3/01/2018

Évkezdet

Hullámzóan indult el ez az évem, mert rengeteg a tervem, de a megvalósítás döcögős, leginkább a lustaságom miatt. De közrejátszik ebben azért elég sok minden.

Kiegészítések

Új novellák

Elfeledett forgatás: Egy fősulin 21 diák úgy dönt, hogy közös projektet adnak be, olyat, ami ellenkezik az iskola politikájával, vesztenek, de eltelik három év…
Hope: Maggie a lélekutazása során elkeveredik egy kisvárosba, Hope, hogy ott beteljesítse a sorsát.
Purgatórium: A történet ott kezdődik, ahol más véget ér, Miriam meghal, és a Purgatóriumba kerül.
Újra élt életek: Abigail gyermeket vár, de az öröme nem gondtalan, mert rémálmok gyötrik, amik rémesen valóságosak, talán túlságosan is…
Courtney választás: Courtney egy kiválóan tanuló 15 éves lány, aki életében egyetlen hibát követ el, amiatt pedig élete legnagyobb választására kényszerül.
A védelem: Coyote egy poros kisváros az 1800-as évek második felében, ahova robinhood bankrablók menekülnek, a nyomukban a törvény őrei, a városka megvédi a testvéreket.
Kolónia: Fiatal felnőttek egy elszigetelt világban élnek, míg egy napon rájuk nem találnak olyanok, akikre nekik semmi szükségük sincs. 
Mindenség: Amanda rémálma valósággá válik, amikor 2,5 éves kislányával csapdába esnek egy házban, ami egy kísérlet helyszíne.
Roberts-ék: Robertsék egy átlagos hat gyermekes család...is lehetnének, de nem azok. Feltöltés alatt





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése