8/30/2017

Nyári történések

A nyáron sajnos igen kevés időm volt, ezért csak júniusban sikerült cikket felraknom, de most mindezt pótolom. Illetve friss blog-hírekkel is szolgálok.

-          Újabb tanfolyamot végeztem, most a Pittsburgh-i Egytemen, címe, Gender and Sexuality: Diversity and Inclusion in the Workplace, eredményem: 92,4%.
-          ITT az újabb kritikai összegzésem, ami az egész nyaramat felöleli. 14 filmet néztem meg, illetve három premierfilmet, amit már előre feljegyeztem magamnak: Karib-tenger, Baywatch, Valerian. Utóbbiak a szokott helyeiken megtalálhatóak, a filmkritikák meg a fentebbi linken.
-          Összébb rántottam a blogomat, mostantól a RienLife fül a jobb oldalon, a fényképem alatt lesz elérhető (ott, ahol a Rien fül is). Ezt már nem igen fogom frissíteni, a későbbiekben egy-egy terjedelmesebb írással le is zárom majd, de a már felkerült írások, természetesen, maradnak.
-          Újabb írás került fel az RIEN ÍRÁSAI közé. Ez igazából egyetlen írás, ám mivel folytatásos a sztorija, baromi hosszú (hónapokig írtam), de erről bővebben a GG link alatt írok is majd.
-          Ősztől dolgozni kezdek, gyermekem pedig óvodába megy, így a teendőim is megsokszorozódnak. Mostantól ritkábban leszek fenn, kevesebb dologról írok, de igyekszek minden hónapban valami izgalmas írással jönni, és természetesen folytatom a tvshow-k évenkénti frissítését is, illetve lesznek kritikák is
-     EZ egy másik blogom, köze nincs ehhez a világhoz, de okkal vezetem, bár nem az itteni olvasóimnak íródott az tény, csak megemlítettem.
-     Munkával kapcsolatban meg majd legközelebb írok, mert többfelé is gondolkozok. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése