4/27/2019

A halál angyalai

Sol egy átlagos egyetemista egészen addig a napig, míg meg nem ismerkedik egy harcos halálangyallal, akinek az a dolga, hogy a holtakat kísérgesse, és megküzdjön a többi angyallal azok lelkéért. Miután a fiú megmenti, a lelkük valahogy összekapcsolódik, emiatt Sol-ból is halálharcos lesz, de ő közel sem úgy használja a listát, ahogyan azt kéne. A fiú elhatározza, hogy a lista segítségével felszámolja a bűnt a világban, ezért megalkotja Raguel-t, a bosszú angyalát.


I. rész: A halál angyalai

II. rész: Raguel szövetsége

III. rész: Az örökség




+++

A történet alapja egy japán franchise termék, a Death Note, aminek van manga, anime és élőfilmes változata is. Én utóbbit vettem alapul, mert mind a hat filmet, sorit megnéztem. Aki nézte vagy olvasta ezeket, azoknak sok dolog ismerős lehet benne, de azért vannak dolgok, amik merőben mások.
A DN termékeket csak az első két részhez használtam fel, a harmadik teljesen saját ötlet. Illetve nálam több szereplő bukkan fel, mint az eredetiben és a már meglévők sem igen úgy viselkednek, mint abban. Más szereplők meg nála nem is bukkannak fel.
 Terjeszteni ezt a művemet sem lehet, csupán szórakoztatás gyanánt írtam meg, mert nem voltam teljesen elégedett az eredeti verzióval. Régóta szerettem volna már ezt a történetet megírni és elég sokáig is tartott. Nekem megérte. Elég hosszú lett, úgy olvassátok.
Jó szórakozást hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése