2/18/2021

2020 leg... témái

Tavaly több olyan dolog is történt, ami után hatalmas volt az érdeklődés, én csak szemezgettem ezek közül. Szóval... a legek...

-       A vírus, ami megváltoztatta a világot. Emberi végzet, vagy a természet vágott vissza? Labor vagy isten alkotta, politika vagy evolúciós fejlődés? Egy biztos: a világ, melyben azelőtt éltűnk, megszűnt létezni.

-       George Floyd, avagy minden élet számít. Amerika-fehér rendőrök fekete férfit ölnek. Nem új dolog, ám, ami ezt követte... arra szavak sincsenek...

-       Magyar történetek, avagy 100 éves Trianon, a Deák téren megöltek két fiatalt, és a kormány le se sz...ja a melegek jogait.

-       Természeti katasztrófák, hiszen mit nekünk vírus, még a természet is visszavág. Lavina, földcsuszamlás, földrengés, víznyelők, vulkánkitörés, árvíz, és aztán még egy kis tájfun, hurrikán, jégeső, tornádó, aszáj, illetve a jó öreg és pusztító erdőtüzek.

-       Elmaradt világrendezvények... szinte minden elmaradt. Az olimpia, az Eurovíziós dalfesztivál... koncertek, bemutatók, filmek, előadások, stb.

-       Amerikai elnökválasztás... mert Trump egy született idióta!

-       Lengyel abortusztörvény, mert a nőknek minek is kellenének a jogok, amikkel ők maguk rendelkezhetnének a saját testük felett?!

-       Terrorcselekmények, hiszen az ördög sosem alszik, ellenben ki tudja használni, ha már úgyis minden mindegy...

2020 leg... témái



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése