2/01/2016

SzépségKészlet

Sokat gondolkoztam mostanában a nőiességen, hogy elég e az amim van, ugyanis nemrégiben szembesültem egy másik nőtársam (bár ő nem anya) szépség szettjével, ami gyakorlatilag sokkolt. Én még mindig azt vallom, amiről írtam is már régebben, hogy egy dolgozó, rohanó nő és anya számára elég az „alapkollekció”, de akkor minek a többi nőnek annyi vacak? Nem tudnám megmondani, mégis magamban kezdtem el kételkedni. Tudom, hogy vannak hiányosságaim, hiszen messze nem tökéletes a ruhatáram és a szépségkészletem is hiányos (bár számomra teljes), de azért nem érint jól a felismerés…
Csak összehasonlítás végett írom le, hogy neki miből mennyi van: 31 dolog a fürdéshez, samponok, tusfürdők, hajbalzsamok, arclemosók, bőrradírok, hajmaszk, narancsbőrkisimító. 45 dolog a továbbiakhoz: arckrémek, hidratálókrémek, hajregenerálók, hajlakkok, sminkeltávolítók, sminkfixáló, testápolók, hajbalzsamok, deók, parfümök.  
Ruhatára: 2 retikül, 6 sál, 5 táska, 11 kabát, 2 blézer, 3 sapka, 7 cipő, farmerek-felsők-cicanacik (ezek pontos számát nem tudom).
Sminkcuccok: ezt sem tudom pontosan, de szemceruzák, tusok, festékek, lakkok, spirálok, púder, korrektor, stb.

Február
Januárban elhatároztam, hogy a február az egészség jegyében telik majd nálam. Így elmentem az összes évente esedékes vizsgálatomra, szűrések, vérvétel, szemészet, fogászat. Ami kell. Elégedetten nyugtázhatom, hogy minden teljesen rendben van. Ép testben ép a lélek is!



Március
Szerettem volna ebben a hónapban csak a szépészeti dolgokra koncentrálni. Átnéztem a sminkfelszerelésem, amivel elégedett vagyok.



Rémesen sok ruhám van, de sajnos nem tükrözik az egyéniségem. Sok farmerom, topom és pulcsim van, 2 „kisfekete”-ém, 2 maxiruhám, 1 miniszoknyám, 1 farmersortom, 4 db farmer-halászgatyám, 2 cipőm, egy szandál, egy divatpapucsom, egy combcsizmám, két sapkám, egy sálam, két télikabátom, egy-két átmeneti kabátom. Ezeket hordom kimenősben. Itthon pedig tiszta „csöves” cuccaim vannak: topok és pólók nyárra, halászgatyók és két farmersort, télre pulcsik és macinacik. Illetve 1-2 alkalmi cipő.
Új telefont szeretnék venni, de még nem döntöttem el milyet. Bár van egy, ami nagyon tetszik, a La Fleur!

Illetve itt az ideje az új frizurának is. Arra gondoltam, hogy a fufrumat hátranövesztem, majd hátracsatolom. Meg szeretném kipróbálni majd a hajkrétát. Még nem őszülök, így arra gondoltam, hogy ez a megoldás megfelelő lesz nekem. Persze előtte vágatni is akarok valami fazont.



Sajnos nagyon kényelmes típus vagyok, folyton azt gondolom, hogy ez is meg az is ráér. Most telefont veszek, aztán hajkrétát és jöhet a fodrász. A ruhatáram sajnos nagyobb falat lesz, elsősorban az itthon hordott ruháimat kéne kidobni és helyettük valami jobbat szerezni. De a listámat, hogy miből mennyi kell pontosan, még nem állítottam össze. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése