1/10/2017

Beauty-Spirit-Home

Az elmúlt hónapokban ismét átalakult néhány dolog az életemben, legalábbis, ami női mivoltom kiteljesedését jelenti. Most ezekről egy helyen számolok be, három témát érintve, mindegyik saját helyén is olvasható lesz.

Lendületes szépségápolás

Több dolgot is sikerült beszereznem ebben a pár hónapban, de van még, ami várat magára. Kezdjük azzal: 
Testápoló (kell valami jó illatú is nappali használatra, illetve szemezek az AvonSkinSoSoft termékekkel, legalábbis nyárra, mert fényesítenek és némelyik barnít is). 
Tusfürdő (valami gyümölcsöset szeretnék, de még nem találtam rá az illatra). 
Avonos sminkfixáló, bár ez annyira nem létfontosságú. 
Parfüm (az igazság az, hogy én mindig ajándékba kaptam parfümöket, amiknek ha jobb illatuk volt, elhasználtam. De most már szeretnek saját illatot, ami illik hozzám. A Playboy parfümök tetszenek eddig). 
Francia manikűrkészítő szett (régen volt ilyen az Avonnál, állítólag most is van, valahol). 
Hairagami (tini korom egyik nagy durranása, az állítható, formálható hajgumi. Kell egy ilyen, már láttam árulni is valahol.) 

Most pedig jöjjön, ami megvan. 
WhiteLight fogfehérítő készülék, amit eddig 4 alkalommal használtam, még nem érzem a hatást, talán egy árnyalattal jobb a helyzet, viszont azt határozottan érzem, hogy a fogaim gyengébbek a kezelések után. A cél: elhasználom a krémeket, amit adtak és meglátom akkor milyenek lesznek a fogaim. 
Nirvel, csokoládés hajhab, festés helyett, nem rossz, csak nem jó színben vettem, ütősebb kellett volna. 
Garnier Pure 3in1, ezt a pattanások miatt vettem, és mert három szépészeti művelet is kiváltható vele, és a gyorsaság nálam előny. Ezt még nem vetettem be, mert egy bőrgyógyász által írt készítményt használok jelenleg, majd ha az elfogy, akkor jön ez. 
Gliss kur: a narancs az volt eddig, különösebb ok nélkül. Az arany való az én töredezett hajamra, a kéket pedig a csillogás miatt vettem. Kiválóan beváltak. 
Taft hajhab: vékonyka hajamat rendesen feltuningolja. A sampon az bevált, így nem váltom. 
A golyósomat leváltottam a Garnier Invisible-re, mert jó az illata és a leírása is jó. 
Q10-es termékekről és a Lirene termékről is írtam már. Előbbiek az öregedés ellen, utóbbi a pattanások miatt. 
Két parfümöm volt jelenleg a B.U., amiről írtam már és a Love, utóbbi anyukám szekrényében van már. 
A Dove és az Isana fürdők ajándékok voltak, így használom őket, míg vannak, előbbinek jó illata van, utóbbit még nem próbáltam. 
Az egészség részhez itt említeném meg, hogy szedek fogvitamint és találtam egy orvosi teszteket árusító oldalt, ami szűri pl. a végbélrákot, mindezeket vizeletből végzi. Na, én ezt idén kipróbálom majd. 


A ruhatáramat is átalakítottam, most a télit. Sajnos nem érzem teljesnek még, mert több cipzáras pulóver kellene, de elmondhatom, hogy a 90%-a kész ennek is. Az itthon viselt ruhadarabjaim nagy részét kidobtam, helyükre „elmenősben” használt, de már leminősített ruhadarabok kerültek, amik helyett pedig vettem stílusomban passzolóbb darabokat. Öt meleg, divatos nadrágot is vettem. De van még tervem, pl. több sál kellene, mert csak egy van. Több cipő, mert ami van az sem jó már. Több sztreccs anyagú farmert és nadrágot szeretnék, új csizma sem ártana. Kabát sem ártana. De ezek egyike sem olyan, kivéve a cipő, ami olyan nagyon fontos vagy sürgős lenne.



Spirit

Egyrészt befejeztem a Coelho-naplómat és meg kell mondanom, hogy elégedett voltam vele. Nagy motiváció volt a sok idézet benne és az is, hogy heti, havi és éves célokat tűztem ki magam elé. Nagyobb volt a motiváció, hogy láttam még mi van hátra. Idén is töltök Coelho-naplót és belekezdtem a Felnőtt-színezésbe is, amihez kitűnőm színezőt találtam, tele idézetekkel, ezt terápiás céllal csinálom (lezárom vele a tavaly véget ért kapcsolatom, most már végleg).

A Bakancslistám négy pontja (Szépségápolás, Karrier, Ház, Szemműtét/kontaktlencse) még a listán marad, mert nem fejeződött be. Az ötödik pont a ruhatár csere viszont pipa, így lekerül róla. Mg lesz egy átalakításom 50 év körül, amit igazi Gemma Teller stílusban akarok megvalósítani. 


Home


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése