Jimmy, Leah és Hugo.
155.
Idő
Nico még mindig maga alatt van, mint ahogyan Helene is. Később azonban tisztázzák a dolgaikat. Rudy továbbra is Helent szeretné, de tudja, hogy az Nicot akarná. Jimmy megkéri Benént, hogy maradjon vele. Hugo és Audrey találkoznak, neki Nicolashoz volt köze. Christian bevallja Johannának, hogy még mindig érez iránta, sőt csókolózni is kezdenek. Ám a lány elmondja, hogy akkoris Jose-t szereti.
156
Végül…
Helene Niconál aludt, ám megjelenik Audrey. Bene pedig Jimmy-vel aludt, megegyeznek, hogy együtt maradnak és összeházasodnak. Laly mérges lesz Johannára, amikor rájön, hogy Christian még mindig szereti a lányt. Eközben gyémánt tolvajok támadják meg Nicot és Helene-t. Eközben a két csalódott szív, Hugo és Audrey egymásra talál.
157.
Dühösen
Helen Nicoval maradt az éjjel. Hamarosan jön Audrey és bocsánatot kér, majd elmegy. Jimmy és Bene között nincs minden rendben. A lány úgy érzi, hogy nem szerelmes. Johannát pedig Christian zavarja össze, bár tagadja. Christiannak nem esik jól, ahogyan Jose szerelmesen beszél Johannáról. Erről beszél Helene-nel, aki hasonló helyzetben volt pár éve. Jose úgy látja, hogy Nico és Audrey lefeküdtek egymással. Rudy meglátja, hogy Eve érkezik, Jimmyhez jött. Eközben egy távoli kórházban talpig gipszben kómában fekszik Jeanne.
158.
Gerilla
Tovább bonyolódik a Christian, Johanna, Jose szerelmi sokszög. Jimmy még mindig Bene után sóvárog. Rudy, Eva, Hugo és Audrey között érdekes kapcsolat bontakozik ki. Helene és Nicolas nagyon közel kerülnek egymáshoz, csókolóznak is. A szálloda egyik szobájába új vendég költözik, Jeanne…
159.
Vacsora
Nicolas és Helene egyre jobban érzik magukat együtt. Jeanne nyíltan, de takarva, fel-fel bukkan. Laly és Stéphane összebalhéznak, szintúgy, mint Bene és Jimmy. Christian tovább udvarol…
160.
Kövess…
Nicolas és Helen újra együtt vannak. Christian bevallja a srácoknak, hogy szerelmes Johannába, még mindig. Elmegy, hogy bevallja neki. Johanna ellenáll, Jose miatt, de ő is hasonlóan érez. Csókolóznak. Eközben Jose az összetört Benével beszélget, majd csókolóznak. Bene azt mondja felejtsék el, de Joséban megmozdul valami rég eltemetett érzés. Elindul, hogy Johannával beszéljen. Laly pedig Christiannal akarna lenni. Hamarosan mindenki az irodában találja magát. Döbbenten veszik észre, hogy a régi párok újra együtt vannak. Laly pedig megkapja Sébastian címét…
Rudy, Audrey, Hugo, Eva, Jimmy és Sebastian dolga is megnyugtatóan lezárul. Jeanne pedig felszáll egy Párizsba tartó gépre, hogy a Szerelem Szigetén már nincs többé dolga…
VÉGE

****************************

Ezt a részt volt a legnehezebb megcsinálni. Még a francia is hibás volt, a fordítások nem különben. Számozási hibák, tartalmi ismétlések, stb. A legrosszabb a 4. évadot volt fordítani. Nem is vagyok benne biztos, hogy tökéletes lett. De próbáltam a legtöbbet kihozni belőle. Ha van egyéb fordítási javaslatotok, írjatok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése