6/03/2018

Tavasz - jelentés


Nehezen indult a tavasz, mert elszállt a gépem és így róla minden adatom. Mostanra sikerült mindent összeszednem, de ez rendkívül nagy meló volt. De lépjünk is túl ezen, mert sok minden más is történt még ebben a hónapban.

Munka
Nos, a tönkrement laptopom miatt elvesztek az álláskereséssel kapcsolatos dolgaim is. Így ezeket pótolni már nem tudom, de folytassuk újult erővel.
33-40.
Álláskereséseim feljegyzését a blogomra, a 32. állással hagytam abba. Utána jelentkeztem még néhány állásra, emlékeim szerint legalább ötre, de vagy kamunak, vagy tukmálóstelefonálós-nak bizonyultak, vagy nem válszoltak. Aztán kitaláltam, hogy tanfolymra megyek a munkaügyön keresztül, illetve elkezdtem a Kaposnál két tanfolymot is (Sminkes, Műkörmös). De jelentkeztem a Freelancer nevezetű online munkákat megosztó portálra is, aminek jelszava szintén elveszett.
41. Freelancer – ide nem regeltem még vissza, de fogok. Egyrészt, mert ki akarom próbálni, másrészt, mert jövedelem kiegészítésnek nem lenne rossz.
42. Vmi Közhasznút is akarok. Ezt még nem döntöttem el, hogy mit (Renegátlástalanok, Greenpeace, WWF, Jobbik, stb.), de fontosnak tartom, hogy részt vegyek ilyesmiben.
43. VAN MUNKÁM. A helyi Polgármesteri Hivatalnál dolgozom, mint az intézményes közfoglalkoztatottak csoportvezetője. Adminisztrálok, futárkodok, stb., de nagyon élvezem, mert bár sok dolgom van, de megvan az a fajta kötetlenségem, amivel jól érzem magam és a lányomat is el tudom látni, továbbá én mindig ilyen állásról ábrándoztam. Végre a helyemen vagyok. Mondhatnám azt is, hogy ha maradhatok, ezzel az állással befejeztem a keresgélést! Megérkeztem! Révbeértem!

Novellák
Csillagtündér: Tündérek tánca, holdvarázslat...
Sötétség: Képzeld el, hogy egyszer sötét lesz, és nem kel fel a nap többé. Képzeld el, hogy ez a valóság.
Üvegbúra: Logan egy számára ismeretlen helyen és világban ébred, ahol az emberek már egy búra alatt élnek…
A banda: A gyerekbanda sok mindenre fel van készülve, kivéve arra, ami rájuk vár…
A tábor: Néhány táborozó önfeledten szórakozik, amikor valami egy éjszaka alatt elragadja a gyerekek többségét.
Áradat: Amikor megárad a folyó, az emberek menekülni kezdenek, köztük egy lány is.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése