1/06/2013

Dawson és a Haverok: Pacey Witter

1983-ban született, Capeside (Massachusetts) az otthona.  A helyi részeges rendőrfőnök az apja, bátyja Doug is rendőr. Összesen három testvére van. Pacey egy humoros fiú, akinek állandó szeretetéhsége van. Családjában ő a „nagy csalódás”. Ő szegény és tanulatlan, így nem igazán illik be sehova sem. Dawson a legjobb barátja, szerepel is annak néhány korai filmjében.

  1. évad
Pacey beleszeret Tamar Jacobs-ba, a suli 36 éves tanárnőjébe. Az első évad első részében összeverekedik a nő barátjával, majd miután kettesben maradnak, megcsókolja a nőt. Titkos viszonyt kezdenek, de hamarosan mindenki megtudja, botrány robban ki. Szakítanak és Tamara elhagyja a várost.
Az egész banda büntetésben van szombaton a bajkeverő Abby Morgan-nel, bár mind más ok miatt. Jó móka lesz.
Joey és Pacey egy biológiai anyag miatt kénytelen együtt tanulni. A fiú elkezd érdeklődni a lány után, meg is csókolja, de az nem viszonozza…egyenlőre. 

  1. évad
Pacey radikálisan megváltozik ebben az évben, új haj, jobb jegyek és Andie lesz a barátnője, aki egy igazi törtető a tanulásban. Minden csodásan alakul, amíg Andie-nél elő nem jönnek újra a pszichés gondjai és hallucinálni kezd. Ezért elmegy, a fiúnak hiányzik, és amikor az alkoholista apja élcelődik a lányon, a fiú megüti az apját.
Ebben az évadban Pacey sokat kínlódik az alkoholista apjával, aki nem szereti őt, bár a kapcsolatuk javulgat. A fiú úgy érzi, hogy meg kell védenie Jack-et, Andie bátyját, ezért amikor a tanár kényszeríti, hogy felolvasson egy verset, amiből kiderül, hogy meleg, Pacey leköpi a tanárt.

  1. évad
Andie visszatér, ám kiderül, hogy megcsalta a fiút, így véget vetnek a kapcsolatnak. Ezután szexkapcsolatba kezd Jennel, ami nem vezet sehova, ám Joey-ban elindít valamit. A fiú nekilát egy hajót felújítani, illetve segít egy falfestményben, amit Joey-nak kell helyrehoznia. Eközben teljesen beleszeret a lányba. Amikor színt vall kiderül, hogy Joey is hasonlóan érez, de Dawson miatt titokban járnak, majd szakítanak is. Valóságos szerelmi háromszög alakul ki, ami mindegyikőjüket megviseli. Végül Joey Pacey-t választja és elhajózik vele a naplementében. 

  1. évad
Miután a pár visszatér, szembe kell nézniük azzal, hogy Dawson még haragszik rájuk, főleg a fiúra. Egy sí kiránduláson Joey és Pacey lefekszenek, ám a lány erről Dawsonnak hazudik, amit meg Pacey tud meg, és ez összezavarja a dolgokat.
Ezen kívül a fiú megszenved a családjával is, amikor mindkét nővére, az egyetemista Gretchen és a több gyerekes Kerri is hazaköltöznek. 
Pacey érzi, hogy a kulturális szakadék egyre nagyobb közöttük, ezért a szalagavatón szakítanak. A lány a Worthingtonra megy, a fiú tengerre száll, miután leérettségizett. 

  1. évad
Pacey Bostonban van, és séfként dolgozik egy étteremben, ahol beleszeret egy lányba (Karen), aki a nős főnökkel kavar. A fiú összejön Audrey-val, Joey szobatársával, ám nem működik a dolog rendesen, több futó kapcsolata is lesz ebben az évadban. Igyekszik szakmailag feltörni…valamiben.

  1. évad
Pacey sikeres brókerként dolgozik egy nagy cégnél, amitől a kapcsolata Audrey-val megromlik. Joey és Pacey újra egymásra találnak, főleg miután a K-Mart-ban ragadnak egy éjszakára. Ekkor azonban Eddie újra felbukkan. Eközben Pacey és Dawson közösen fektetnek be anyagilag, amiből teljes bukással szállnak ki, Dawson a fiút okolja és a barátságukat végleg fel szeretné bontani. Akkor enyhül meg, amikor Pacey elkezdi törleszteni az adósságát. Ekkor összecsap a főnökével, az arrogáns Renaldival is. Miután elveszíti a munkáját, hazamegy Capesidre-ra, a bátyjához. Előtte is megy haza, amikor még van állása, mert az apja szívrohamot kap, ekkor kicsit közelebb kerülnek egymáshoz.
            Finálé 5 évvel később
Pacey egy sikeres éttermet vezet Capeside-ban, amikor a barátai visszatérnek Gail esküvőjére. Ekkor kiderül, hogy Jen haldoklik. Joey és Pacey kibékülnek, mert még minidig nagyon szeretik egymást. Együtt örülnek Dawson filmes sikerének is.

Szerelmei
  • Tamara Jacobs: A suli 36 éves tanárnője. Az első évad első részében összeverekedik a nő barátjával, majd miután kettesben maradnak, megcsókolja a nőt. Járás: 1/3-6, titkos viszonyt kezdenek, de hamarosan mindenki megtudja. Szakítanak és Tamara elhagyja a várost. Alkalmi kapcsolat: 2/4, Tamara csak hazaugrik, de másnap el is megy újra.
  • Andie McPhee: Az új lány a városban. 1. járás: 2/6-3/2, azért szakítanak, mert Andie megcsalja őt. 2. járás: 3/6, Pacey rájön, hogy nem ő az első a lánynál, és sosem lesz az.
  • Jen Lindley: Alkalmi szex volt csak közöttük, ami semmit sem jelentett, 3/7-9.
  • Joey Potter : A másik jó barát. Csupán csók: 1/10, Pacey vonzódott a lányhoz, Joey Dawson-t szerette még, aki meg Jen-nel járt…3/17-18: Pacey kihasználta, hogy a lány is érez iránta. 1. járás: 3/19-20, Joey szakít, mert bűntudata van Dawson miatt. 2. járás: 3/23-4/20, rájönnek, hogy nagyon különböznek, és míg Joey-ra fényes jövő vár, addig Pacey le van csúszva teljesen. 3. járás: 6/15-18, szakítanak, mert Eddie (Joey exe) visszajön. 4. járás: 6/24, Jen megkéri a lányt, hogy válasszon végre végleg, és Joey Pacey-t válassza, végleg…  
  • Melanie Thompson: Alkalmi kapcsolat kétszer is, 5/2 és 5/10, a lány mindkétszer elhagyja Bostont.
  • Karen Torres: Pacey társa az étteremben. Alkalmi kapcsolat 5/8, a lány elmegy Bostonból.
  • Whitney és Rina: Két alkalmi kapcsolat, 5/11, 5/14.
  • Audrey Liddell: Joey szobatársa az egyetemen. 1. járás: 5/14-21, Pacey megcsalta őt a főnökével (bár igazából nem volt semmi, mert a fiú leállította a lányt). 2. járás: 5/23-6/6, Audrey meghallja, hogy a fiú azt mondja valakinek, hogy nem szereti őt és talán soha nem is szerette. Azonnal szakít a fiúval.
  • Alex Pearl: Pacey főnöke. 5/21, de nem történik semmi, mert a fiú megállítja, mert akkor még Audrey pasija volt.
  • Emma Jones: Joey pincérnő társa és P. meg Jack szobatársa. Egy csók történik, 6/9.
  • Sadia Shaw: Alkalmi kapcsolat, 6/20, a lány bevallja, hogy vőlegénye van.
  • Maddy: A nőt veri a férje, 6/23, csak egy csók, kis affér még Joey előtt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése