11/22/2015

Sorozataim-2015

Az abbahagyott sorozataimat most hagyjuk, nem nézem őket. Amik még futnak: Grace Klinika (12. évada fut), Grimm (5. évada fut), Odaát (11. évada fut), Continuum (4. évada ment le, de az 5. évadot törölték), Trónok harca (idén ment le az 5. évad).

Walking dead: Idén megy le a 6. évad fele, ahogyan szokott. Voltak benne váratlan fordulatok, tetszett a két különböző támadás. Tetszik, hogy a várost Rick vezeti, nem tetszik, hogy a lakók nyomik, nem tetszik Rick romantika szála, aggódom Daryl miatt, de összességében tetszett ez a fél évad. 

Falling skies: Idén ment le az utolsó, 5. évad. Szerettem ezt a sorozatot, bár néha már sok volt, jókor lett vége. De én határozottan úgy érzem, hogy összecsapták a végét, főleg az utolsó részek lettek nagyon ledarálva. Talán még szálak is maradtak elvarratlanul. Mindegy, én jobb véget vártam volna.

Shameless: Jövőre kezdődik a 6. évad, amit várok már. Ezt az évadot is néztem, voltak benne dolgok, amik tetszettek, de egyre több, ami nem. Nem tetszik a párjaim széthullása, nem tetszik Ian bipolaritása, nem tetszik az egyetemi szál, a tinilány meggajdulása. Sammi-t meg a kölykét viszont rühellem, remélem, meghalnak, vagy legalábbis kiírják őket. Carl viszont egyre jobban tetszik benne, meg van a tűz benne, amellett, hogy lökött.

American horror story: A 5. évada ment le idén (nagy része). Ebben az évadban a Hotel Cortez-ban járunk, ahol vámpírok és egyéb szörnyek laknak, meg egy buzgó (egyre őrültebb) nyomozó. Ez az évad ismételten tetszett! Nagyon jó volt, de így nem várom a 6. évadot, mert egyik tetszik, másik nem.

A beújítottak:

Z nation: Ahogyan sejtettem, a Walking dead után nem az igazi. Gagyinak látom, ezért nem is néztem meg már a 2. évadot.

Vikingek: Idén ment le a 3. évad, és biztosan nézem a 4-et is, bár szerintem meghal mind Ragnar, mind Lagertha. Tetszik ennek a filmnek a története, a kosztümök.

The 100: A 2. évada ment le idén, de nem holtbiztos, hogy megnézem a következőt is.

A könyvtárosok: Idén ment le a 2. évad (nagy része). Nekem nagyon tetszik ez a sorozat úgy ahogyan van, tetszenek a könyvtárosok, az egész kis univerzumuk, a könyvtár. Szívesen dolgoznék én is ott. Idén is tetszett a sorozat, bár most kevesebb időm volt elmélkedni a részeken.

Fear the walking dead: WD spin-off-ja, afféle előzménysorozat. Megnéztem az 1. évadot, de mivel a film nm tetszik, a szereplőket utálom és „tudom hol végződik a sztori”, nem nézem tovább.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése