7/31/2014

Sorozataim újratöltve

Még  ITT írtam egy cikket azokról a sorozatokról, amiket nézek/néztem. Ezúttal kiegészítem ezt a részt.
Az abbahagyottak közül semmit sem kezdtem el nézni, igazából csak a Rejtély-t bánom, hogy nem nézem, a többit nem. Rejtély: idén áprilisban debütált nálunk a 4. évad, a tengerentúlon az 5. évaddal le is zárult a történet. Grace klinika: tavaly (2013) vetítették nálunk a 8. évadot, a tengerentúlon pedig idén szeptemberben debütál a 11. évad. Borgiák: a 3. évaddal lezárult a széria, nem folytatják! Grimm: idén debütál a negyedik évad a tengerentúlon, talán nálunk is. Misfits: az 5. évaddal (2013) valóban véget ért a sorozat. Odaát: idén ért véget a 9. évad, de lesz 10. évad is, nálunk (hivatalosan nem, csak online) a 3. évad óta megint pangás van. Dallas: idén fut a 3. évada, de jövőre várhatóan érkezik a 4. is. Continuum: idén fut a 3. évada, valószínűleg lesz 4. évad is, de erről még folynak a tárgyalások a nézettség miatt. Azok a sorozatok, amiket elkaszáltak nem újultak meg, sajnos (némelyik sajnos csak persze).
A futó filmeket még mindig nézem és nem bántam meg egyiket sem.
Trónok harca: idén ment le a negyedik rész és a TV berendelt még újabb 2 évadot belőle. Én idén sem néztem meg minden részt, videókat, klipeket néztem belőle, illetve egy részletes kritikát olvastam el minden rész után. Vannak furcsa szakaszai a filmnek, de idén legalább nem volt számomra semmi rettenetes dolog.
Walking dead: idén ment le a 4. évad, illetve idén indul az 5. évad is. A sorozat némileg követi csak a képregényt, megnehezítve számomra, hogy kitaláljam mi lesz. A főgonosz meghalt a széria közepén, de megint szétszéledt a csapat, aminek nem örülök, vagyis most már együtt vannak, de fogságban. A Grimes család egy része még él, de most nem volt velük bajom, Daryl is él, mint kedvencem, de úgy vélem, hogy az 5. évadban meghal. Ebben az esetben nem nézem tovább a műsort, mert igazából senkit sem kedvelek igazán rajta kívül.
Falling skies: idén fut a 4. évada, de lesz még több is. Jelenleg elégedett vagyok a szereplőkkel, három van, akiket nem kedvelek (Espheni, Anne, Lexi). Ebben is vannak kedvenceim (Pope, Mason család, Maggie), de nem olyan nagy kedvencek, ám nem szeretném, ha meghalnának. Ám ezt a sorozatot nem hagyom abba, akárki hal is meg benne, mert jó.
Így jártam anyátokkal: idén lement az utolsó, 9. évad és IMÁDTAM. Az egész történet a végére ért és kerek egészet alkot. Voltak meglepő fejlemények benne, amik tetszettek, történhetett bármi, imádtam. Abszolút ajánlom, hogy mindenki nézze meg!
Kemény motorosok: idén megy majd le a 7. évad, ami az utolsó is egyben. Tervben van a film előzménysorozata, ami a ’60-as években játszódna. Iszonyatosan kemény film, folyton meglep. Idén meghalt a maradék kedvencem is, illetve jó sok olyan fordulat volt, amit megsirattam, vagy amin felháborodtam, stb. Erre az évadra pedig olyan jóslatok vannak, amik arra utalnak, hogy itt nem lesz happy end, így az utolsó évadot nem nézem meg, majd csak trailereket és összefoglalókat, aztán ha olyan vége lesz vagy elég erőt gyűjtök, stb. megnézem, mert azért le akarom zárni ezt a sorozatot is, mert mint említettem nagyon jó sorozat.
Shameless: idén ment le a 4. évad, de lesz folytatása is. Nagyon tetszik ez a sorozat is, bár idén már volt benne olyan szál, ami nem jött be, pl. Frank, Fiona. Abszolút kedvenceim Lip-Mandy és Ian-Mickey, ha velük történne valami unszimpatikus, talán akkor nem nézném, de nem hiszem, mert nagyon jó sorozat.
American horror story: idén ért véget a 3. évad és jön az 4. is. Utoljára azt írtam, hogy tetszett az első évad, de a második nem, így nem vártam a harmadikat. Nos, a harmadik nagyon jó volt, boszorkányokról szólt, illetve egy iskoláról, ahol ők tanulnak/tanítanak, stb. Epedve várom az 4. évadot is. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése