6/02/2019

Tavasz – jelentés


Kursk, MI, Shazam, Kedvencek temetője, A gyűlölet amit adtál, Hellboy 3, Miután, A gyászoló asszony átka, Csodapark + Egyéb

Cikkek
Gyerekgengszterek: Vajon miért választ egy gyerek, aki még alig élt, egy bandát családjául? Miért akarja a banda, hogy egy gyerek csatlakozzon hozzájuk? Miért radikalizálhatóbb egy gyerek? Milyen összefüggés van az utcagyerekek, a gyerekkatonák és az utcai bandák között? Mikor beszélünk valódi gyerekgengszterekről? Mi az a Salakau? Válaszok… a cikkben!
Összetörve: Vajon mekkora fájdalom kell hozzá, hogy egy gyerek személyisége darabokra törjön? Az általam felhozott öt ember példáján keresztül igyekszem bemutatni, mi is az a többszörösen tört személyiség.

Novellák
A Halál angyalai: Sol egy átlagos egyetemista, egészen addig a napig, míg meg nem ismerkedik egy harcos halálangyallal, akinek az a dolga, hogy a holtakat kísérgesse, illetve megküzdjön a többi angyallal azok lelkéért. Miután a fiú megmenti, a lelkük valahogy összekapcsolódik, emiatt Sol-ból is halálharcos lesz, de ő közel sem úgy használja a listát ahogyan azt kéne. A fiú elhatározza, hogy a lista segítségével felszámolja a bűnt a világban, ezért megalkotja Raguel-t, a Bosszú Angyalát.

Egyéb
Megint olvastam. Helen Hoang: a szerelem egyenlete. Penelope Ward: Stepbrother-Legdrágább mostohabátyám.
Ezen kívül megejtettem az éves egészségtúrámat, minden oké. Ezen kívül pedig még mindig nem mondtam le arról sem, hogy tanuljak. Már csak időt kéne rá szakítanom.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése