4/02/2016

Lélektámasz

Lélekdopping

2014.07.10.

Az ezotéria egy igen különleges dolog és nem egy egzakt tudomány. Ez a rész áll hozzám a legközelebb, így nem igazán tudok nem elfogult lenni, vagy nem belevinni a személyes megérzéseimet. Összességében lélekdoppingnak hívom ezt a részt.

Ezotéria, jóslás
A nők sokkal fogékonyabbak ezekre a természetfeletti dolgokra, mint a férfiak, valaki csak a horoszkópot olvassa, valaki jósnőhöz jár, de alapvetően mindegyik nőt hajtja a kíváncsiság: vajon mi jön ez után? Maga az ezotéria, az okkultista-természetfeletti tanok összessége, amely magába foglalja a mágiát, asztrológiát, teozófiát, szabadkőműveseket, wicca-t, sámánizmust, sátánizmust, stb. Jósolni pedig lehet kártyából, gömbből, tenyérből, rúnákból, kövekből, természeti jelenségekből, stb. Mindenki kedvére válogathat, hogy miben hisz, mit alkalmaz. Sok nő él is ezzel a lehetőséggel, de miért? Egyrészt a női fogékonyság miatt, aztán ott a kíváncsiság, meg a tudás, hogy tudja az igazat, a jövőt.

Egyszerű elhatározni, hogy életünk minden pontját rendbe hozzuk, de nagyon nehéz feladat. Ezért születtek a Wonder Woman különböző elemei, de a lelket alakítani és felturbózni nagyon nehéz és nem is lehet benne segíteni, pusztán önmagunknak segíthetünk. Ráadásul külön idegesíthet egy önbizalomhiánnyal küzdőt, hogy a legtöbb pont többemberes-feladat, vagyis sem a párkapcsolat, sem a barátság témakörében nem elég, ha önmagunk vesszük az akadályokat, mert másokkal kell benne kompromisszumot kötni. Erre a bizonytalanságra veszik sokan igénybe az ezotériát.

Vegyünk sorra minden elemet!
Család: Nagyon fontos, hogy a családunkkal kiegyensúlyozott kapcsolatunk legyen, ez az alapállás. Ha rendezett körülmények közül jövünk, biztos alapokon áll az életünk. Ezután a saját családunk jön, akikkel szintén törekedni kell a kiegyensúlyozottságra. A családnak a nyugalom szigetének kell lennie minden fél számára, aminek a kulcsa a kommunikáció. Időt kell szakítanod az anya-gyerek időtöltésre, beszélgetésre, illetve az anya-apa beszélgetésekre, közös programokra is. Egy jól működő családban mindenkinek megvan a saját feladata és mégis segítenek egymásnak, megbeszélnek mindent, közös programokat szerveznek.
Barátság: Nem kell sok barát, egy legyen, de az valódi. Neki mindent el lehet mondani, bármikor lehet közös programokat szervezni vele, az évek múlnak, de ő megmarad nekünk. Egy igazi barátságért is tenni kell mindkét félnek, mindegyikőtöknek egyformán kell adni és kapni is benne.
Csalódás: Ezt mindenki átéli az életében, különbség csak abban van, hogy hogyan vészeljük át. Lehet benne összetörni, de lehet rajta túllépni is, csak tőlünk függ, hogy merre lépünk.
Szerelem: Mindenki volt már szerelmes, ezt is többféle képen is meg lehet élni. Ehhez is két ember kell, akik egyenrangúak és egyformán szeretik egymást, mert az őszinteség a kapcsolat alapja. Szeretni csak tiszta lapokkal lehet. Minden embernek van másik fele, csak meg kell találnia, ehhez kell az igazi lélek.   
Munka: Itt több emberrel is kénytelenek vagyunk együttműködni, mint kollégák, főnökök, stb. Itt nem az őszinteség a legkifizetődőbb megoldási forma, itt a belegyező beletörődés lehet inkább a mérvadó. Persze ez függ attól is, hogy hol dolgozunk és milyen beosztásban.
Háztartás: Itt nem kell együttműködni senkivel, de ajánlott a családot is belevonni, megerősíti a kapcsolatokat!
Gyereknevelés: A gyerekkel is együtt kell működni. Jó, ha az ember a barátjuk, de sose feledjük, hogy mi vagyunk a szülő, nevelnünk is kell kellő szigorúsággal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése