2/17/2014

Animáció

Jégvarázs
A 2013-as mese a Disney legújabb zenés-hercegnős produkciója, amiben két teljesen ellentétes hercegnő, Anna és Elsa kapcsolata elevenedik meg.
Nekem nagyon tetszett, mert nem csak a szokásos szintet üti meg, ami ezt a kategóriát illeti, hanem adott valami pluszt, például rögtön két hercegnőt, a tél varázsát. Egyetlen negatívumként az Anna-Hans szálat említeném meg, ami nagyon erőltetettre és szánalmasra sikeredett.
10/9

Mikulás mentőakció
A 2013-as mese főszereplője Bernát, aki a Mikulás egyik manója. Folyton bizonyítani szeretne a főnöknek, de mindig mellé fog, ám eljön az ő napja, amikor gonosz karácsonyrombolók akarják megszerezni a Mikulás időutazó gépét. Bernát visszarepül, hogy megmentse a karácsonyt, ám ez nem olyan egyszerű.  
A figurák nem olyan szépek, de karakteresek, a zene jó, a történet egyedi. Nekem tetszett, de nem volt egy kiemelkedő darab.
10/7

Így neveld a sárkányodat
A 2010-es mese főszereplője Hablaty, a viking fiú, aki abszolút csalódás a család és népe számára is. A fiúban nagy a bizonyítási vágy, ezért elfog egy sárkányt, ám nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, amikor megkedveli a foglyát…
Tetszett a sztori, a zene, a történet, a karakterek, a rajzok. Vicces volt, fordulatos és az a sárkány nagyon édes.
10/9

Toy Story Of Terror
A 2013-as mese folytatása, de leginkább spin-offja a Toy Storynak, amolyan Halloween.i epizód. A már jól ismert csapat a családjával egy ijesztő útszéli motelban ragad, aminek a tulaja nagy „játékgyűjtő”.  
Ugyanaz a véleményem róla, mint a többi részről. A rajzok jók, a poénok ütnek, de a sztori nem a legjobb, vagyis lapos.
10/8

Crood-ék
A 2013-as mese főszereplője egy neandervölgyi család Croodék. Az apa mindentől félti a családját, ám a lánya fellázad. Lázadásában hamarosan rátalál a született kísérletezőre Guy-ra. A családnak menekülnie kell jól megszokott világából, követve a fiút, ami a családfőnek tetszik a legkevésbé.
Nagyon tetszett, a karakterek, a poénok, a képi világ, a történet, a zene, stb.
10/9

Az óriásölő
A 2013-as film főszereplője Jack, aki Arthur idejében él. A fiú véletlenül megnyitja a kaput, amin át a halandók feljuthatnak az óriások világába. Ám ez a találkozás nem lesz túl szívderítő egyik fél számára sem…
A történet az Égig érő paszuly című mese modernizált változata. A színészek átlagosak, a látványvilág, az óriások viszont lenyűgözőek. A történet sem rossz, fordulatos, néhol romantikus, néhol intrikus, szóval semmi váratlan.
10/8

Szörny Egyetem
A 2013-as film gyakorlatilag a Szörny Rt előzménye, mert Sully és Mike még csak most ismerkednek meg a Szörny Egyetemen.
Ritka az olyan film, aminek a második része jobban tetszik az elsőnél és itt ez a helyzet. Átlagos benne igazából minden, de a történet és az érzelmi töltet nagyon tetszik benne.
10/8


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése