4/24/2015

3 hónap múlva esküvő

Ez egy nagyon visszás műsor a számomra, mert néhány párról lerí, hogy a zöldkártya miatt megy férjhez. Alapkoncepció: adott egy amerikai férfi (vagy nő), aki nyaralni megy harmadik világbeli országba 1-2 hétre, ott megismer valakit, hazajön, aztán az illető is utána utazik Menyasszony/Vőlegény Vízummal. 90 napjuk van, hogy összeházasodjanak, vagy az illető mehet vissza hazájába. De nézzük is ezeket a párokat, akik a 2 évad alatt megfordultak a képernyőn.
Megjegyzés: akik hivatalosan is elválnak, azoknál nem lesz több bejegyzés, nevüket más színnel kiemelem majd. 
A műsornak van egy spin-offja, amiről ITT írtam, ez 2017-ben debütált!

Aziza-Mike

A lány Oroszországból érkezett, de annyira csendes és hűvös volt a viselkedése szinte végig, hogy biztosra vettem, a zöld kártya miatt van itt. De a visszatekintő epizódból kiderült, amiben már cserfesebb, hogy a családja hiányzott neki nagyon és minden olyan új volt, a nyelvet sem beszélte jól, stb. Emiatt szorongott, meg előtte munkát akart vállalni az államokban, akkor nem kapott vízumot, ez is nyomasztotta, Mike családját meg riasztotta. A lényeg, hogy a visszatekintésből megtudhattuk, hamarosan gyereket vállalnak.
...
2015: Aziza recepciósként, majd asszisztensként kezdett dolgozni. Kisbabát akarnak, dolgoznak rajta. Jelenleg pedig két cégnél is asszisztensi feladatokat lát el.
2016: Aziza jelenleg nem dolgozik, gyermekük sincsen még, de együtt vannak, sokat posztolnak, boldogok.
2017: Aziza továbbra sem dolgozik, gyermekük sincs. Twitteren aktívak, de nem posztolnak egymásról, insta-juk pedig zárt. De együtt vannak!
2018: Twitteren posztolnak mindketten. Aziza már dolgozik, a kereskedelemben. Gyermekük nincs.
2019: Twitteren és instán is posztolnak, nagyon boldogok. Mike a clevelandi Bíróság műszaki részlegén dolgozik, Aziza pedig egy optikai laborban dolgozott. Aziza most várja első gyermeküket. 
2021: Mike hálózatelemzőként dolgozik egy vállalatnál. Aziza pedig a kislányukkal van otthon. Olivia 2019.01.14-én született. Közösségi oldalakon mindketten posztolnak és továbbra is nagyon boldogok.

Paola-Russ

Kolumbiából érkezett a lány és akárhonnan néztem, nem illettek össze Russ-szal. A lány vad, cserfes, ledér, míg a fiú barátságos, visszafogott. Szép pár, de nem illenek össze. Paola a műsor alatt végig mindenből a legjobbat akarta, nem figyelve Russ számláira. Haragudott a férfira, mert sokat dolgozott, még fel is mondatott vele. Sok jel utalt rá, hogy nem kéne összeházasodniuk. Aztán a visszatekintésből kiderült, hogy Paola a mézeshetek után 3 hónapra visszautazik Kolumbiába, hogy a vállalkozását egyengesse, mert azt nem hajlandó feladni. Kérdem én meddig marad meg egy kapcsolat, ha fél évente 3 hónapra elválnak a párok, illetve Russ munkája is olyan, hogy kap egy küldetést és eltűnik egy hónapra. Szerintem ők válnak el először!
...
2015: Paola modellként dolgozik, egy ügynökség tagja, illetve marketing asszisztens egy másik modellügynökségnél. De van blogja és honlapja is, a modellkedés mellett szívesen vállalna filmezést is, illetve személyi edzőként is dolgozik.
2016: Russ otthagyta az ingázó állását, most munkát keres. Paola modellkedik, színészkedik, szinkronizál, mindezt több cégnél, profi honlapja is van. Ők is együtt vannak, posztolnak és boldogok.
2017: Russ-nak még mindig nincs állása, legalábbis nincs nyoma. Paola modell és fittness-edző, illetve tavaly óta egy termék reklámarca is. Gyakran posztolnak boldogok együtt.
2018: Russ dolgozik, valószínűleg mérnökként. Paola még mindig modell és edző, egyre népszerűbb. Külsejét tekintve alig lehet ráismerni, sokat változott. Gyakran posztolnak és nagyon boldogok is. Pao indult egy rangos szépségversenyen is, döntős volt, de kiesett. Tavaly újra összeházasodtak, egy monumentálisabb esküvőn.
2019: Russ továbbra is mérnökként dolgozik, Pao jelenleg nem, ugyanis 2019.01.01-én megszületett első közös gyermekük, Alex. 
2021: Russ még mindig mérnök. Paola pedig egy rendkívül sikeres influancer (modell, fitness, életmód, stb.). Mindketten aktívak a közösségi oldalakon, és nagyon boldogok. 

Kirlyam-Alan

A lány Brazíliából érkezett, hogy Alan felesége legyen, szerintem igazi a szerelem mindkét részről, azóta is együtt vannak. De vannak fenntartásaim, de nem amiatt, hogy a lány csak letelepedni akart, hanem, mert szerintem Alan egy cseppet zsarnok. Alan mormon, náluk kötelező az érintetlenség az esküvő előtt, így esett a választása a naív és szűz lányra. Én úgy látom, hogy ő uralkodni akar ezen a lányon, pl. mikor a lány dolgozni akart modellként, megtiltotta igazából. Biztosra veszem, hogy birtokolni akarja a lányt, aki egyébként azóta sem dolgozik, mert Alan azt mondja, amíg nem beszél tökéletesen, amíg nincs jogsija, stb. Én azt gondolom, hogy a lány nem is fog dolgozni, mert hamarosan teherbe fog esni… Tudom, hogy szeretik egymást, tudom, hogy mindketten akarnak gyereket, de a birtoklás látható jelei miatt én aggódnék a lány helyében.
...
2015: A lánynak saját honlapja van, ahol a saját életéről ír. Ezen kívül egyetemre jár és amatőr szinten modellkedik. 
2016: A blogját megszüntette, nem is modellkedik. Talán még főiskolás, de nem dolgozik, az biztos. Ők is együtt vannak, sokat posztolnak, igazi mormon pár, boldogok.
2017: Még nincs gyermekük, de boldogok, gyakran is posztolnak. Kirlyam nem dolgozik. 
2018: Tavaly megszületett a kisfiúk, Liam. Ezen kívül megnyertek egy nagyon híres amerikai tévés játékot, amiben az a lényeg, hogy áruk árait kell megtippelni, jól. Ők is boldogok, gyakran posztolnak. 
2019: Alan fotoszimulációs szakemberként dolgozik, Kirlyam pedig otthon van a kisgyermekükkel. 
2021: Alan dolgozik, Kirlyam otthon van a kisfiúkkal. Igazi mormon párként élnek, de nagyon boldogok, amit a közösségi oldalaikon is megmutatnak. 

Aya-Louis

Aya a Fülöp-szigetekről származik, neki az volt a legnagyobb kihívás, hogy a férje és annak kétkedő barátai mellé megkapta Louis két gyerekét és a volt feleséget is, aki úgy csinált mintha még házasok lennének. Igazából megértem én, hogy a gyerekeket közösen nevelik, de az én volt férjem ne szóljon már bele az életembe, ellenben Tonya az ex szabályosan kivallatja a lányt. Ezt leszámítva kellemes pár voltak szerintem és igazi volt a szerelem is.
...
2015: Nem jelentkeznek, nem beszélnek magukról!
2016: A férfi logisztikai csoportvezető, Aya bankár. A magánéletüket rettenetesen védik. 
2017: Aya bankár, Louis utánpótlási felügyelő. Magánéletüket annyira óvják, hogy semmit sem lehet róluk tudni, minden közösségi oldaluk zárt. 
2018: Munkájuk nem változott. A magánéletüket továbbra is óvják.
2019: Minden oldaluk védett, alig van róluk információ, de együtt vannak és boldogok. Illetve 2018 júniusában Aya életet adott első közös gyermeküknek, egy kisfiúnak. 
2021: Magánéletüket továbbra is óvják a médiától, de képeik és ritka nyilatkozataik alapján nagyon boldogok. Közös kisfiúk, Giovanni pedig 2020 novemberében kisöcsit kapott, aki a Stefano nevet kapta. Mohamed-Danielle

Mohamed Tunézia szülötte, olyan jóképű huszonéves, Danielle 40-es, molett, több gyerekes és enyhén retardált. Ők tuti elválnak, a fiú nem szerelmes, talán még undorodik is a nőtől… Szavaim sincsenek rá, hogy mennyire nem illenek össze…
...
2015: A férfi hazament az országába, de csak mint turista, állítják, hogy házasok, de nemigen vannak közös képeik. Több botrányuk is volt, mert megjelent egy nő, hogy a férfi gyermekét várja. Aztán Danielle fia összeverekedett a férfivel, mert szerintük csalja az anyjukat és válást akar a tesóival együtt. Mohamed gyakran utazik el "állásinterjú" ügyében, de nem dolgozik. Danielle azt mondja, hogy ő bízik a férfiban és a neje marad.
...
2016: januárban bejelentették, hogy elválnak. A válást a férfi kezdeményezte, de Danielle is egyetért. Okként az anyagi nehézségeket, a családi összeférhetetlenséget és egyéb okokat jelölt meg a nő és arra kért mindenkit, hogy hagyják békén.
....
A válási papírokat beadták, de még nincs eredmény, ha elválnak Mohamed mehet vissza Tunéziába. Az ő ügyük egyébként nagyon durva, amint felületet kapnak, ahol beszélhetnek, egymást szidják, sértegetik, fenyegetik, feljelentik.
.....
2017: márciusban hivatalosan is elváltak, ha Mohamednek nincs állása, mehet haza! 2018: Mohamed Texasba költözött, dolgozik, de nem tudom mit, ellenben youtube-karrierbe kezdett. Danielle a férfi kitoloncolása mellett kampányol, de feleslegesen, mert már dolgozik. Egyébként továbbra is viseli a férfi nevét.
ELVÁLTAK


Cassia-Jason

A lány Brazíliából érkezett és ők voltak az egyik pár, ahol sütött, hogy a lány a kártyáért érkezett. Először is gyönyörű, még meg sem jött, de már flegma volt (fiú: szeretlek, lány: pff, kit érdekel). Aztán mondta a srácnak, aki öreg is meg csúnya is meg papucs is, hogy fogyjon le, meg stb. Aztán megkérdezte, hogy a házasság után mikortól dolgozhat már, mert ő bikini modell lesz. Pasi finoman jelzi, hogy azt ugyan nem, de Cassia úgy néz rá, hogy tudja, ő dehogynem. Végül összeházasodtak, de ők lesznek a 2. pár, akik szétmennek.
...
2015: A lány modellkedik és közösen vezetik a férfi adok-veszek oldalát (vagy nyitottak egyet együtt). Cassia el akar költözni a férfi apjának a házából, mert szerinte így tönkremegy a kapcsolatuk, de Jason nem akar. Azt mondják, hogy a kapcsolatuk "ok", ennyi. Illetve egyszer azt hitte a lány, hogy terhes, de nem lett az, aminek örült, mert nem akart gyereket. Ezen kívül egy divat-blogot ír, a stílusáról, öltözködéséről, stb. 
2016: Cassia-nak saját honlapja van, fősulira jár, közösen vezetik az aukciós oldalukat. Nagyon ritkán posztolnak közös képeket, nem tudom, hogy boldogok e. A lány instagramján kérdezte meg egy rajongó, hogy "Nincsenek közös képeitek? Együtt vagytok még?" Cassia válasza: Házasok vagyunk.
2017: év elején bejelentették, hogy bár házasok, már külön élnek. Cassia nem dolgozik és zárttá tette minden közösségi oldalát. Jason azt nyilatkozta, hogy ő megmentené a házasságukat, és elválni sem akar, mert nem akarja, hogy a lányt kitoloncolják. 
2018: Cassia minden oldala zárt, nem tudom dolgozik e. Idén év elején elindították a válást, családon belüli erőszakra hivatkozva, amit a férfi részben elismert, de közben vádolja is a lányt, hogy csak a zöldkártya meg a pénz miatt lett a felesége. 
A válás ellenére is együtt élnek, meg együtt is dolgoznak, de ennyi. 
ELVÁLTAK

Daya-Brett

Daya egy filippínó lány, Brett pedig egy buta pasi egy elkényeztetett 6 éves gyerekkel. Daya-nak is voltak fura dolgai, pl. leszállt a repülő, ő meg bevizsgáltatta a gyűrűt, amit kapott a pasitól, mert nem igazi, persze az volt, a sztori meg kínos. Aztán Daya-nak ganéztak is, mert innentől a fiú anyja nem fogadta el és a kislánya finoman szólva is egy ördög, akit én helyből elvertem volna, de ezt ugye nem lehet. Visszatekintve szerintem szeretik egymást, csak Daya egy házisárkány, Brett pedig egy papucs.
...
2015: Nem jelentkeznek, nem beszélnek magukról!
2016: decemberben jelentették be, hogy kisbabát várnak, ők is boldogok és védik a magánéletüket.
2017: Ők boldogan posztolnak, hamarosan megszületik a kislányuk. 
2018: Tavaly megszületett a kislányuk, Isabella. Twitteren aktívan posztolnak és nagyon boldogok. 
2019: Daya otthon van a kislányukkal és kerüli a médiát, oldalai zártak. Brett osztogat meg dolgokat, de tudatosan felépítve. 
2021: Daya jelenleg gyógyszertechnikusként dolgozik, míg Brett munkájába (repülőgép ipar) beleszólt a covid. Ettől függetlenül nagyon boldogok, bár a magánéletüket ők is óvják.

Yamir-Chelsea

Yamir Nicaragua-ból érkezett, de ott nem akárki volt, hanem egy popsztár. A lány ránézésre meg egy hippi, de a lényeg, hogy a fiú itt senki lett Amerikában. Én azt gondolom, hogy mivel a fiúnak nagy karrierje volt kinn (és angolul egy mukkot sem beszél) a lánynak meg semmi itthon, ezért neki kellett volna Nicaraguába mennie, de ahogy néztem őket rájöttem, a fiú papucs a lány meg kellően erőszakos. Ettől eltekintve szép pár amúgy, mert a szerelem az igazi közöttük, látszik, mennyire odavannak egymásért.
...
2015: Yamir zenei karrierje beindult, bár döcög. Leginkább a lány pénzeli a klipeket, stúdiót, stb., hogy a fiú karrierje beindulhasson. Yamir angol tanfolyamra jár és dolgozik is.
2016: Yamir zenei karrierje beindult, bár nem sztár. Együtt vannak, de magukról nem szívesen beszélnek, nem is nagyon posztolnak közösen.
2017: januárban Chelsea beadta a válási papírokat, az okokról nem beszélnek. Yamir továbbra is zenél, de azt nem tudom, hogy ez van e annyira hivatalos, hogy a válás kimondása után ne toloncolják ki.
2018: Hivatalosan is elváltak, az okokról nem beszélnek, de Yamir azt mondta, hogy barátok maradtak és minden jót kívánnak a másiknak. Chelsea a kereskedelemben dolgozik, Yamirt pedig Chicago-ban él és felkarolta egy lemezcég, így az állása is hivatalos. 
ELVÁLTAK

Amy-Danny  

A lány Dél-Afrikából érkezett és félvér, ezt azért érdemes tudni, mert a fiú családja meg rasszista. Ez volt az egyik ok, hogy sanda pillantásokkal szemléltem őket, a másik pedig az, hogy Danny-ék családjában nincs magánélet, mindent együtt csinálnak, magánélet este lámpaoltás után van, de azon túl 0-24-ben együtt a banda. Szerencsére időben kapcsolt a srác és a házasságuk óta „kitiltotta” a családját a magánszférából.
...
2015: Amy idén nyáron megszülte közös kisfiukat, a baba csodaszép.
2016: A kisfiúk gyönyörű, csendesen, de nagyon boldogan élnek.
2017: januárban jelentették be, hogy Amy 13 hetes terhes, azóta már azt is tudni, hogy kislányuk lesz.
2018: Texasban élnek, Jedidiah John (2015) a fiúk, Anna Elise (2017) a lányuk. Sokat posztolnak, boldogok együtt. 
2019: Most már nemigen posztolnak, de boldogok, együtt vannak és nevelik két kisgyermeküket.
2021: Ritkán posztolnak, Amy oldala pedig már privát. Szabadidejükben önkénteskednek az egyháznak, és boldogan nevelik a gyerekeiket. Sőt, idén év elején megszületik a pár harmadik gyermeke is, egy újabb kislány. 


Evelin-Justin

Evelin Kolumbiából érkezett a megrögzött agglegény mellé, aki az első megjelenésnél kiverte a biztosítékot, amikor gyakorlatilag egy rakat mosatlan mellé száműzte az érkező lányt, hogy a nőnek ott a helye. Hatalmas hím soviniszta a pasi, de aztán a részek alatt nagyon kiállt a lányért, amikor a fiú családja, különösen a bunkó sógornője betámadta.
...
2015: Nem jelentkeznek, nem beszélnek magukról!
2016: Ők is együtt vannak és boldogok, de nagyon védik a magánéletüket. 
2017: A lány egy étteremben dolgozik, boldogok együtt, posztolnak is magukról képeket, de nem nyilatkoznak. 
2018: Evelin twitteren gyakran posztol, még együtt vannak és nagyon boldogok. 
2019: Még ők is együtt vannak, és mivel Evelin sokat posztol, tudjuk, nagyon boldogok. 
2021: Evelin aktív instagramon (Justin sehol sincs jelen, mert óvja a magánéletét), és ebből tudjuk, hogy nagyon boldogok együtt. 2020.09.01-én pedig megszületett első gyermekük, Nathan. Josh-Aleksandra

Josh egy mormon fiú, Alex pedig egy orosz lány. A pár Csehországban ismerkedett meg, amikor a lány ott tanult, a fiú pedig térített. A lány egy igazi bulizós, ivós, vad egyetemista lány volt tetoválásokkal és táncosnői múlttal. Josh kedvéért tért át a mormon hitre és annak családjának minden szabályát betartja. Ennek ellenére a fiú családja egyáltalán nem örült neki, nem ilyen menyet akartak, végül megbékéltek vele. De a lány családja is féltette a lányt a mormonoktól. 
...
2015-ben Josh fogorvos gyakornokként dolgozik, Alex pedig első gyermeküket várja. 
2016: megszületett a kislányuk, a lány mormon egyetemre jár, boldogok együtt. 
2017: Josh a családi vállalkozásuk ügyvezetője, Aleksandra pedig jó mormon feleségként nem dolgozik. Boldogan posztolnak.
2018: Leléptek a közösségi médiából miután egyre többen vádolták a lányt, hogy az egyik színesbőrű barátjától van a kislánya. De a kapcsolatuk ettől még stabil, csak nem posztolnak többet. 
2019: Ausztráliába költöztek, együtt vannak és boldogok, de teljesen elzárkóztak a médiától a gyermeküket ért támadások miatt.
2021: 2019-ben megszületett második gyermekük, egy kisfiú, aki a JJ nevet kapta. New Orleans-ban laknak, ahol Josh a helyi kórházban dolgozik. Nagyon boldogok együtt, de a magánéletüket óvják.

Fernando-Carolina

A lány kolumbiai, 17 év van köztük és míg a lány szép, a férfi cseppet sem néz ki jól. Ezen túl pedig még a férfinak vannak gondjai, hogy hűséges maradjon és van egy rémesen utálatos, erőszakos anyja. Itt a lányt lehet sajnálni, de az évad végére úgy néz ki, hogy a férfi felnő a férj szerephez. 
...
2016: Együtt vannak, boldogok, gyakran posztolnak. 
2017: Együtt vannak és boldogok, sokat posztolnak.
2018: Együtt vannak és boldogok, sokat posztolnak.
2019: A lánynak még hiányzik Kolumbia, de boldogok együtt. Bár a lány meggyanúsította férjét, hogy az megcsalja, de az letagadta. Sokat posztolnak és boldognak látszanak.  
2021: Sokat utazgatnak és boldogok együtt. Gyermeket nem terveznek. 


Kyle-Noon

Noon egy thai lány, Kyle pedig egy lepukkant lakásban él fura lakótárssal. A lány teljesen elborzad a környezettől, később a fiú szüleiről is negatív dolgok érik, de ettől eltekintve ők az évad legkiegyensúlyozottabb és legösszeillőbb párja. Tervezik a közös babát. 
...
2016: Együtt vannak, boldogok, gyakran posztolnak. 
2017: Gyakran posztolnak, boldogok. Noon zenéléssel foglalkozik. Tavaly év végén Thaiföldre utaztak, lehet, hogy végleg. 
2018: Még mindig Thaiföldön élnek, de 2017 év végén újra elindították az állampolgársági mizériát. 
2019: Továbbra is Thaiföldön élnek és nagyon boldogok együtt. 
2021: Kyle édesanyja beteg lett, ezért haza költöztek Portland-be. Az asszony meghalt, de ők maradtak. Kyle ingatlanügynökként dolgozik, Noon pedig a youtube csatornáján dolgozik. Boldog házasok. 


Devar-Melanie

A fiú fekete és jamaicai, ezek már önmagukban soknak bizonyulnak a lány családjának. Ennek ellenére őszinte érzelmeket látunk, bár szerintem Melanie borzasztóan erőszakos, anyáskodó és kicsit beképzelt is. 
...
2016: Együtt vannak, Devar jelenleg egyetemista.
2017: Melanie egy egészségközpont ápolási igazgatója, Devar pedig idén végez az NCU egyetemen. Ők is boldogan posztolgatnak magukról. 
2018: Devar már dolgozik, de nem tudom mit. 2017 novemberében megszületett Avah nevű kislányuk. 
2019: Most már Devar is dolgozik, hegesztőként. Nevelik kislányukat, illetve Mel fiát és ők is nagyon boldogok, sokat posztolnak is.
2021: Sokat posztolnak és boldogok. Devar még mindig hegesztőként dolgozik, Mel pedig neveli a két gyereket.


Loren-Alexei

A fiú izraeli. Náluk először azt látni, hogy a lány sok mindent feláldoz, hogy közösen éljen a sráccal, aztán meg azt látjuk, hogy a lány baromi erőszakos a fiúval, irányítani akarja, aztán képbe kerül a féltékenykedés is. Végül összeházasodnak és azért összeillenek.
...
2016: együtt vannak és boldogok, szeretnének Izraelben is egy lagzit, de ezért a fiú családja és barátai nem lelkesednek, mert szerintük a lány elrabolta tőlük a fiút. 
2017: múlt év novemberében Izraelben is összeházasodtak. 
2018: Floridában élnek, együtt vannak, nagyon boldogok. Gyakran utaznak, mert ingáznak a két világ között, aminek izraeli fele teljesen elfogadta a lányt. 
2019: Floridában élnek még mindig és továbbra is ingáznak. Gyermekük még nincs, de a fiú fél is ettől, mert a lánynak van egy genetikai eredetű betegsége. Loren ügyvezető asszisztensként dolgozik, Alexet nem tudom, de ő valami életmentős (rendőr, tűzoltó, mentős) munkát szeretne. 
2021: Megszületett a pár első gyermeke, 2020.04.14-én. A kisfiú a Shai nevet kapta. Alexei dolgozik, bár a munkahelyét nem fedi fel a pár. Keményen megdolgoztak a házasságukért, és nagyon boldogok.


Nikki-Mark

Az évad legrémesebb párja. Nikki egy 19 éves filippínó lány, Mark pedig egy 58 éves elvált férfi. Azt még tudnunk kell, hogy a férfi kimondottan feleségért ment a szigetre, onnan hozta előző feleségét is, aki végül sok év házasság után elmenekült mindent hátrahagyva. A férfin látszik, hogy egy alázatos nőt akar, akinek mindent megad, de cserébe feltétel nélküli engedelmességet vár. Van egy utálatos lánya, aki nem szereti az új "mamit", de a férfi még a lányát is úgy emlegeti, hogy tönkrement az élete a felnevelésében. Aztán aláírat egy olyan szerződést az új asszonnyal, amiben az elvállalja, hogy soha nem lesz gyermeke, mert a férfi nem akar, és soha semmit sem fog kapni a férfitól, ha elhagyja. Maga az ügyvéd is azt mondja a lánynak, hogy ne írja alá a papírokat. Szegény lánynak nagyon szomorú jövőt jósolok. 
...
2016: Amióta férjhez ment, a lány eltűnt az összes közösségi oldalról, régi adatlapjai fenn vannak, de mióta Mark-kal van nem lépett be. Teljesen eltűntek szem elől, védik a magánéletüket. 
2017: Semmit sem tudni róluk. Nikki eltűnt minden közösségi oldalról. 
2018: Teljesen eltűntek, ám Mark felbukkant és erősen bírálta a TLC-t, amiért rossz színben tüntette őt fel. Elmondása alapján együtt vannak Nikkivel. 
2019: Semmit sem tudni róluk, maximum pletykákat. Sehol sincsenek fenn, a városban, ahol laknak, leginkább Mark-ot látják mozogni. 
2021: Semmit sem tudni róluk!Anfisa-Jorge

A lány orosz, a fiú a kihívó képeibe szeretett bele. A srác egyébként büntetett előéletű. Anfisa le sem tagadhatná, hogy kihasználja a srácot, mindenből elvárja a legszebbet, a legjobbat, mindegy mennyibe kerül, viszont főzni nem szeret, nem kedves a fiúhoz. Szerintem itt egyértelmű a lány valódi szándéka. 
A fiú egy hatalmas balek, tekintve, hogy ez a nő mit művelt vele az évad alatt, be is ismerte, hogy a pénz a legfontosabb neki. Végül összeházasodtak, de én nem jósolok nekik nagy jövőt.
...
2018: Anfisa kérdezőbiztosként dolgozik az üzleti szférában, gyakran posztol. Együtt vannak Jorge-val, de a kapcsolatuk rendkívül feszült, mert a lány még mindig fájlalja, hogy nem azt kapja amiért idejött. 
2019: A pár, bár viszonyuk érdekesnek mondható, együtt van. Sőt indítottak együtt egy közös show-t, amit most egyedül a lány vezet, tekintve, hogy Jorge-t marihuána birtoklásért 2018 végén 2 évre ítélték. 
2021: Jorge 2020 májusában szabadult, majd a pár elvált. Anfisa üzleti suliba kezdett járni, és lett egy új barátja. Jorge új barátnője pedig első gyermeküket várja. 
ELVÁLTAK

Nicole-Azan
Marokkói srác, akik között tilos az érintkezés ezért a vízumot sem kapják meg. Mert ugye addig nem mehet a Vőlegény-vízum, míg nem bizonyítják, hogy valódi a kapcsolat, amit így nem fognak soha. A lány szerelmes, de a fiú fogalmam sincs mit akar, nem tűnik szerelmesnek. 
A fiú muszlim, a lányt teljesen taszítja és kiborítja a fiú kultúrája, ez visszafelé is igaz. Nem tudnak egy országba költözni, mert Azan egyszerűen nem kap vízumot és így a dolog még évekig is elhúzódhat. Nem házasodtak össze, de együtt vannak még ma is, igaz külön országban és kontinensen.
2018: Az új évadban is szerepelnek, így itt többet nem írok róluk!

Narkiya-Olulowo

Nigériai fiú, akivel az első pillanat óta csak a baj van, rengeteget hazudott a lánynak, és meglátásom szerint azóta is azt csinálja. 
Szakítottak. A fiú igazából egy notórius hazudozó. A műsor óta újra együtt vannak és kereken egy hete a férfi eljegyezte a nőt. A lány otthonról dolgozik. 
...
2018: Instagramon szoktak posztolni, főleg a lány. Narkiya mindent megbocsátott a fiúnak, tiszta lappal kezdtek és ez azóta is működik. 
2019: Ők is eltűntek a közösségi oldalakról, de néhány itt-ott fellelt kép szerint együtt vannak, és jól megvannak. 
2021: Keveset posztolnak, de boldogok. 2020.08.26-án született meg a kislányuk, Nifemi Denise. Olu boldog apa, Narkiya pedig most kezdett bele egy nagyobb volumenű fogyókúrába, amit megoszt a rajongóikkal.


Alla-Matt

12 év korkülönbség, a lánynak van egy hét éves fia és ukrán, a férfi pedig háromszor vált el, mindig átverték. Náluk a bizalmatlanság a legnagyobb gond,. bár szerintem nem rossz páros.     
Az évadot két dolog lengte be, az egyik a volt feleségek szelleme, a másik a lány felé mutatott bizalmatlanság a férfi baráti-családi körétől. Szerintem egyik sem volt olyan nagy gond, összeházasodtak. Szép pár egyébként.
...
2018: együtt vannak, de mást nem tudni róluk. 
2019: Közös szépségszalont nyitottak, aminek megnéztem a honlapját. Még mindig együtt vannak és nagyon boldogok együtt. 
2021: Ritkán posztolnak, de boldogok együtt. Első közös gyermekük 2020.04.29-én született. A kislány az Emmalyn nevet kapta. 


Chantel-Pedro

A fiú gyakorlatilag a nyelvet sem beszéli, a lány meg hazudott a családjának folyamatosan, mert nem merte elmondani a fiút. Ezen kívül a lány nagy partiarc, iszik, flörtöl, ami a fiúnak nem jön be. Kódolt a probléma!
Összeházasodtak, bár a lány családja azóta sem bocsátott meg nekik a titkolózásokért. 
...
2018: Georgia-ban élnek, együtt vannak és nagyon szeretik egymást, de egy kicsit visszahúzódtak a médiából. 
2019: Ők is együtt vannak és boldogok, mindketten gyakran posztolnak. Boldogságukat maximum egy tavalyi botrány árnyékolta be, amikor napvilágra került néhány felvétel, amin Pedro és Chantel testvére összeverekednek. 
2021: Az életük akár egy szappanopera, így 2019-ben új show műsort is kapott a pár, illetve a családjaik. 
Nicole-Azan

A marokkói srác és az amerikai anyuka szerepeltek az előző évadban is. Ott nem lehettek házasok, mert nem éltek nemi életet, ami a K1 feltétele, illetve anyagilag sem tudta a lány megengedni magának, hogy a fiút eltartsa, míg zajlik a K1. Most viszont a lány apjáék vállalják ennek költségét, Nicole pedig Marokkóba költözik a kislányával, hogy szokják egymást, egymás kultúráját, a kisgyerekes szülőséget, a próbaházasságot.
Nicole-nak nehezen megy a beilleszkedés az idegen kultúrába, és nem teszik neki az sem, ahogyan a férfi nevelné a lányát. Azan-nak nem tetszik a lány nevelési stílusa, az amerikai hozzáállása, a súlyfeleslege, sűrűek a súrlódásaik. Nem lesznek stabil pár, az már most látható.
...
2019: Ők is együtt vannak még, bár házasságról szó sincs. Még mindig két földrészen élnek és ötletük sincs, hogy ez mikor változik meg. 
2021: Róluk rengeteg a pletyka (Azan pénzt kért, került börtönbe is, edzőtermet is nyitott, hír se jött felőle jó ideig). A lényeg az, hogy ha együtt is vannak, akkor két kontinensen, és még mindig nem házasok. 2020 októberben volt utoljára közös posztjuk.


Elizabeth-Andrei

A fiú román és meglehetősen konzervatív nézeteket vall, ami állandóan súrlódásokhoz vezet a szabadelvű lánnyal. De a lány családja sem örül neki, szerintük csak a vízum miatt jön és a fiú múltjában is vannak fekete foltok. A lány nem illik a fiú világába.
...
2019: Ha minden igaz Andrei jelenleg egyetemre jár. Elizabeth pedig idénre várja első gyermeküket. Nagyon boldogok, mindketten gyakran posztolnak. 
2021: Mondhatni boldogok, de Andrei erős ellentétben áll Elizabeth családjával, ráadásul még mindig nem dolgozik, gyakorlatilag a nő tartja el. 2019.01.23-án megszületett a pár első gyermeke, egy kislány, Eleanor Louise.


Evelyn-David

A kisvárosi lány és a spanyol fiú a közösségi médián ismerkedtek meg egymással, és szerelem volt első látásra. A lánynak nagyon tetszik, hogy a fiú is olyan konzervatív keresztény nézeteket vall, mint ő, egyedül csak az nem jön be neki, hogy a srác nagyvárosban akar élni, ő pedig vidéken. Szép pár.
...
2019: Ők is együtt vannak és nagyon boldogok, a lánynak zenei törekvései vannak. 
2021: Együtt vannak és boldogok. Evelyn-nek zenei törekvései vannak, olyannyira, hogy 2019-ben szerepelt az America Idol-ban is. 


Josh-Aika

A férfi és a fülöp-szigeteki lány között nem túl nagy a korkülönbség és külsőleg sem ütnek el egymástól. De a fiú barátai mégis nagyon szkeptikusak, mert a lány nagyon szép és elismeri, hogy csak amerikai pasit keresett. Ennek ellenére nem tűnnek rossz párosnak, bár mindketten elég akaratosak.
...
2019: Együtt vannak és nagyon boldogok, sokat posztolnak, sokat utazgatnak. 
2021: Sokat posztolnak és utaznak, van egy ilyen témájú vlogjuk is. Nem terveznek gyermeket, de ettől még boldogok együtt. 


Molly-Louis

A 46 éves nő és a 26 éves dominikai fiú között jelentősek a különbségek, mind a külsőségekben, mind a társadalmi felfogásukban, ráadásul a nőnek két lánya is van, egy kamasz és egy kislány. A nő nagylánya és az apja nem fogadják el a fiút, aki szerintem nem a zöld kártya miatt jött, mondjuk a szerelmet is nehezen hiszem el róla.
...
2019: Molly 2018 januárjában, hat hónap házasság után elvált Louis-tól. A férfi pedig érzelmi bántalmazással vádolta a nőt.  Louis azóta is az Államokban él, csak egy másik államban, mint Molly. 
ELVÁLTAK

David-Annie

A 48 éves David és a 24 éves thai Annie között jelentősek a különbségek minden téren. Egyáltalán nem illenek össze, szerintem a lánynak csak a vízum kell és ráadásul a férfit sajnálom is, mert nagyon rossz dolgokon ment át, és most akar talpra állni.
...
2019: Sokat posztolnak, és úgy néz ki, hogy boldogok együtt. Hosszú távú terveik között szerepel, hogy Ázsiába költöznek, de egyelőre Kentucky-ban élnek. 
2021: Együtt vannak, utazgatnak, és ők is kaptak egy spin off-ot, ami 2019 év végén debütált. Furcsa pár, de úgy néz ki, hogy működnek.
Ashley-Jay

A 33 éves nő és a 20 éves férfi Jamaica-ban találkoztak, ahol előbbi egy esküvőn vett részt. Hat hónappal később a nő megkérte szerelmét, hogy költözzön hozzá, meg két kisgyermekéhez, Amerikába.
...
2021: Rendkívül viharos kapcsolatuk volt, tarkítva féltékenységgel, veszekedéssel. Ash többször is beadta a válópert, végül 2020-ban el is váltak. Mindkét fél a karrierjére koncentrál. Ash a social media világában, míg Jay a tetováló szalonok világában próbál helytállni. 
ELVÁLTAK

Colt-Larissa

A fiatalok egy online társkeresőn találkoztak, Colt pedig elutazott Mexikóba, hogy találkozhasson a brazil lánnyal. Most szeretnének összeköltözni a férfinál, aki az anyjával és három macskával él.  
...
2021: Hat hónapnyi házasság után, 2019 januárjában már el is váltak. Larissát családon belüli erőszakkal vádolták. A lány jelenleg az Instagramon próbál karriert építeni. Míg Colt egy másik brazil lánnyal, Jess-szel kezdett kapcsolatot. 
ELVÁLTAK


Jonathan-Fernanda

A 32 éves férfi egy mexikói út során ismerte meg a 19 éves lányt, akivel a korkülönbség ellenére randizni kezdtek.
...
2021: Viharos gyorsasággal mentek szét. 2018 május esküvő, december szakítás, 2019 válás beindítás, zöld kártya törlés, majd 2020 március válás véglegesítve. Jonathan azt mondta, hogy még nem érett meg erre a dologra, több időt akar önmagára fordítani. Viszonylag barátként váltak el, bár Fernandának rosszul esett, amikor a férfi eljegyezte a barátnőjét a válás kimondása után. 
ELVÁLTAK


Kalani-Asuelu

A 30 éves nő egy munka során ismerkedett meg a 23 éves samoai fiúval, akitől teherbe is esett, majd megszülte neki fiúkat, Olivert. Asuelu most költözik Kaliforniába a nő gyanakvó családja mellé.
...
2021: A kapcsolatuk elég viharos tekintve, hogy a férfi egy diktátor. Csak az ő szava és az ő akarata számít. Kalani egyszer már beadta a válópert, de maradt a gyerekek miatt. Ugyanis a kis Oliver mellé, 2019 májusában újabb kisfiút szült, aki a Kennedy nevet kapta.


Eric-Leida

A 40 éves wisconsini férfi és a 29 éves indonéz lány egy társkeresőn ismerkedtek meg. A lány a férfihez költözik, de aggódik, mert az gyermektartást fizet, a férfi családja meg nem érti, hogy az amúgy jómódú családból származó lány miért akarja otthagyni otthonát, ahol aranyélete van.
...
2021: Elég döcögősen indult a (2018-as) házasság, mert Leida nem jött ki a férfi családjával, különösen annak a lányával, aki ellen távoltartási végzést is szerzett. Sőt, Leida egyszer Ericre is rendőrt hívott, mikor az állítólag fenyegette. Ám a dolgok lehiggadtak 2020-ra, és most boldogok együtt.


Steven-Olga

A fiatalok akkor jöttek össze, amikor a lány pár hónapot az Államokban töltött. Olga aztán teherbe is esett, de gyermekét Oroszországban szülte meg. Szerették volna a gyereket áthozni az USA-ba, de a vízum nem jött össze, így a fiú ment a lányhoz, hogy láthassa fiát.
...
2021: A vízum végül megérkezett (2018 decemberében), majd a pár 2019 augusztusában össze is házasodhatott. Addig jóformán Steven ingázott, tekintve, hogy Olga 2018 áprilisában életet adott egy újabb kisfiúnak, aki a Ritchie nevet kapta. A család Maryland-ben telepedett le. Ám a házasság nehézségeire hivatkozva 2020 októberében el is váltak. Külön, de normálisan nevelik a fiaikat, a média nélkül. 
ELVÁLTAK
Emily-Sasha

Emily nyelvtanárként dolgozott Oroszországban, ahol megismerte a személyi edzőként dolgozó Sasha-t, akitől teherbe is esett. David Aleksandrovich 2018 novemberében született. A pár Portland-be költözött, ahol Emily nővérének nagyon nem tetszett a férfi, hiszen annak a húga volt a harmadik felesége, a gyermekük pedig a harmadik fia. Ez sokáig fekete felhőként lebegett a pár felett, de úgy néz ki, hogy most már boldogok. Sasha elkezdte Amerikában is kiépíteni edzőkarrierjét, bár a covid jelentősen hátráltatja. Emily pedig kijelentette, hogy amint a vírus helyzet véget ér, újra Oroszországba utaznak, és talán le is telepednek ott.
...
 
Anna-Mursel

A három gyerekes elvált nő és a muszlim török férfi egy társkereső oldalon ismerkedtek meg, és a nyelvi akadályok ellenére szerelembe estek. Mursel eltitkolta a családja előtt, hogy Annának gyerekei vannak, mert azt muszlim családja sosem fogadta volna el. Ám Anna nem volt hajlandó hozzámenni, amíg el nem mondja. Amikor azonban Mursel elmondta, a családja felszólította, hogy azonnal utazzon haza, és ő így is tett. Ám a szerelmük erősebbnek bizonyult, mert a férfi visszatért, és 2020 februárjában el is vette Annát. Azóta egy közös szépségápolási honlapot is nyitottak, ahol méz alapú termékeket (testre, fürdéshez) árulnak. Illetve mindketten serényen tanulják egymás nyelvét is. Instagramjuk alapján boldogok.
...
 
Michael-Juliana

A 42 éves borvállalkozó, és a 23 éves brazil modell egy horvát yachton találkoztak, majd estek szerelembe. Kezdetben a kapcsolatukat a férfi első felesége ellenezte (túl fiatal, csak a zöldkártyára hajt), akivel két közös gyermekük van. Aztán a volt asszony és Juliana teljesen összebarátkoztak. A mai napig elképesztően szoros a kapcsolat a két család között, amit sokan furcsállnak. A lány, amellett, hogy keresett modell, besegít férje vállakozásába is. 2019 decemberében pedig örökbefogadták Juliana unokahúgát és unokaöccsét, esélyt adva nekik egy jobb életre. Nagyon boldogok együtt és remek kapcsolatot ápolnak a volt feleséggel, és annak új férjével.
...
 
Tania-Syngin

A lány és a csaposként dolgozó dél-afrikai fiú azután ismerkedtek meg, hogy füstbe ment Tania randija, ami miatt végül is abba a távoli országba utazott. Nagyon nehezen csiszolódtak össze (félreértés, alkohol, különbözőség, viták, munkanélküliség), de úgy néz ki, hogy végre sikerült. Tania egy vega kertet művel, és most már Syngin is dolgozik végre. Posztjaik alapján boldogok.
...
 
Robert-Anny

A 41 éves férfi és a 31 éves dominikai nő az interneten ismerkedtek meg, majd egy közös kirándulás alatt szerettek végleg egymásba. Ám amint a lány megérkezett Amerikába, több probléma is felmerült. Először is az, hogy Robert, mint sofőr, nem keresett annyit, amennyivel Anny elégedett (utazások, ékszerek) lett volna. Ráadásul a férfi egyedül nevelte az öt éves kisfiát, akinek az anyja sosem volt képben. De további három nőtől is volt még négy gyermeke. Mindez sok volt a lánynak, ami súrlódásokhoz vezetett. Végül aztán 2020.07.28-án megszületett (teljesen váratlanul) a pár közös kislánya, Brenda Aliyah. Így lettek igazi, nagy boldog család.
...
 
Blake-Jasmin

A finn modell és az amerikai DJ az interneten ismerkedtek meg. De a kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen. A fiú barátai aggódtak, hogy a lány csak felhasználja őt, hogy a nővére közelében legyen, aki szintén ott élt, mivel korábban megnyerte a zöldkártya lottót. Ráadásul kezdetben a fiú családja nem engedte, hogy együtt aludjanak, meg Jasmin Blake zenéjéért se volt oda. De a képeik alapján mára már összecsiszolódtak. Blake továbbra is zenél, Jasmin pedig modellkedik, és rengeteget posztolnak a munkájukról, illetve a boldogságukról.
...
 
Mike-Natalie

Mike az interneten ismerkedett meg az ukrán modellel. Ám amint Natalie megérkezett, rá kellett jönniük, hogy nagyon különböznek. Mike: erdei ház, nyugodt élet, húsimádó. Natalie: város, pörgés, vegán. És még a vallásuk is más volt. De végül, úgy néz ki, összecsiszolódtak. Legalábbis boldogan posztolnak egymásról.
...
 
Angela-Michael

Az 51 éves Angela és a 31 éves nigériai férfi kapcsolata a kezdetek kezdete óta tele volt problémával. Szakítások, hazugságok, lopás, korkülönbség, Angela meddősége (kora miatt), illetve erős  családi és baráti ellenállás. Aztán még a fiú vízumát is megtagadták, így kénytelenek voltak Nigériában összeházasodni, 2020 januárjában. Ám az amerikai vízum így sem egyszerű. Minden esetre próbálnak boldogok lenni. 
...


Andrew- Amira

A férfi egy társkereső oldalon talált rá a francia lányra. A covid azonban közbeszólt, de a 90 nap meg kötötte a párt, így próbálták a lányt Mexikón keresztül bejuttatni az országba, ám itt is karanténba, majd őrizetbe került. Andrew pedig igyekezett kijuttatni.
...
 
Brandon-Julia

Brandon és az orosz lány az interneten ismerkedtek meg, majd egy izlandi kirándulás után kezdték meg életüket a fiú vidéki házában. Itt derült ki, hogy elég különbözőek. Brandon szeret vidéken élni a konzervatív szüleivel, és a farmot is ahol élnek. Julia azonban igazi városlakó, aki szereti a nyüzsgést, de az állatszagokat nem.
...
 
Jovi-Yara

Jovi egy utazás alatt ismerte meg az ukrán lányt, akivel egyéjszakás kalandba bonyolódott, aztán megjelentek az érzelmek és a lány teherbe esett. Ám mire megjött a vízum, el is vetélt. Jovi barátai nem kedvelik a lányt, mindemellett a fiú múltjában is vannak vakfoltok.
...
 
Stephanie-Ryan

Az 52 éves nő egy belizi nyaralás alatt találkozott a 27 éves helyi fiúval. Amíg a vízumra vártak többször is összevesztek. Egyszer Stephanie ki is dobta a férfit, amikor rájött, hogy más lányokkal is beszél. Bosszúból pedig lefeküdt a fiú unokatestvérével, amiről a fiú még mindig nem tud. És akkor itt a covid, ami miatt nem tudnak egymáshoz utazni.
...
 
Rebecca-Zied

A 49 éves nő a Facebookon ismerkedett össze a 27 éves tunéziai fiúval. Kapcsolatuk jónak mondható, bár itt is játszik a kor és a kulturális különbségek.
...
 
Tarik-Hazel

nyíltan biszexuális Hazel a Fülöp szigetekről érkezett az országba, és nagyon harmonikus a pár kapcsolata. 
...9 megjegyzés:

 1. Lehet tudni, hogy kik vannak együtt azóta? Mer érdekelne... Petra

  VálaszTörlés
 2. Köszi a frissítést. Lehetne majd gyakrabban is.

  VálaszTörlés
 3. Szívesen. :) Az elmúlt évadok párjait évente frissítem, az új évadokat pedig addig nem összegzem, míg azokat a részeket le nem adják magyarul. :)

  VálaszTörlés
 4. Frissítést légyszi, légyszi....

  VálaszTörlés
 5. 2017-es jelöléssel frissítettem az összes párt, de csupán lényeges információkkal. Az utóbbi évad most ment le, így idén azt már nem frissítem, nem lenne értelme.

  VálaszTörlés
 6. Valahol visszalehet nézni az évadokat/epizódokat?

  Köszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Magyarul nem találom fenn, de angolul biztosan meg lehet nézni.

   Törlés
 7. Köszi az infókat, nagyon korrekt és lényegretörő. Reménykedünk a további frissítésekben.

  VálaszTörlés