1/06/2013

Dawson és a Haverok: Jack McPhee

1983-ban születik Joseph és Andrea gyermekeként, jómódú családba. Van egy húga, Andie. Ő egy nagyon félénk és kedves fiú. Volt egy bátyja is, aki meghalt, húga ettől bekattant. 

2. évad
Amikor megérkezik, barátkozik, Joey-nak meztelenül pózol egy alkotásához, majd randizni kezdenek. Akkor kiderül, hogy meleg. Ettől fogva félig-meddig céltábla lesz, ő lesz „a meleg fiú”. Hamarosan életre szóló barátságot köt Jen-nel, akivel össze is költöznek, először Jack-hez, majd a nagyihoz, miután Andie-t kezelésre viszik. 

3. évad
Joey-val való szakítása után megjelenik Kate, Jack exe, akivel elvesztette a szüzességét. Fél elmondani a lánynak, hogy meleg, mert annak előző barátja is meleg lett. De aztán, amikor a bandát lecsukják, elmond mindent és barátok maradnak.
Jack a a focicsapathoz csatlakozik, amit Mitch edz. Majd megkezdi első meleg kapcsolatát a nyílt Ethan-nel. De Jack még fél, a csóktól, az emberektől, stb., így szakítanak, ám az évad végén mégis megcsókolja Ethan-t.  

4. évad
Megsérül a karja, ezért nem tud focizni, így az ifi csapatot kezdi edzeni. Az egyik védencének a nővére rányomul a fiúra, amikor kiderül, hogy meleg, megindul a „boszorkányüldözés”, a szülők ki akarják tenni a gyerekek mellől. A sí kiránduláson Jen-nel majdnem lefekszenek egymással, de Jack megálljt parancsol. Jack megismeri Toby-t, akivel már bátrabb és elmegy a fiúval a szalagavatóra is.

5. évad
Jack lelkesen kezdi az egyetemet, csatlakozik a Testvériséghez, akikkel belemerül a balhékba, majd miután szakítanak Toby-val, az alkoholba is. Egyik balhéja miatt kizárják a csapatból, ekkor Jen és a haverok próbálnak segíteni. Hamarosan túl jut a dolgokon és kapcsolatba kezd az egyik ex-testvériség taggal, Eric-kel.

6. évad
Jack szakít Eric-kel, miután egy romantikus nyarat töltöttek együtt, mert szeretne több kapcsolatot is kipróbálni, mielőtt lehorgonyoz. Hamarosan összeköltözik Emmával a dobossal és Pacey-vel. Jack viszonyt kezd David-del, ám romantikus és „viszonzatlan” érzéseket táplál Freeman professzor felé is. Miután a professzor elmenekül az érzései elöl a városból, Jack David-del marad. Hamarosan Emma a vízuma miatt elmegy. Jack és Jen pedig a rákkal küzdő a nagyival New York-ba megy Jen anyjához. A tanulmányaikat a New York-i egyetemen folytatják, ahova Jack eredetileg is menni akart.
Finálé 5 évvel később
Jack a capeside-i általános iskola angol tanára és Doug Witter élettársa. Amikor Jen haldoklik, rábízza a kislányát, a lélektársára. A férfi és szerelme vállalja.  

Szerelmei
  • Joey: a kedves lány. A második évad 5. részében a fiú megcsókolja, pedig ő akkor még Dawsonnal jár, Joey szakít is. Járnak a második évad 8-15. epizód. Szakítanak, mert egy versből Joey (Jack is) rájön, hogy a fiú meleg. 
  • Ethan: Alkalmi kapcsolat. 3/22-23, a fiú visszamegy az exéhez. A szakításba benne volt Jack hadakozása a melegséggel is.
  • Tobey: A kedves meleg aktivista. Járnak 4/20-5/5, szakítanak, mert Jack kifordul önmagából a Testvériség miatt. 
  • Eric: Az ex-testvériség tag, barát. Járnak 5/23-6/1, azért szakítanak, mert Jack más melegekkel is találkozni akar még.
  • Freeman professzor: Jack tanára, majdnem szexelnek a 6. évad 7. részében, de a férfi megijed. Még a várost is elhagyja, sőt a nejét is.
  • David: Járnak 6/7-20, szakítanak, mert David féltékeny, Jack pedig kicsit csalfa. 
  • Doug Witter: 6/23 kezdenek el járni, nagy szerelem lesz, együtt nevelik Amy-t.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése