6/01/2016

Május

Ebben a hónapban az X-men Apokalipszis volt az a premierfilm, amit megnéztem, kritikája a szokott helyen megtekinthető.

Amit még meg kell említenem, az két cikk, amiket kiegészítésként írtam. Az egyik a Poligámia cikkhez íródott és ITT van, ebben Joseph Smith-ről és a nejeiről írok. A másik a Nukleáris katasztrófákhoz íródott és ITT van, ebben arról írok, hogy egyes katasztrófák után hogyan zajlott a helyreállítás, ha volt egyáltalán. Plusz írtam egy cikket a WestMephisiHármak-hoz is (ITT van), ami tulajdonképpen fontosabb, mint az eredeti cikk, ugyanis itt írok a valódi gyilkosról!

Ördöglakat

1993-ban három kisfiút öltek meg a West Memphis-ben, a vallásos közösséget nagyon megrázta az eset, és az ügy hatalmas hírverést kapott. Egy viszonylag gyors és összecsapott nyomozás után lecsuknak három tinit, de vajon mi az igazság???

A film igaz történet alapján íródott, amiről bővebben már írtam ITT! A film szerintem elég jól visszaadja az eseményeket, nagyon nincs mit hozzáfűznöm, mert a cikkem iszonyatosan részletes. 10/8


Fék nélkül

A film főhőse Wilee, aki biciklis futárként dolgozik, imádja a száguldást, a munkáját. Aztán egy nap olyan csomagot kell leszállítania, amire egy korrupt zsarunak is fáj a foga, hősünk élete is veszélybe kerül. 

Kétszer láttam ezt a filmet, de tetszett. Egyszernézhető akciófilm, de annak nagyon jó.Életemben nem láttam filmet, amiben ilyen nagy teret kapott volna bicikli és a vele való száguldás, akadálykerülés, stb. Vagány a srác maga is. 
10/7,5




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése