10/15/2014

Critics

7500

A 2014-es horrorfilm főszereplői a 7500-as járattal utaznak Tokióba Los Angelesből. A 10 órás út alatt azonban történik valami, valami természetfeletti.
8/10, nekem tetszett a sztorija és imádtam a végén a csavart, nem is gondoltam volna ezt a végkifejletet. Jók voltak a karakterek is, meg a színészek is, bár mivel sok volt a karakter ne voltak túl alaposan kidolgozva, de nekem így is tetszett. Nálam a csavar miatt érte el azt a 8-ast, ami szinte már 9-es.

Hazard Jack

A 2014-es horrorfilm főszereplői egy csapat fiatal, akik egy elhagyott kórházban rendeznek paintballversenyt. Az épület azonban nem tejesen lakatlan, mert valaki itt talált menedékre és egy cseppet sem örül a látogatóinak.
Hmm, 6-7! Véres, meg a történet se nagyon rossz, de! Nagyon pornós volt, nem volt sem a történet és a karakterek kidolgozva rendesen, a színészek sem voltak túl ütősek. Talán csak a vér volt az egyetlen jó benne.

Az egyezség 2

A 2014-es horrorfilm főszereplője June, aki az első rész után hetekkel kapcsolódik bele a paranormális gyilkossági ügybe.
Az első rész egy kerek egész volt, és a sztorija sem volt túl egyszerű, a második rész pedig még egyet csavart a sztorin, ami eléggé erőltetett lett szerintem. Mindegy, ez csak max 8-as, de inkább 7-es.

See No Evil 2

A 2014-es horrorfilm pont ott folytatódik, ahol az első abbamaradt, a gyilkosság áldozatai és a nem is oly halott gyilkos a hullaházba kerülnek.
Az első rész ezerszer jobb és izgalmasabb volt. A zene, a sztori, a szereplők, minden. Ennek olyan húzzunk le még egy bőrt szaga volt, nem tetszett annyira, sőt. 7-es.

Z nation

A 2014-es horrorfilmsorozat főszereplője egy csapat túlélő, akiket a távolból irányít egy hírszerző katona. A cél pedig, hogy eljuttassák New Yorkból Los Angelesbe a zombitámadás egyetlen túlélőjét, hogy belőle ellenszert nyerjenek.
Nézem a Walking Dead-et. Szerintem ez annak szinte tökéletes mása némi csavarral. Ha az 9-es, ez csak 8-as. De vannak benne jó elemek persze, a színészek viszik a hátukon a produkciót, főleg sarki-fiú és a Doki.

Vörös hajnal

A 2012-es filmben egy csapat ejtőernyős megszállja a washingtoni városkát, majd mindenkit elfognak, kiderül ez az egész USA területén így történik. Egy csapat fiatal azonban megmenekül és visszavág…
Ez az 1984-es film tökéletes másolata, de vannak különbségek. Abban a szereposztás egy rakat sztárt felvonultatott (ám még kezdő korukból), ebben karakteresebbek voltak a színészek (bár nem túl ismertek). Abban kubaiak és szovjetek támadtak, ebben a vietnamiak. Abban nagyobb időintervallum alatt játszódott a sztori, ebben „hamarabb” lezavarták az eseményeket. Abban több volt a sivatag, egyszerűség, míg az utóbbi igazi effektparádé volt és sokkal grandiózusabb. Mindegyik megérdemli a maga 8-asát, ami szinte 9.

Monster High: Őrült kombináció

A 2014-es mesefilmben új szörnyek jönnek a suliba, hibridek, eközben a lányok véletlen időutazásba kezdenek, ami nagyon rosszul sül el. Ugyanis egyrészt a csapat néhány tagja hibriddé egyesül, másrészt van egy potyautasuk is…

Imádom ezeket a kis meséket, nem is pontoznám. Ez is egy klassz történetű mese volt, szépen rajzolt figurákkal. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése