10/26/2016

Írásaim

Ebben a hónapban sikerült végre felraknom az első novelláimat (lesz még jó sok) is, és már a Könyvemet sem kell megvenned, mert azt is feltöltöttem. A Rien írásai rész alatt olvashatjátok is őket!

##########

Tartalomjegyzék a novelláimhoz:

Hercegnőcsere

Annie hercegnő és a Barion, a bányász fia gyerekkoruk óta legjobb barátok, amit a középkori királyság uralkodója, a lány apja, nem mindig néz jó szemmel. Egy napon megérkezik az udvarba Nicole hercegnő, egy másik királyság szülötte, illetve Annie is megtudja, hogy hamarosan egy elrendezett házasság főszereplője lesz. Ekkor azonban hirtelen minden összekuszálódik, szerelem, intrika, féligazságok tarkítják a kis királyság életét. 

Az élő ház
A ház élő lelkeket gyűjt, de ehhez segítségre van szüksége, a gondnokára Bartelre és egy boszorkányra, akit a férfinak kell szereznie számára.
Julia és Henriette átlagos szülők átlagos gyermekei, addig a napig, míg meg nem ismerik Bartel-t.

Tiltott vágyak
Rina és Eric, a gimi álompárja, majd belép a képbe a fiú legjobb barátja, Peter. A dolgok úgy összekuszálódnak, hogy még hosszú évek után sem lesznek világosak.

Átkozottak

Egy ősi átok miatt a Wood gyerekek mind rothadó, fekélyes sebekkel jönnek a világra, pár év alatt kitisztulnak és felnőnek, de nem most, mert az ötödik gyermek nem akar meggyógyulni, sőt, évek múltán átalakulva visszatér. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése