12/22/2016

December

Ez a decemberi rész megint egy kicsit összevont lesz, amiatt, hogy nemigen történt semmi sem a blogok világában velem, mert az ünnepeket a gyerekemmel teljes egészében akarjuk megélni, a pihenést is, mindent.

Novellák:

Időugrók
Melánia egy átlagos lány átlagos élettel, ám egy nap lát valami cseppet sem átlagosat. Ez az új élmény pedig megváltoztatja az életét és elrepíti őt téren és időn át…
#
Vérbosszú
Adott nyolc egyetemista harcművész, akik keresik a veszélyt és a szenvedélyt…kódolva van a tragédia.
#
Tory megmentése
Amikor nincs vesztenivalód, nincs semmid, nincs senkid, nincs otthonod, nincs becsületed…nincs semmi, ami az utadba állhatna.
#
Metamorfózis
Egy katonai kísérlet rosszul sikerül, néhány kutató azonban megmenekül, bár genetikailag kissé átalakul, majd menteni kezdik a városka lakóit a vegyi szennyezettség és a katonák elől.
#
A hercegnő
Leontia egy bizánci hercegnő, akit egy napon kazár harcosok rabolnak el, majd egy évtizedig fogságban is tartják. Ez alatt az idő alatt egymásba szeretnek Ruzgar-ral, a kazár  katonával. 

Filmecskék
Tettem fel két filmet még az ŐSZ részhez: Fender bender, Üdvözöl a Monster High.

Kritika

Lezártam a 2016-os Kritikáimat, filmeket, sorozatokat egyaránt, meg lehet tekinteni ITT! Illetve megtekinthető a 2017-es kritikai tárházam, ITT és ITT.

Egyéb

Néhány apróságról még írnék. Részt vettem a Gazdasági összeírásban is a KSH-nál, kerestem állásokat (4-5-re jelentkeztem is), megvettem a white light fogfehérítőt és találtam egészségi állapot felmérő teszteket. Mindezekről, amikről ebben az Egyéb részben írtam, majd később egy nagyobb írásban a RienLife fül alatt újra beszámolok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése