1/27/2013

Hetedik Mennyország

Történet

Az 1996-2007 között játszódó történet középpontjában Camden tiszteletes áll, illetve a családja és barátaik. A történet komoly témákat (kábítószer, leányanyaság, stb.) dolgoz fel.

Szereplők

Eric Camden
1954-ben született John és Ruth Camden fiaként, nővére Julie, fogadott estvére, George. Glen Oak tiszteletese 25 éve. Életét teljesen kitölti hét gyermeke, majd unokája, illetve az egyházközösség és szerető neje, akit 1978-ban vett el. Mindenki problémájával igyekszik megküzdeni és segíteni mindenek felett.

Annie Camden
Ő is főiskolára járt, mint férje, csak ő gazdaságtanra. Ám leginkább háztartásbeliként, anyaként és nagymamaként szerepel a sorozatban. Bástyaként a család számára, igyekszik támogatni mindenkit a tanácsaival, vagy hallgatásával. Charles és Jenny Jackson egyetlen gyermekeként születik, iszonyatosan megviseli, hogy elveszíti mindkét szülőjét. Később megbékél, Lilyvel, aki apai részről a féltestvére.  

Matt Camden
1980-ban született. Okos, értelmes fiú, aki azonban gyakran kerül bajba, igazságérzete, barátai vagy a lányok miatt. Az évadok alatt 4 barátnője volt (nején kívül)Eleinte nem találja a helyét, majd a washingtoni egyetemre megy, orvoslást tanulni. Itt megismeri a zsidó Sarah Glass-t, akit el is vesz (2002), a családok nem túl nagy örömére (vallási különbségek). Sarah-val New York-ban telepednek le, majd a lány két gyermeket (Blake és Kalliah /2006-ikrek/) szül orvossá lett férjének.

Mary Camden
1982-ben született. Igazi sportoló, kosarazik, szintén gyakran kerül bajba, főleg a fiúk miatt. Az évadok alatt 9 fiúval volt kapcsolata (férjén kívül). Őt kezelhetetlensége miatt hamar kirúgták a szülői házból. Folyton zűrökbe keveredett, végül már főiskolára sem akart menni. Később több helyen is dolgozik, majd kosárlabdaedző lesz és le is diplomázik egy napon a bátyjával. Férjhez megy Carlos Rivera-hoz kétszer is (2003-2005, 2006). Nekik három gyermekük van: Charlie Miguel (2004) és az ikerlányok (2006).

Lucy Camden
1983-ban született. Eleinte kishitű lány (népszerű báty és nővér). Nagyon szeretne népszerű lenni és beilleszkedni, ami sosem jön össze igazán. Az évadok alatt 8 fiúval volt kapcsolata férjét leszámítva. Miután végez az iskoláival, apja helyére kerül, mint lelkész. Férje Kevin Kinkirk rendőr, akivel 2003-ban összeházasodnak. Két gyermekük születik: Savannah (2005) és egy kisbaba (2007). Ikerfiait elvetélte a 10-11 évad között.

Simon Camden
1986-ban született. Hasonlóan zűrös ügyekbe keveredik, mint nővére Mary, kis híján még rosszabbul is végzi (szex, balesetek, stb.). Az évadok alatt 4 komoly barátnője volt, feleségét nem számítva. Egyiküket, Rose-t majdnem el is vette. Cecilia Smith lett a felesége hosszas huzavona után. Amúgy lediplomázik ő is.

Ruthie Camden
1990-ben született. Igazi cserfes kislány volt. Az évadok alatt 7 fiúval volt kapcsolata, amelyek egyike sem alakult megnyugtatóan. A sorozat végén T-Bone-na volt, illetve az egyetemre készült.

Sam és David Camden
Az ikrek 1999-ban születtek. Igazi cserfes kis lurkók, akik mindig elpletykálják, hogy mi megy a házban.

Happy kutya
A kutyát Simon hozza be a család életébe, majd végig is kíséri az évadokat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése