8/23/2019

2019 – Nyár


Rim of the world
A 2019-es scifi-vígjáték-akció főszereplője négy gyerek, akik egy táborban, együtt kénytelenek szembenézni az idegenek inváziójával.
Nagyon sokat nevettem ennek a filmnek, mert valóban vicces. De van benne akció és a scifi elemekkel is marha jól dolgoztak. Jó volt a szereposztás is, mert az a négy kölyök remekül játszott. Az írók jól eltalálták azt is, hogy teljesen eltérő hátterű meg személyiségű, no meg etnikumú gyereket hoztak össze egy csapattá. Abszolút ajánlom megnézésre, mert tényleg jó film volt. 9/10


MIB-International
Az idei sci-fiben M és H ügynök küzdenek meg az idegenek egy újabb inváziójával, illetve az ügynökségre beszivárgott téglával is.
Kezdeném azzal, hogy vonatkoztassunk el az előző gárdától, mert nyilván ők voltak a No.1. Én ezt a filmet önmagában értékeltem. Jó történet, akció, kiváló technikai háttér, vicces jelenetek, és átlagos színészek. Szerintem ez egy jó film volt. 8/10

X-men sötét főnix
Ebben a részben az X-meneket felkérik, hogy megmentsék a világot egy űrből érkező csapástól. Az akcióban Jean megsérül, így a csapat kénytelen lesz egyszerre megvédeni a világot és a lányt is.
12 rész van ehhez a franchise-hoz, de én csak 10-et veszek ide, mert a Deadpool-t még csak nem is láttam. Eddig megnéztem minden egyes részt, de szerintem eljött az ideje befejezni, mert ez már nem az az X-men, amit 2000-ben elkezdtem nézni. Tudom eltelt 19 év, de akkoris. Nézzük a pozitívumokat: akciódús, jó sztori, kiváló látványvilág. De nekem ezek ellenére sem tetszett, mert most már érzem, hogy túlerőltetik. Nem volt elég, hogy teljes szereplőgárdát cseréltek, tudom eltelt 19 év, de nem tudtam velük azonosulni. Aztán meg, hogy elkezdtek két idősíkon is futni az események, volt egy A meg egy B idővonal. Mindent összegezve, nálam ez a sori 9-ről indult anno, és most, hogy már csak 7-et adnék rá, ideje be is fejeznem. A 2020-as újabb gyöngyszemet én már nem nézem meg. 7/10

Csernobil
Az idei történelmi dráma sorozat az 1986-os csernobili eseményeket örökíti meg.
Valamilyen oldalon ezt a jellemzést találtam a filmről: Csernobil, a sorozat, amely megtanít csendben üvölteni. Így igaz, mert ez a film korhű, történethű, érzelmes, megrázó, dühítő és elkeserítő is egyben. Mindenkinek a világon ajánlom megnézésre. Most először nem pontozok, mert nem megy. Ezt látni kell, nem pontozni.   


Baby Boss
A 2017-es rajzfilm főszereplője Tim, akit egy napon „tragédia” ér, mert kisöccse születik. De ez az öcsi nem egy egyszerű kisfiú, hanem egy bababőrbe bújt üzletember, küldetéssel, akinek igazi alakját csak Tim látja.
Ezt a mesét ismét a lányom ’kritizálja’, akinek egyébként ez az első meséje, amit teljesen végignézett: Nagyon vicces volt, tetszett, hogy az elején megcsikizték, de nem volt csikis, meg hasra fordult, de piros lett, mert nem volt csikis. , Meg az óra, hogy ébresztő. Meg a nagyfiú, hogy beadta neki a cumit, de én nem veszem be, de aztán bevette. Tetszettek benne a kisgyerekek, meg a legvégén lett a lány és ő is bébi lett. Meg a végén, hogy megcsikizték a talpát és most zöld lett. Meg tetszett, ahogy öltözött, de aztán beviccelte, aztán beletette a fejét wc-be, tett rá hajókát, felült, a wc-t meg kitolta, aztán üldözte őket egy talicskával, ami gördeszka volt, de volt bicikli meg pótkerék, de aztán leesett a pótkerék és aztán nem is kellett. 

Egyéb
Ázsiai: Triple threat, Bad Guys I-II., Warrior Baek Dong-soo, A pillanat,Thai horrorkomédiák (Ghost ship, Make me shudder 1-3), Men with sword, Guardian, Kasa wo Motanai Aritachi wa, 3will be free.
Ázsiai BL: Present Perfect, Short (To you for me, This summer, One day of love) Reminders, Great Men Academy, 2Moons Season 2., The coldest day (short), Két esküvő, egy temetés, A Frozen Flower, Key love, Active boys, Beloved enemy.
Ázsiai Anime: Haru wo Daiteita, Fuyu no Semi, Satsuriku no Tenshi, Koi suru Boukun, Yarichin Bitch-bu, Sensitive pornograph+Little rabbit, Junjou Romantica, Given, Dekaretai Otoko, Okane ga Nai.
Meleg: War boys, John Apple Jack






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése