12/21/2012

Az ég küldöttei

Bizonyára már Önök is hallottak az indigó gyermekekről, de kik is ők valójában és miért érkeztek közénk? Erre kerestem én is a választ…
Összességében csillaggyermekeknek nevezzük őket, mert a csillagok közül, az égből érkeztek hozzánk, spirituális küldetéssel.
Indigó gyermekek
Velük született bölcsességgel születnek, spirituális képességekkel és kötődéssel a szellemvilág felé. Rettenetesen kreatívak, néha agresszívek, sok közöttük az allergiás, mert a vegyi anyagokat nehezen viselik el. Első generációjuk már felnőtt, a 70-es években érkeztek meg nagyobb számmal, de érkezgettek már előtte is az 50-es évektől, 2000-ig mind leérkezett. Mélykék aura lengi körbe őket. Ezek a gyerekek nehezen illeszkednek be a világba, a mindenkori rendszerrel sem értenek egyet. Legfőbb céljuk, hogy drasztikusabb eszközeikkel utat törjenek egy jobb világ felé, illetve, hogy biztosítsák a kristálygyermekek lejutását. Ők drasztikusabbak, le akarják dönteni ezt a világot, hogy a kristályok szeretetből újraépíthessék. Ők mindent eltakarítanak egy jobb világ útjából. Nem viselik el a hazugságot és meg is érzik azt. Ezek a gyermekek kreatívak, fantázia világot képzelnek el, mellettük azt érezzük, hogy átlátnak rajtunk, fel nem tett kérdésekre válaszolnak, tárgyakat találnak meg keresés nélkül, igazság és szabadságérzetük hatalmas, különcök, a korlátokat nem tűrik. Ők már felnőttek és készen állnak arra, hogy vezetők legyenek, megreformálják a politikát, az oktatást, mindent a világon. Gyermekkorukban hiperaktívak, ha nem találnak magukhoz hasonlót, befordulnak és félénkké válnak.
Kristálygyermekek
Az indigók gyermekeiként jönnek a világra. 1998 óta érkeznek közénk és hatalmas, mély szemeikről lehet felismerni őket. Aurájuk átlátszó, pulzáló arany-ezüst. Testileg és lelkileg is nagyon érzékenyek. Rendkívüli művészi hajlamaik vannak, muzikálisak, tehetségesek. Szinte telepátiával is képesek kommunikálni. Befelé fordulóak, nyugodtak és természetkedvelőek. Gyógyító képességekkel is rendelkeznek. Békére, szeretetre és biztonságra törekszenek. 
Szivárvány gyermekek
Ők a kristályok gyermekeiként fognak születni, ám kis számban indigók gyermekeiként is leszületnek. Az ő küldetésük, hogy megnyissák az emberek szívét, és ha elegen lesznek, akkor az emberiséget egy jobb, nemesebb szintre emelik. Ragaszkodóak, családtagjaiktól nem akarnak elszakadni. Belőlük hiányzik a veszélyérzet, erős akaratuk és paranormális képességeik vannak.

Ezek a gyermekek közöttünk vannak és talán, ha nem is érkezik meg a világvége, de valami befejeződött, hiszen az indigó gyermekek felnőttek, a kristályok már iskoláskorba léptek, sőt a legnagyobbak hamarosan középiskolások lesznek. Meggyőződésem, hogy egy új kor hajnalán járunk, de vajon nem túl késő e már mindehhez?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése