2/28/2019

Üdv 2019!


Kiegészítések
Idén sem a Minipárost, sem a HoneyBooBoo-t nem frissítettem, mert olyan kevés dolog történt, hogy nem volt érdemes. Igazából a Roloff családot, a Duggar családot és a Feleségtársakat is alig valamivel tudtam csak frissíteni.

Kritikák
Évkezdés-Kritikák (Január, Február): What the waters left behind, Pora mroku, Ragadozó városok, Shortbus, Végtelen útvesztő, A 64-es betegnapló, Instant család, Boldog halálnapot 2, Alita a harc angyala, Így neveld a sárkányodat 3
Sorozataim: Ezek alatt most még azokat értem, amik tavaly kezdődtek el, de idén fejeződnek be. Olyan is van, ami tavasszal ér véget, de itt lesz még.
Ázsiai filmkritikák: Death Note, Solomon’s Perjury, Operation Mekong, Our Times, Gonin saga, Doremifasolatido, Temptation of Wolves, Unforgettable, Wolf thai, Go back couple, Hirunaka no Ryuusei, Secrets in the hot spring, Mission of love, My rainy days
ÁzsiaiBL-filmkritikák: Vörös léggömb, Szerelem 100 fokon, Way out, Bangkok G story, Football guys, The Raccoon, Pornographer, Homályos fókusz, I love you, What the duck
Ázsiai Anime-kritikák: Banana fish, My little monster, Nanbaka, Hyperventillation, Love stage, Sexpistols, Super lovers, Papa to kiss…, Spiritpact, Ai no kusabi, Gravitation.
Meleg-filmkritikák: Pixote, Boy erased, Mariposas verdes.

Cikkek
Bully-Megfélemlítés: Képes cikk az iskolai zaklatás néhány áldozatáról.

A szeretet erejével: Keylee és Damian évek óta egy pár, de egy napon mérhetetlen boldogságuknak véget vet egy baleset, melyben a lány meghal. De ő, főleg makacs természetének hála, nem hajlandó továbblépni, így hát őrangyalával együtt, a férfi életének része marad, és ez a helyzet az idő előre haladtával egyre csak bonyolódik…
Bosszú: Eric, Jesse és Keith szinte testvérek, akiket egy napon elválasztanak, és rivális bandák nevelik fel őket. Évek múlva mind bérgyilkosok lesznek, akiket a sors egymás ellenségévé tesz, végül pedig egymás kiiktatását kapják megbízásul.

Egyéb
Mindezeken túl dolgozom, illetve könyveket is olvasok: Max Brooks-Zombiháború, Sarina Bowen és Elle Kennedy-Him, Eszes Rita-Rókatündér, A,M. Snead-Lost in love, Úriemberek kézikönyve: A bujaságtól az erényekig, Lee Mackenzi, T.M. Frazier-King, Jay Crownover-A tetovált srác.
A tanulásom sajnos abbamaradt, mert a gyerek, a munka, a blog, meg a filmek mellett már nem fér bele, de még nem adtam fel a tavalyi terveimet, miszerint nyelveket akarok tanulni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése