8/31/2016

Változások

Ez egy minden eddiginél részletesebb helyzetjelentés lesz, lévén, hogy sok-sok dolog történt egyszerre az oldalamon. Először is az ehavi kritikai részt ITT olvashatjátok!

Továbbá a Ninás és a Stílus-blogom teljes egészében átköltözött erre az oldalamra, aminek az az oka, hogy igazából ennek a lapnak van hatalmas látogatottsága és ez a honlap az, amivel a legtöbbet is foglalkozom. Tehát néhány bekezdés a most átkerült tartalomról:
A Címsorban találjátok a RienLife fület ITT, ez alá került az átköltöztetett tartalom.

Ninnablog
 Ez az a blogom volt, amelyen a munkakeresésemmel kapcsolatos dolgokat lehetett elolvasni. 
A blog munkakeresőknek résznél magáról az oldalról, a tartalmáról és az én személyes szakmaiságomról lehet olvasni.
Az első felvonás alatt 260 állásra jelentkeztem és az ezekből nyert tapasztalataimat osztottam meg. Amiről szó volt ömlesztve: piramisjáték, kamuállás, zepter, távmunkaklub, avon, greenpeace, multik, tesztvásárlás, korrektor, telefonos, pph, okmányiroda, munkaközvetítők, cégalapítás, megbízásos szerződés, máv, posta, külföld, afsz, közigállás, stb. Ezen kívül a Népszámlálásos és Szocmunkás tapasztalataimról is írok, mindegyik elég informatív. Végül pedig 4 hasonló cipőben járó álláskereső tapasztalatait is megosztottam.
A második felvonás alatt 110 állásra jelentkeztem, ezekről írtam. Továbbá írtam a helyről, ahol addigra melóztam. Írtam ki híreket a munka világából (jó önéletrajz, külföldi munkavállalás, munkajogi változások, legkeresettebb szakmák, stb). Írta egy fekete listát, ami kamuállásokkal és munkaadókkal foglalkozik, pl. távmunkaklub, pph, stb. Írtam egy cikket a mai munkavállalók eloszlásáról a társadalomban , mely lényegében azt jelenti, hogy jelenleg 4 millió dolgozó tart el 5,4 millió embert ma kis hazánkban, érdemes elolvasni. Aztán írtam arról, hogy mik a legkeresettebb szakmák, illetve olvashattok még sok-sok történetet, ami más munkakeresőkkel fordult elő.
A Karrier itthon rész arról szól, hogy a gyermekemmel való itthonlétem alatt mivel foglalkoztam. Leginkább az adsense és a tesztelős oldalak vannak terítéken, de van még néhány információ. Illetve az utolsó bejegyzésben álláskeresési tippeket olvashattok és, hogy melyek 2016 legkeresettebb szakmái.

RienStyle
Ez a blogom azért jött létre, hogy megmutassam az anya is nő, illetve dolgozó nő, tehát igen sokoldalú is. A részekről röviden:
A Blogról: Ez a rész arról szól, hogy miért kezdtem el ezt a blogot írni, mik a céljaim, stb.
Szívdallam: szex, szerelem, párkapcsolat.
Otthon: lakberendezés, gasztronómia, kertészkedés, nevelés.
Szépség: Haj, smink, outfit. Itt már született egy cikkem, amiben arról írok, hogy miből kell állnia egy anya szépségkészletének.
Lélek: kreatív napló, bakancslista, ezotéria.
Celebcikkek: cikkek, írások a celebekről, akik valamiért ebben a témakörben érdekesek.
Karrier: Ez az a rész, ami jelenleg is a Ninás rész alatt fut, mert keresem a helyem.
Kezdetek: Ide mindaz kerül, amik már megjelentek a másik blogon: http://www.rienreed.hu/2016/08/kezdetek.html
Azért csak linkeltem, mert nagyon részletesen leírtam, hogy abban miről is van szó. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése