9/18/2014

Néhány filmecske

A pusztulás jegyzőkönyve

A 2011-es film főszereplője néhány túlélő, aki megpróbál nem meghalni a zombik uralta világban.

Ez is egy zombis film, de van benne plusz elem. Itt például több fajta zombi is van, belevették az atomot is (ennek minden filmben helye lenne, ugyanis való igaz h a zombik uralta világban kb. 2 hét telne el és minden reaktor felrobbanna, ezzel megölve a túlélőket), jó történet, jó szereplők. Nekem ez a film 9-es.


Kristy

A 2014-es horror főszereplője Violet, aki az egyetem kollégiumában marad a szünet alatt, gyakorlatilag egyedül. Erre azonban felfigyel egy sorozatgyilkos csapat, akik meg akarják őt ölni kultuszuk nevében.

10-es, pedig nem is egy ütős horror. Akkor miért? A lány nem egy tipikus horrorfőszereplő. Nagyon ügyes, okos, határozott és bosszúálló. Ezen túl jók a színészek, a sztori, a képivilág.


Vámpírakadémia
A 2014-es film főszereplője a mora-vámpír Lissa és dampyr őrzője Rose, akiket visszakényszerítenek a Vámpírakadémiára.

Hol is kezdjem? A film egy könyvsorozat alapján készült, így az alkotók folytatni akarják még 1-2  résszel, de nem igazán kéne ezt erőltetni szerintem. Nem olvastam tehát nem tudom, hogy a könyv ennyire gagyi e, vagy ezt is elszúrták a filmesek, mint az Alkonyatot. De tele van bugyutasággal, erőltetéssel, szánalmas részletekkel. Nagyon gyermeteg, vámpírimádó tinilányoknak való. Nekem 7-es, pedig lehetett volna ez jobb is. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése