3/01/2016

Február

Jégkorszak 5- Motkány botrány…

Ez a rövidfilm a nyári igazi Jégkorszak egy promója, se több, se kevesebb. Szeretem a Jégkorszak meséket. Aranyos kis szösszenet. 
5/5


Re-Kill

5 éve zombi járvány tizedelte meg a világot, akik megmaradtak elszigetelt városokban élnek egy Zombiölő osztag védelme alatt. A film az osztag életét mutatja be egy filmstáb kameráin keresztül.
Szóval kamerás felvételek vannak benne, amit ki nem állhatok. A sztori maga az nagyon klassz, a zombik is ütősek benne, az akciójelenetek is. De a kamerázás, meg a tévé és a reklámjai (a felvételek egy tévének készülnek) rémesek. 
10/7


The Sand

Egy fiatalokból álló csapat vad bulit tart a strandon, reggel pedig arra ébrednek, hogy társaik, akik a homokon aludtak eltűntek. A fiataloknak szembesülniük kell a ténnyel, hogy az éjjel valami tanyát vert a homokban, ami minden élőt levadászik.
Érdekes film volt, nem tudtam mi az a szörny, nem volt kiszámítható a végkifejlet sem, ám csak egy szokásos tini-idegenes horror volt, talán még horrornak sem az igazi. 
10/7


A halál után

Néhány fiatal a parton ébred egy homályos átbulizott éjszaka után, ahol csak egy ház van, a házban pedig valami kínozni kezdi őket. A srácok rájönnek, hogy meghaltak, de keresni kezdik a kiutat.
Nem tetszett, és kész. A sztori nem olyan rossz, de se a kivitelezése, se a vége nem jött be. 
10/5


Condemned

Adott egy lepusztult bérház és a benne illegálisan élő, illegális dolgokat csináló lakók. Ehhez jön még egy fura vegyszer, ami megfertőzi a lakókat és vadállatokká változtatja őket.
Ez valami rémesen ostoba film volt, vígjáték jellegű, nem tetszett a vége sem. Pozitívum: horror-szerű volt, bár inkább undorító, mint véres. 
10/3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése