7/09/2019

Bukottak


Egyszer régesrégen az emberiség hajnalán az Úr megajándékozta angyalait a szabad akarat áldásával. Azonban az egyik angyal, Lucifer észrevette a szabad akaratban rejlő lehetőségeket, ezért lázadást szervezett és 200 angyallal az oldalán megtámadta az Úr seregét…vesztett. Az Úr száműzte őt és harcosait a pokolnak bugyraiba. Ám Lucifer nem nyugodhatott, nem hagyhatta, hogy emberei örök kárhozatban éljenek, amiért mellette álltak és hittek benne, így kiemelte a 200 lelket és belehelyezte őket hét időtálló és ellenálló testbe, majd önnön jóságának utolsó magjával a földre küldte őket. Azóta él Skócia hegyei között a Busted család, kitéve angyalok és démonok támadásainak, akiknek egyetlen céljuk, hogy elpusztítsák a két világ kapujának őreit, a Bukottakat.


Animans küldetésre indul, hogy megtalálja azt a négy démont és egyetlen angyalt, akiket ellenük küldtek. Lehetőleg az előtt, hogy amazok megtalálnák az erődjüket. Gyors és észrevétlen akciót akartak a testvérei, ezért választották őt, mert neki vannak a legjobb érzékei, és adottságai a feltűnés nélküli közlekedésre. De volt még valami, ami miatt szinte azonnal jelentkezett a magányos akcióra. Mert valami zavarta őt, valami, ami szinte kísértette egy illat, ami hónapok óta körül lengte, és követte, mintha csak üldözné… Aztán egy napon testet ölt az illat, aki nem más, mint Ananké, a Végzet istennője és küldetése van.

Bellator, szokásához híven, egy harci tornán vesz éppen részt, amikor megismer  egy lányt, aki szinte megbabonázza, akit sosem tudna bántani, de maga sem tudja miért. Aztán a lány felfedi titkát,  ugyanis ő nem más, mint Lucifer felesége, Amandi. Ez a tény pedig egyiküket sem hagyja nyugodni többé.

A bukottak újabb ellenséggel néznek szembe, aki a mennyekből támad rájuk, ugyanis angyal. Dina egy hetet kap, hogy teljesítse küldetését, különben mást küldenek helyette. Ő az eszét használja ellenségei legyőzéséhez, de emberére akad Doceoban. Ráadásul néhány démon is pont ezt az időszakot válassza, hogy megtámadja az erődöt. Innentől a lány ösztönei már azt súgják, segítsen.

Nimue a Pokol egyik legjobb bérgyilkosa, legújabb feladata pedig a Bukottak elpusztítása, azonban egy valakivel nem számolt. A hatalomra éhes, veszteni nem tudó Dux-szal, aki mindent elkövet, hogy elpusztítsa a lányt.

Az eddigi események úgy megbolygatták a Mennyek és a Pokol egyensúlyát, hogy azoknak kapuja most kinyílt, így boldog-boldogtalan ki-be járhat rajta. Emiatt az anomália miatt érkezik meg Pandora, aki eredetileg egy szelencét őrzött, de bukása után a két világ határának őre lett. Egyetlen célja, hogy bezárja a kaput, legyen bármi az ára.

Ductor éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy bezárja a kaput és megmentse testvéreit. Eközben a végzet mellé sodor egy istennőt, Zurie-t, aki segíteni akar. Ám mindennek ára van.

Lilith mindig is magának való volt, azonban miután elveszti képességeit, majd újra visszaszerzi, döntést hoz. Nem ezt az életet akarja választani, de Ductor nem hagyja elmenni…




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése