11/11/2012

Hirdetés a weboldalakon

Bizonyára Önök is találkoztak már a különböző weblapokon hirdetésekkel. Sokszor igen kellemetlenek ezek a hirdetések, főleg, amikor az oldalra kattintás után azonnal megjelennek. De sokszor még az oldalt futó hirdetések is bosszantóak. Azonban ezekre a hirdetésekre szüksége van a weblap tulajdonosának, nekünk pedig (több esetben) a weblap tartalmára, így bosszankodva ugyan, de elfogadjuk.
Azonban nézhetjük ezt a dolgot a tulajdonos szemszögéből is. Miért hirdet? Ennek egyértelmű oka van, ezen ok pedig a pénz. Van úgy, hogy ez az egyetlen jövedelemforrása a honlap tulajdonosának, vagy mellékjövedelme, amiből a háza részleteit fizeti, stb. Ezek felett a dolgok felett sem lehet elsiklani. Az is lehet, hogy ő maga sem rajong a reklámokért, amelyek talán (szerinte legalábbis) rontják az oldala színvonalát.
Véleményem szerint, amíg egy hirdetés nem erőszakosan ugrál fel és le (eltüntethetetlen módon), addig nem is zavaró. Az pedig a kedves látogató dolga, hogy az adott hirdetésre rákattint, avagy elsiklik felette.  

A hirdetés másik oldala, amikor valaki a szolgáltatást hirdet, amit ő maga végez. Ez már egy igazán más kategória. A látogató többnyire direkt ezen szolgáltatás miatt lép ugyanis az oldalra. Van, aki nem, de általában az is megnézi az adott oldal hirdetéseit, hiszen valamiért az oldalra tévedt.  

Az én oldalamon is vannak hirdetések. Jelenleg a saját hirdetéseim, de tervezem, hogy fizetett hirdetéseket is teszek az oldalamra.

A saját hirdetéseimben nem akarok senkire rábeszélni senkit, pusztán a megélhetésemet szeretném segíteni a jövedelemszerzés eme formájával, a hobbimat művelve, ami az írás.

Az adatrögzítés egy olyan lehetőség, amit szívesen csinálnék, akár főállásban is. Ez amolyan online titkárnő, akit nem kell irodába hívni, nem kell neki beutazást fizetni, nem kell utána járulékokat fizetni, stb. Csupán az elvégzett munka után jár neki a pénz. Áraimat úgy állapítottam meg, hogy rengeteg ilyen jellegű oldalt megnéztem, majd árban alájuk ajánltam. Miért pont engem választanának, amikor tele a net és a való világ is titkárnőkkel? Mert precíz, pontos, olcsó vagyok. Végzettségben sem állok rendkívül távol a témától, hiszen évekig tanultam az üzleti adminisztrációt, illetve számítógép kezelői vizsgám is van. Ideális jelölt vagyok erre, de mindenki döntse el maga, hogy  érdemes vagyok e a figyelemre, vagy nem.

Rendezvényszervezést is tanultam két évig, számomra ez egy nagyon szimpatikus szakma. Szeretek szervezni és tudok is, nagy a képzelő erőm és igazán kreatív is vagyok. Rengeteg ötlettel és tanáccsal tudnám segíteni az esküvőre készülő párokat is, terhek tömegét tudnám levenni a vállukról.

Mit is jelent a bérírás, amit szintén vállalok? Írást, csak írást. Bármit szívesen megírok bárki helyett, házi dolgozatot, esszéket, verselemzést, szakdolgozatot akár. Írok szívesen online és nyomtatott sajtónak is, blogot is írhatok. Szinte bármit megírok, amire igény támad.

Az önéletrajzról nem tudok mit írni, mert a dolog önmagát adja. Megírom az önéletrajzot, kísérőlevelet azok ehelyett, akik ezzel a dologgal nem boldogulnak. Olyanoknak, akiknek ilyet régen vagy sosem kellett írniuk, olyanoknak, akik az eddigi CV-ikkel nem igazán találtak munkát, olyanoknak, akik nem bírják megfogalmazni sem azt.

A szaktanácsadásomat sem tudom máshogyan megmagyarázni, mint amit jelent. Végzettségeimben szívesen adok tanácsot, vagy esetlek vizsgázóknak témákat, jegyzeteket, stb. Szóval, aki Újságírót, Marketing és reklámügyintézőt vagy Utazás ügyintézőt keres és bármilyen problémája felmerült ezekkel kapcsolatban, az keressen meg és együtt megoldjuk a problémáját.

Életvezetési vizsgám vagy iskolám nincs, azonban évek óta látom el barátaimat a tanácsaimmal, amiket ha megfogadnak, akkor az életminőségük jelentősen javul az adott területeken. Lehetek akár az Ön lélekdoktora is…

Dreinna-jósdájáról nem akarok túl sok mindent írni, mert minden reklám még hitetlenebbé teszi az olvasókat. Több, mint tíz év áll mögöttem a jóslás terén és nem kevés siker is áll mögöttem. Ha többet akarsz tudni a jóslásomról kattints inkább a Dreinna fülre…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése