10/12/2021

2021 – Az Önmegvalósítás éve

2021 január: Tavaly ilyenkor, még szent meggyőződésem volt, hogy 2020 az én évem lesz (végülis emiatt akartam ezt a blogot is szüneteltetni). De aztán a Covid, meg néhány személyes probléma árnyékot vetett minden tervemre. Akkor hoztam létre 2020 egyetlen bejegyzését, amibe végül mindent belesűrítettem, amit az az év hozott számomra.

Idén tiszta lappal akartam kezdeni. De nem tudtam hogyan… Felejtsem el a tavalyi évet, és folytassam a blogot, úgy, ahogy azt már megszokhattátok tőlem?! Vagy valósítsam meg az elmaradt terveket, újra búcsút véve tőletek?!

És itt jöttem rá, hogy valójában egyiket sem tehetem meg, mert… Egyrészt, nem vehetem semmibe a terveket, amik egy része füstbement, hiszen okkal döntöttem úgy, hogy ÉLNI szeretnék. Másrészt, nem tudok, és nem is akarok még egy évet elvenni ettől az oldaltól…

 Így, bár kicsit átalakulva, de folytatom a blogot, és közben igyekszem minden álmom valóra is váltani!

2021 december: Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy minden, amit akartam, idén megvalósításra került. Az oldalamra cikkek, novellák, és kritikák sora került fel, mindamellett, hogy Önmagamat is igyekeztem megvalósítani. Azt hiszem 2021 volt az én évem (a sok nehézség ellenére is).  

###
 
Kritikák (Filmek, Sorozataim, Ázsia)
Ez a rovat, idén, ahogyan azt már a korábbi években megszokhattátok, külön lapon fog megjelenni, amit folyamatosan bővítek majd.
 
Cikkek
2020 leg... témáiA vírus, George Floyd, Magyar történések, Természeti katasztrófák, Elmaradt világrendezvények, Amerikai elnökválasztás, Lengyel abortusztörvény, Terrorcselekmények.
A macskák legendájaMau, a macska, aminek spirituális ereje és valódi múltja van.
Hullámsír: 2014.04.16-án történt a közelmúlt legnagyobb kompbalesete, amely örök nyomot hagyott maga után.
Fotók a halálból: A halottak családi környezetben való fotózása a viktoriánus korban élte a fénykorát.
Bolygótúra: Képzeljük el, hogy egyszer el kell hagynunk a Földet, és ki kell, hogy költözzünk egy bolygóra. De vajon melyikre? Rövid űrutazásunk erre fog fényt deríteni.
Biblia a történelemben: Bizonyára te is gondolkoztál már azon, hogy amit a Bibliában leírtak, annak mennyi lehet a valóságtartalma? Ennek járunk most utána!

Novellák
Fantasy-novellák: Képzeld el, hogy már telepek vannak a Marson, vagy, hogy vége a világnak és egy marslakó segít a megmaradtaknak. Vagy, hogy beszippant a Bermuda-háromszög, vagy mesebeli vidékre kalauzol egy egyszarvú. Vagy, hogy hirtelen az országod 2000 évet ugrik vissza az időben. Csak képzeld el… 
Megtörve: Megtörve lenni… Három különböző történet, amit három különböző film, és a fájdalom ihletett. Freya és Sigurd (Spartacus sorozat), Rachel és Zack (A halál angyalai anime), Gwendolyn és Ivar (Vikingek sorozat)

Önmegvalósítás
Ez az, ami miatt idén nem lesz minden ugyanolyan itt a blogon, mert erre akarom a legtöbb időt és energiát fordítani, hiszen az élet rövid… És egy életünk van, amit ÉLNI kell! 




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése