12/12/2018

Nyár-Ősz


Először azzal kezdeném, hogy sajnálom. Mármint azt, hogy idén nagyon megritkultak a bejegyzéseim, pedig az olvasottságom töretlen. Sajnos idén nagyon kevés időm maradt már az oldalamra, mert dolgozni kezdtem teljes munkaidőben, ami az időm nagy részét fel is emészti. Ezen túl pedig van egy négy éves kislányom is, aki az időm másik felével rendelkezik. De, hogy még színesebb legyen a történet, tanulok is, így az éjszakáim is foglaltak, mert akkor tanulok. De tovább is van, mondjam még?! Ugyanis ősszel elkezdődtek a sorozataim is, aminek köszönhetően a maradék időm is elment, még az is, ami nem is volt. Nem sokat alszok mit ne mondjak.
Tehát ez az oka, hogy így majdhogynem télen írom meg a nyári-őszi bejegyzésem.

Cikkek

Időhiány miatt csak három cikket sikerült produkálnom közel fél év alatt, ami nem igazán sok. Az elsőben Pompei katasztrófája elevenedik meg szinte óráról órára lebontva. A második rész az idei Pride-ról szólt, illetve még néhány adalékról ebben a témában. Az utcai bandákban pedig az utcai bandákról van szó. Ez utóbbi részletes és alapos lett, olyasmi, mint a motoros bandákról szóló cikkem.

Kritikák
Itt is megemlíteném azt, hogy ősszel megkezdődtek a sorozataim, így azokra el is megy a - gyakorlatilag az összes -, filmnézési időm.

Novellák

Ezzel kapcsolatban lezárult egy szakasz, ugyanis véget értek az Álomnovelláim. Ez alatt azokat a novellákat értettem, amiket megálmodtam, legalábbis a vázlatát, mert kidolgozni azért nagyobb feladat volt. Persze azért még lesznek novelláim, mint ahogyan már vannak is, csak éppen ezeket mind én találtam ki és írtam is meg, nem megálmodtam. Ezeken túl pedig több filmadaptációs novellám is lesz, ami azt jelenti, hogy filmeket folytatok, vagy dolgozok át saját meglátásom szerint.
Az idő: Egy mentőakció, egy időugrás, egy járvány, egy koncert és egy elfeledett élet. Öt különböző történet, amit az idő köt össze.  
Kentaurok: Ixion herceg családja az isteneket szolgálta, mígnem egy napon azok ellen nem fordultak, ekkor azok csapásokat mértek rájuk. Ekkor kezdődött Ixion és Nephele, a felhőnimfa kapcsolata, akik a kentaurok őseinek tekinthetők. 
RMMR – A múlt hívó szavaKira egy új suliban kezd tanulni, ahol megismeri a vad és lázadó Ray-t, akinek a múltja tele van sötét titkokkal. A fiatalok már kezdenének összemelegedni, amikor megjelenik a suliban Mario, Ray múltjának egyik sötét foltja. Ekkor a múlt hirtelen elkezd felszínre törni. 

Egyéb

Sokat gondolkoztam, hogy ide vajon mit is írjak, de azért néhány dolog eszembe jutott. Például, hogy még mindig dolgozok és remélem, hogy ez így is marad. Csoport- és Naplóvezető vagyok a helyi önkormányzatnál, meg még idevenném azt is, hogy futárkodok is (helyi levelek, ilyesmi). Rendkívül élvezem és jó nekem itt.
Beauty-részhez annyit tennék hozzá, hogy a készletem teljes, ahogyan a ruhatáram is, sőt. A bakancslistámon meg már csak nagy dolgok vannak, amik meg is maradnak.
Ja, és tanulok. Műkörömépítést, mert a sminkessel végeztem. De tervezek még dolgokat: Fonástechnikák elsajátítása, Arcfestés, Hennafestés, Cigány és Orosz nyelv, illetve még Coursera. Szeretek tanulni, azt hiszem, ez azért átjön.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése