12/01/2017

Három hónap múlva esküvő: a három hónap előtt

Ez az eredeti műsor egy spin-offja, amiből még csak egy évad ment le, 2017 második felében. A műsor lényege az, hogy még mielőtt a párok megkapják a K-1-est, hogyan élik meg a kapcsolataikat. Hogyan jutnak el oda, hogy egyáltalán igényeljék, hogyan jegyzik el egymást, milyen nehézségekkel küzdenek meg, mire eljutnak a vízumig.

Paul-Karine: a lány brazíliai, nem beszélnek egymás nyelvén, fordító-appal kommunikálnak. Paul gyakorlatilag kiköltözött a lányhoz, meg is kérte, de a kapcsolatukban sok volt a probléma. Pl.: Paul bűnöző, aztán befigyelt egy állítólagos megcsalás is, törölték magukat a közösségi médiából, aztán a lány bocsánatot kért, szakítottak is többször. De most nagy a csend, valószínűleg forgatnak a HHME műsorban, tehát együtt vannak.
Darcey-Jesse: a 43 éves nő és a 25 éves holland fiú még együtt vannak. De náluk is sok gond volt, pl. a lány ivott, sokat, mindketten makacsok, féltékenyek, itt is volt poszt-törölgetés.  
Larry-Jenny: a lány 24 éves és filippinó. Ők is együtt vannak még, de náluk is játszott a féltékenység.
Cortney-Antonio: a fiú egy modell, nem élnek együtt, míg az eddigi párok igen. Valószínűleg csak barátság van már közöttük, nem szerelem.
Sean-Abby: együtt vannak, bár szerintem nem jó ez a kapcsolat. Túl nagy a korkülönbség és sok a dráma, főleg a lány exe miatt. Ők is együtt élnek, de a karibi világban, nem USA-ban. A lány megerősítette, hogy ő nem K1-es ara, Sean költözött hozzá.
Patrick-Myriam: a francia muzulmán lány nem sokáig hitegette a fiút, aki romantikus kapcsolatot akart vele. Elmondta, bár szerintem későn, hogy csak barátok lehetnek, mert neki van barátja, akit meg is akar tartani.



II. ÉVAD

I. évadból
Paul-Karine
Ők még együtt vannak, összeházasodtak, de különböző országokban élnek, ugyanis a férfinak az Államokban van csak munkája. Karine teherbeesett, de sajnos elvetélt. Most megint gyermeket vár, de Paul ragaszkodik hozzá, hogy DNS-sel igazolja, a lány nagyon megbántódott ezen.
Darcey-Jesse
Ők hivatalosan szétmentek, de örültek nagyon egymásnak, amikor az évadvégi show-n találkoztak.
Larry-Jenny
Ők még együtt vannak, de a show 2. évadában már nem vettek részt, mert túl elfoglaltak voltak. Egyébként ők sem egy kontinensen élnek.
Sean-Abby
Ők szakítottak, mindkettejüknek új kapcsolata van, így a második show-ban már ők sem szerepeltek.
II. évadból
Angela-Michael
A nő 20 évvel idősebb, mint a nigériai férfi, kapcsolatukat ez is, meg a nő bizalmatlansága miatt (lopással vádolta a srácot) nehézkes volt. Először arról beszéltek, hogy elindítják a K1-t, aztán a nő közölte, szakítottak.
Rachel-Jon
Ők Angliában házasodtak meg, de kétséges a vízumuk, a férfi büntetett előélete miatt.
Tarik –Hazel
A férfi visszatért a Fülöp-szigetekre, és tisztázták azt is, hogy azt hitte Hazel megszüntette a terhességét, ugyanis a lány terhes.
Ricky-Ximena
Itt nagy szerepet játszott az ex, mivel volt egy közös gyermek is.


Harmadik évad
Darcey-Tom (Anglia) és Angela-Michael (Nigéria) még az előző évadokból. A többiek újak. Avery-Omar (Szíria), Caesar-Maria (Ukrajna), Benjamin-Akinyi (Kenya), Rebecca-Zied (Tunézia), Timothy-Jennifer (Kolumbia).




Negyedik évad
Darcey-Tom (Anglia) még az előző évadokból. A többiek újak. Ed-Rosemarie ( Fülöp szigetek), Yolanda-Williams (Anglia), Avery-Ash (Ausztrália), David-Lana (Ukrajna), Geoffrey-Varya (Oroszország), Lisa-Usman (Nigéria), és Stephanie-Erika (Ausztrália); ők az első meleg pár.



Ezt a részt nem frissítem többet, mert azok a párok akik tartósan együtt maradnak, azok bekerülnek a fő műsorba, amiről mindig írok, és frissítem is évente.

 

2 megjegyzés:

  1. Varya és Geofrey sorsa érdekelne. Mi lett velük?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2022.04.14: Geoffrey börtönbe került, mert bántalmazta a volt barátnőjét. Bűnösnek találták családon belüli zaklatásban, segélyhívások megzavarásában, súlyos emberrablásban és vandalizmusban. Később, 2022-ben, a bíróság úgy döntött, hogy 18 év börtönbüntetésre ítéli, feltételes szabadlábra helyezés nélkül. Ő fellebbezett. Kedvese, Varya, igen meglepő módon, támogatja és várja őt vissza.

      Törlés