12/20/2018

December – Évértékelő


Idén is, mint minden évben még 20-a előtt kiadom az idei év legutolsó bejegyzését, hogy az ünnepekre koncentrálhassak a családommal.

Cikkek

Kritikák

Novellák
Elfeledett forgatás: Egy fősulin 21 diák közös projektet ad be, ami ellenkezik az iskola politikájával, vesztenek, de eltelik három év.
Hope: Maggie, lélekutazása során elkeveredik egy kisvárosba, hogy ott diákjai segítségével beteljesítse sorsát.
Purgatórium: A történet ott kezdődik, ahol sok véget ér, Miriam meghal, és a Purgatóriumba kerül.
Újra élt életek: Abigail gyermeket vár, de rémálmok is gyötrik, amik nagyon valóságosak, túlságosan is, mintha egy másik élet részei lennének.
A védelem: Coyote egy poros kisváros az 1800-as években, ahova négy robinhood testvér keverdik, nyomukban a törvény őrei. A városka úgy dönt, megvédi a fiúkat.
Courtney választása: Courtney egy 15 éves lány, akinek tökéletes élete van, de elkövet egy hibát, emiatt pedig egész élete legnehezebb döntését kell meghoznia.
Kolónia: Egy csoport elszigetelten él egy kolónián, amit annak tinijei véletlenül lelepleznek. Ekkor rájuk találnak olyanok, akik nyomán pusztítás jár.
Mindenség: Amanda rémálma valósággá válik, amikor csapdába esik egy házban, 2,5 éves kislányával. A ház egy kísérlet helyszíne.
Roberts-ék: Robertsék egy átlagos, hatgyerekes család…is lehetnének, de nem azok.
A tábor: Egy csapat táborozó önfeledten szórakozik, amikor egy éjszaka alatt eltűnik a gyerekek nagy része.
Áradat: Amikor megárad a folyó mindenki menekülni kényszerül, egy lány is.
Csillagtündér: Tündérek tánca, holdvarázslat.
Sötétség: Képzeld el, hogy egyszer lemegy a nap és többé nem kel fel. Képzeld el, hogy ez a valóság.
A banda: A gyerekek bandája sok mindenre fel van készülve, kivéve arra, ami rájuk vár.
Üvegbúra: Logan egy számára ismeretlen helyen és világban ébred, valahol a jövőben.
Az idő: Egy mentőakció, egy időugrás, egy járvány, egy koncert és egy elfeledett élet. Öt különböző történet, amit egyetlen dolog köt össze, az idő.
Kentaurok: Ixion herceg családja az isteneket szolgálta, míg azok egy napon ellenük nem fordultak, csapások sorát mérve rájuk. Itt kezdődik a férfi és Nephele, a felhőnimfa története, akik véréből a kentaurok népe emelkedik ki.
RMMR- a Múlt hívó szava: Kira egy új suliban kezdi az évet, ahol megismeri a vad természetű Ray-t, akinek múltja tele van titkokkal. éppen megbarátkoznának, amikor új diák érkezik a suliba, Mario, aki szintén egyike Ray titkainak. A fiú érkezésével a titkok elkezdenek felszínre törni.

Egyéb
Az idei évem legnagyobb történése az az volt, hogy dolgozni kezdtem és szeretem is, amit csinálok. Adminisztrációs területen dolgozok a helyi Hivatalban, jók a kollégák, a feladatok. Végre a helyemen vagyok. Másik nagyobb történés, hogy tanulni kezdtem, bár eléggé félbehagytam mostanában.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése