1/06/2013

Dawson és a Haverok: Andie McPhee

1983-ban születik Joseph és Andrea gyermekeként, jómódú családba. Van egy bátyja, Jack. Ő egy nagyon félénk, jó tanuló és érzékeny lány. Volt egy bátyja is, aki meghalt, ettől ő csúnyán bekattant. Többször is jár a pszichiátrián. 

2. évad
Az új lány, aki jó tanuló, de mentális problémákkal küzd. Bátyja halála után stressz miatt költöztek ide, de aztán ezek a gondok Abby halála után kiújulnak nála. Az évad végén újra a pszichiátrián köt ki.
Eközben Pacey-vel összejönnek és egy elég stabil, normális kapcsolatot alakítanak ki.

3. évad
Andie visszatér, de szakítanak Pacey-vel, mert a lány megcsalta a fiút. Andie elég őrülten viselkedik, egyik botránya után elveszíti az ösztöndíját is. Mindeközben a lánynak szembe kell néznie azzal is, hogy exe és Joey egy pár lesznek.

4. évad
Két sráccal tér haza. Elindul megmenteni Joey-t és Pacey-t a viharban. Később egy réve partin majdnem meghal, amikor Drue-tól drogot fogat el, ami halálos reakcióba kezd az antidepresszánsával. Ekkor a család úgy dönt, hogy a lány menjen Olaszországba pihenni.
Finálé
Még a végén jelenik meg a bálon, futó dolgokból tudjuk, hogy orvos lesz belőle.

Szerelmei
  • Pacey: a tanulási gondokkal küzdő 1. járás: 2/6-3/2, azért szakítanak, mert Andie megcsalja őt. 2. járás: 3/6, Pacey rájön, hogy nem ő az első a lánynál, és sosem lesz az.
  • Mark: Alkalmi kapcsolat, 2. és 3. évad között az elmegyógyintézetben.
  • Rob Logan: Alkalmi kapcsolat. A 3. évadban gyanúsítja meg a férfit, hogy az megerőszakolta, így akarta vissza kapni Pacey-t.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése