7/08/2018

Meleg novellák


Kétség sem fér hozzá, hogy ezt is nektek szánom, akik e témában írtok. Többeteknek tetszett a Liberty, még ha néhány kritikát fogalmaztatok is meg e témában, de mint mondtam: Az én forrásom a youtube, nem a valóság.
Ám ezen a vonalon maradva még írok ilyen történeteket, de mivel ezzel szintén nem akarom kiverni a biztosítékot a többi olvasónál, így ezt a részt is jól elbújtatom. Így, aki erre a linkre lép, nos, az itt is akar lenni.
Jó szórakozást! Ismétlem, szórakozást, ne vegyétek ezeket a novellákat olyan komolyan, mert továbbra sem vagyok a téma szakavatott szakértője.
Jó olvasást!


Meleg novelláim

Mack, Collie, Dylan, Honey és Sid barátok, illetve a columbusi meleg közösség oszlopos tagjai. Nem könnyű út áll már mögöttük, így nehezen engednek be maguk közé bárkit is. Azonban mint villámcsapás érkezik az életükbe két szökött tinédzser, a meleg Tate, és annak legjobb barátnője, Sophia… igencsak felforgatva a barátok életét…

A szív Dallamai
Teo egy fiúegyüttes tagja lesz, ahol az egyik taggal, Jonah-val igen különleges kapcsolatot alakít ki. Történetük éveket ölel át, amiket összefog a szeretet, a barátság, a szerelem és dallamok egész sora, amik a szívükből születnek… 

Egy isten csókja
Évszázadokkal ezelőtt élt egy kínai harcos, Hu Tianbao, ki beleszeretett egy nemes ember fiába, szerelme viszonzásra talált. Szerelmükért cserébe azonban hatalmas árat kellett fizetniük. Halála után ez a fiú lett Tu’er Shen, a Nyúl isten, kinek feladata az lett, hogy védelmezze azokat a férfiakat, kik férfit szeretnek. Ugyanakkor még évszázadok múltán sem tudja feledni a férfit, kinek szívét adta, majd kiért életét áldozta. Azóta is szünet nélkül őt keresi…

A fogadás
Sid és Ricky egy örökké rivalizáló testvérpár, akik kötnek egy fogadást, melynek tétje egy kedves fiú, Noel szíve. Kezdetét veszi egy őrült verseny, amibe szép lassan mindenki belekeveredik, akit csak ismernek, a tét pedig egyre nő… 

King a Los Angelesi gettó egyik bandavezére, saját területe van, melynek közepén egy ház áll, amit ő menedéknek hív, a környékbeliek meg bűntanyának. King olyan fiúkat menekít oda, akiket a normál társadalom már kilökött magából, utcagyerekeket, prostituáltakat, kerítőket, drogárusokat és tolvajokat. Minden fiúnak megvan a maga tragikus története. Ez az ő meséjük…




Novelláim, meleg szállal

Ezeknél a történeteknél nem kell nagy dolgokra gondolni, mert egyik meleg szál sem jelentős része ezeknek a sztoriknak. Inkább kiegészítik azokat, mintsem önálló részt képezzenek benne. 

Anita újabb kalandba keveredik szeretői oldalán. Miután pedig megvív egy vámpírmesterrel, néhány fiatal vámpírral, majd álomba küldi Marmee Noir-t, súlyos döntést hoz, ami kihatással lesz egész eddigi életére és minden kapcsolatára. Több meleg és bi karakter.  
  
Courtney választása: Courtney egy 15 éves lány, tökéletes élettel, de elkövet egy hibát, ami miatt élete legnehezebb döntését kell meghoznia.  Courtney barátai közé tartozik Mark, aki a suliújságot szerkeszti. Idővel ez a srác titkos kapcsolatba kezd Seannal, a focicsapat sztárjával, aki szintén Courtney bandájához csapódik.

Áradat: Megárad egy folyó, mindenki menekül… Itt csak megemlítek egy menekülő meleg párt.

Az idő: Egy mentőakció, egy időugrás, egy járvány, egy koncert és egy elfeledett élet, amiket egyetlen dolog öt össze: az Idő. Itt a koncert résznél van egy leszbikus pár, Chris és Hannah, akik a zenekar tagjai. 

RMMR-A múlt hívó szava: Kira egy új suliban kezdi az évet, ahol megismeri a vad természetű Ray-t, akinek a múltja tele van titkokkal. Már épp összebarátkoznak, amikor megérkezik a suliba Mario, aki egyike Ray titkainak. A fiú érkezésével a titkok elkezdenek felszínre törni. Ray-nek van múltja Mario-val, amit egy Roy nevű srác köt össze. Mivel ez a dolog szerves része a sztorinak, így nem írnék többet róla.

A szeretet erejével: Keylee és Damian egy pár, de a szerelmüket beárnyékolja egy tragédia, amiben a lány meghal. Ám a lány makacs természetének hála, nem lép tovább. Így, őrangyalával együtt beépül a fiú életébe. Itt a meleg szál, csak futólag jelenik meg. Kicsit markánsabban Damian és Toby között, akinek testében jelenleg Keylee és Toby is egyszerre lakik. Illetve Toby és Joshia, az egyik őrangyal között is alakulgat valami…

A halál angyalai: Sol egy átlagos egyetemista, aki megismerkedik egy harcos halálangyallal, akivel egyesül, így belőle is halálharcos válik. Ők ketten pedig, hogy a bűn megszűnjön a világban, létrehozzák Raguel-t, a bosszú angyalát. Sol és az angyala, Renji között nagyon erős a kötődés, ami aztán Sol és a rájuk küldött ügynök, Yuta (Z) között is kialakul. Igazából bromance, de az érzelmek jóval mélyebbek, ami említésre is kerül a történetben nem egyszer. 

Titkok: Öt barátról szól, akik súlyos titkokat őrizgetnek, aztán egy napon, kettejük gyermekét elrabolják. Az emberrabló pedig különös játékra hívja meg a barátokat. Az egyik pár férfi tagjának titka, egy meleg-szerelem. 

Megtörve: Freya és Sigurd története: Vikingből rabszolga, szolgából gladiátor, harcosból Spartacus katonája, és eközben életben maradni… bármi áron… (Spartacus sorozat). Sigurd meleg, több egyéb spartacusi karakter mellett. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése