6/17/2014

Pálmalevelek

Nagyon sok helyen olvastam mostanában, bár régebben is, az Indiai Pálmalevelekről, amelyekből majd mindenki megtudhatja, hogy miként alakul az élete. Rettenetesen érdekel az ezotéria, így ez is megfogott. Úgy döntöttem, hogy most ennek is szentelek egy cikket.

Mióta tudunk a pálmalevelek létezéséről?
A pálmalevelek évezredek óta léteznek és India különböző könyvtáraiban őrzik őket. Mi Oszter Tamás (Pálmalevél Szövetség) révén tudunk róluk. Őmaga 2006-ban értesült arról, hogy léteznek ezek a levelek Indiában, több évig kereste a sajátját, majd itthon megalakította a szövetséget, hogy segíthessen másoknak is rábukkanni a saját leveleikre.

Mik azok a pálmalevelek?
Évezredekkel ezelőtt az indiaiak pálmalevelekre írtak (papír nem volt még akkoriban), ami igen időtállónak bizonyult, mert ezeket a pálmaleveleket ma is sértetlen állapotban őrzik India szerte a könyvtárakban, múzeumokban, stb. Sok mindent őrinek ezek a fennmaradt iratok, de a legérdekesebbek azok, amelyek emberek életét, sorsát írják le, köztük ma élő emberekét is. A ma élő emberek közül kb. 110 millió embernek van levele, köztük párszázezer magyarnak. Miért csak ennyinek? Mert a levelek már elhunyt emberek és még nem élő emberek sorsát is mutatják, de csak bizonyos emberekét, akik valamiért érdemes rá. Közel sem biztos tehát, hogy nekünk is van levelünk, de előfordulhat.

Miről szólnak?
Életünk minden területét érintik. Konfliktusok elkerüléséről, ártó és segítő emberekről is beszél, akik részt vesznek az életünkben, párkapcsolatban, gyereknevelésben, munkában, stb. ad tanácsokat. Beazonosítható élethelyzetekről, emberekről, dátumokról, stb. beszél.

Hogyan juthatunk hozzá saját levelünkhöz?
1.      Vegye fel a kapcsolatot a Szövetséggel ITT! 
2.      Ők kiküldik a keresésé elindításához szükséges dokumentumokat, illetve leveszik az ujjlenyomatát. Erre azért van szükség, mert a keresés ujjlenyomat alapján történik. Ez nem azt jelenti, hogy a levélen lesz a lenyomatunk, hanem azt, hogy hozzáértők, betűk és számok halmazává alakítják mindenki egyedi lenyomatát és ezek alapján indul meg a keresés a pálmalevelek között.
3.      A keresés több hónapig is eltarthat (vagy nem is lesz eredményes), de eredmény után azonnal értesítenek telefonon mindenkit.
4.      Ekkor be kell fáradni a Szövetséghez, ahol beazonosítják az illetőt (30 perc), majd felolvassák a levelét (kb. egy óra), mindez online kapcsolattal hindi-angol-magyar tolmáccsal történik. Ha a beazonosítás sikertelen a keresést továbbfolytatják. Az olvasás után video és hanganyagot is kapnak az ügyfelek.

Átverés vagy nem?
Ez egy igen érdekes kérdés. Én hiszek az ezotériában, de nem vakul. Ez a kaland, majd 100 000-be kerül, ha belevágunk, ami szerintem nem feltétlenül éri meg, de mivel belinkeltem a szövetség oldalát is, így belinkelem egy cikkét (ITT) is, ami részletezi, hogy miért is átverés a szövetség munkája (hozzáteszem, hogy ez az oldal is hisz a pálmalevelekben, csak a szövetség munkájában nem). Tehát, ha biztosat szeretnél tudni a leveledről, ki kell utaznod Indiába, nincs mese!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése