1/19/2013

Könyveimről röviden

Mint tudjátok nem ez lesz az első könyvem, amin dolgozok, hanem már írtam előtte is könyveket, ám csak családom számára. Ezekről is beszélnék most egy kicsit.

Két könyv íródott romantikus regény  témában, mindegyik A/4-es terjedelemben, bekötve, kb. 30-40 oldalban. Az egyik borvörös, a másik rozsdaszínű (bronzos, barnás, vöröses) bőrkötést kapott. Ezeket a testvéremnek írtam, mert nagy rajongója a romantikus regényeknek. De ez a világ nem az én világom, ez látszik azokon a műveken is.

Két könyv íródott háziállatok témában is, mindegyik A/4-es formában, bekötve, kb. 20 oldalban darabokként. Az egyik zöld bőrkötést kapott, míg a másik barnát (halvány eres mintázattal). Mivel az egész család nagy állatbarát, ezért ezek a művek az elhunyt kutyáink emlékére íródtak.

A családfa: Nagyapámat leptem meg vele, aki igazán értékes ember volt családunk számára. Ez a mű 20 írott és 16 képes oldalból áll A/4-es terjedelemben. A kötése pedig világoskék, krumplibogárszerű csíkokkal, illetve aranyszerű nyomásmintákkal.
A családfámat hónapokig kutattam, de megérte. Nagyon részletesen dolgoztam ki a család történetét és sokáig vissza is tudtam vezetni a családfát minden részéről, nagypapámét például az 1700-as évekig. Ám a többiekét is szépen megtaláltam, még nevünk eredetét is felkutattam. A könyv másik fele pedig a nagyapámról szólt, illetve a műveiről. Azt hiszem tőle (is) örököltem az írás iránti szenvedélyemet. Aztán jöttek a képek, voltak 1900 előtti képeink is és ezek mind belekerültek a családi képtárba.

Aztán 2 év kihagyás után újra írtam! Egy újabb háziállatok témában, illetve egy regény folytatása, amit más írt meg...

Itt térnék ki arra, hogy a felsorolt romantikus témájú regényeim közül kettő egy folytatás, megírtam az Alkonyat és Anita Blake folytatását, ahogyan én láttam volna, talán ezeketis felrakom ide, érdemes lenne...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése