4/30/2016

Április


Premierfilmek közül a Cloverfield Lane-t néztem meg, ami nagyon nem tetszett, de a kritikáját olvashatod a szokott helyen.
...
Ebben a hónapban nem volt sem időm, sem kedvem filmezni, de van egy filmecske, ami nagyon tetszik, ez a Parányi varázslat. De ettől függetlenül sem tétlenkedtem, mert tévét azért nézek: újra van 30 nap múlva esküvő és Négy esküvő is, mindkét részt ennek megfelelően bővítettem is a blogomon. A Roloff családot is bővítettem még februárban. De tervezem, hogy írok majd a TLC-n futó törpeműsorokról, ugyanis több is van belőlük, de a Feleségtársakat is bővítenem kéne. Ezeken kívül pedig átböngésztem a Régiségek részemet és linkekkel, írásokkal frissítettem is azokat. 

Parányi varázslat-franchise
Szó szerint bűbájos kis filmecske, érdemes róla írni. A tartalmakon túl még azt érdemes tudni, hogy tele van rejtett varázslattal és sosem "derül ki", hogy ez a lány tényleg varázsol vagy valami más van a háttérben, illetve ha varázsol hol tanulta és miért? De Catherine Bell igen nagyot alakít a filmben, tekintve, hogy rémesen jó és gyönyörű is ebben a szerepben. Minden karakternek megvan a szerepe minden részben, akik tökéletes összhangja vezet el a végkifejlethez, amit finoman, de ösztönösen Cassie irányít. 10/10, bár a sorozathoz még nem volt szerencsém...
A Bűbájos
2008. Egy rejtélyes nő, Cassandra Nightingale beköltözik az álmos kisváros egy kísértetjárta házába. Hamarosan varázslatos dolgok kezdenek történni a lány körül, így mindenkiben felmerül, hogy vajon boszorkány e. Míg vannak, akik azt szeretnék, hogy elmenjen, mások maradásra bírnák, különösen az özvegy rendőrfőnök és két gyermeke.
Parányi varázslat
2009. Cassie letelepedett Middletonban, boltot is nyitott, jelenleg a rendőrfőnökkel jár, minden varázslatosan alakul, mígnem megjelenik egy idegen, Nick, aki azt állítja Cassie otthona az övé.
Parányi varázslat: az Esküvő
2010. Közeledik karácsony és ezzel együtt Cassie és Jack esküvője is. Semmi sem alakul az elképzelések szerint mégis a végén minden a helyére kerül.
Parányi varázslat: A Család
2011. Cassie életében minden a helyére került, míg fel nem bukkan egy távoli unokatestvére Abigail, aki rossz szándékkal érkezik és szintén mágikus dolgok történnek a közelében.
Parányi varázslat: Bűbáj
2012. Megszületett Cassie kislánya, a család kirándulni szeretne menni. hogy újra egymásra találjon a család, de időközben felüti fejét a bűnözés a kisvárosban, bolti lopások foglalják le a rendőrfőnököt.  
Parányi varázslat: A Végzet
2013. Cassie-nek születésnapja van, amit különleges módon ünnepelne, de lehet, hogy őt is utoléri egy családi átok.
Parányi varázslat: Csoda
2014. Cassie mostohafia esküvőjét szervezi, egy Audrey nevű lányt istápol és újra felüti fejét a bűnözés egy aukción.
A Jó boszorkány sorozat
2015-
Cassie férje meghalt, mostohagyermekei kirepültek, kamasz lányával gondozzák beteg apósát. A Városkába új család költözik, Radfordék.



Monster High - Rémséges mélység
Az új részben a sellők világába utazunk, ahol megismerjük Lagúna félelmeit, családját és ellenségeit.
Többször is írtam már MH filmecskékről, nem is kommentezném külön, mert hozza, amit eddig is: új sztori, szépen kidolgozott szereplők, látványos elemek. Jelenleg 172 epizódról, 5 webisode-ról, 7 különkiadásról és 7 moziról tudunk. Kritikaként azt említeném meg, hogy kicsit sok bőrt húznak már le erről a sztoriról és annyi, de annyi már a szereplő, hogy nehéz követni.

Szex és New York II.
A 2010-es moziban a lányok egy arab országba mennek, hogy kipihenjék az anyaság és a házasság fáradalmait. Eleinte minden csodaszép, mint egy arab mesevilág, de hamarosan más színben látják az országot, mind önmagukat és kapcsolataikat. 
Nos, nekem ez a rész már egyáltalán nem hiányzott, főleg, mert semmi mondanivalója számomra. A lányok révbe értek hagyjuk már békén őket. Egy Samantha-révbe ér story érdekesebb lett volna, bár a két meleg fiú házasságának nagyon örültem, mert jól megérdemelten értek végre révbe. 10/6



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése