2/01/2016

A Blogról

Az légy, aki vagy és érezd jól magad!

2013 őszén mentem el a kislányommal a pocakomban a munkahelyemről, ezzel funkcióját vesztette a Ninás-munkakeresős blogom. Elhatároztam hát, hogy új színt adok neki, mégpedig azt, hogy igyekszem megmutatni, saját példámon át, hogy hogyan maradjunk Önmagunk és Nők, ebben a furcsán félresikerült világban, ahol a nőkről mostanra igen érdekes kép alakult ki a köztudatban. Azóta ez a rész egy önálló bloggá nőtte ki magát. Ez az a blog!

De mi alapján is kezdtem el?

Testvérem rendszeresen olvassa a Cosmo lapot, így amikor hazahozza én is átlapozom. Eleinte nem tetszett belőle semmi, de később lettek kedvenc rovataim. Igazából az újság hatására készítettem el a motivációs listámat is. Sokakra lehetett hatással ez az újság, mert mostanában a blogok között is sok olyat olvasok, hogy „trendiség”, „outfit-posztok”, „smink-öltözködés”, stb. Nincs is ezzel semmi baj, de…ezek nem a női lakosság nagy részéhez szólnak azért, mert egy egyszerű háziasszonyt nem érdekel az outfit vagy a trendiség. Ettől viszont még igazi nő! Én úgy érzem, hogy nem csupán a karrier-macáknak (elnézést a szóért, de nekik szól igazából a magazin) kell, hogy szóljon ez a dolog, hanem Minden nőnek! Mert én sem vagyok karrier-maca (bár annak indultam), egyszerű lány vagyok, ennyi. Szerintem reálisan látom a dolgokat, majd kiderül…

Valahol olvastam már régen (és meg is tetszett nagyon, e szerint is élek), hogy egy ember boldogságához összesen hat dolog kell, amiknek tökéletes összhangba hozása hozza meg azt az érzést, hogy „igen, az életem tökéletes”, vagy azt, hogy öregkorodban nem lesznek megbánások benned, mert ezt a hat területet sikerült összhangban tartani, így nincs mit megbánni. Ez a hat dolog pedig a Család, a Barátság, a Szerelem, a Csalódás, az Önmegvalósítás és a Pénz.

Máshol azt olvastam, hogy az az igazi Szupernő, aki négy dolgot tart a kezében 100%-osan: Munka, Párkapcsolat, Háztartás, Gyereknevelés.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése