1/06/2021

2021 – Az Önmegvalósítás éve

Tavaly ilyenkor, még szent meggyőződésem volt, hogy 2020 az én évem lesz (végülis emiatt akartam ezt a blogot is szüneteltetni). De aztán a Covid, meg néhány személyes probléma árnyékot vetett minden tervemre. Akkor hoztam létre 2020 egyetlen bejegyzését, amibe végül mindent belesűrítettem, amit az az év hozott számomra.

Idén tiszta lappal akartam kezdeni. De nem tudtam hogyan… Felejtsem el a tavalyi évet, és folytassam a blogot, úgy, ahogy azt már megszokhattátok tőlem?! Vagy valósítsam meg az elmaradt terveket, újra búcsút véve tőletek?!

És itt jöttem rá, hogy valójában egyiket sem tehetem meg, mert… Egyrészt, nem vehetem semmibe a terveket, amik egy része füstbement, hiszen okkal döntöttem úgy, hogy ÉLNI szeretnék. Másrészt, nem tudok, és nem is akarok még egy évet elvenni ettől az oldaltól…

 Így, bár kicsit átalakulva, de folytatom a blogot, és közben igyekszem minden álmom valóra is váltani!

###
 
Kritikák (Filmek, Sorozataim, Ázsia)
Ez a rovat, idén, ahogyan azt már a korábbi években megszokhattátok, külön lapon fog megjelenni, amit folyamatosan bővítek majd.
 
Cikkek
Ezt mindenképp szeretném folytatni, és amint elém ugrik egy téma… meg is teszem…
2020 leg... témáiA vírus, George Floyd, Magyar történések, Természeti katasztrófák, Elmaradt világrendezvények, Amerikai elnökválasztás, Lengyel abortusztörvény, Terrorcselekmények.
 
Novellák
Ezt viszont egyenlőre befejeztem, mert minden ötletem megvalósítottam. De amint lesz egy kósza gondolatom… azt papírra is vetem…
 
Önmegvalósítás
Ez az, ami miatt idén nem lesz minden ugyanolyan itt a blogon, mert erre akarom a legtöbb időt és energiát fordítani, hiszen az élet rövid… És egy életünk van, amit ÉLNI kell! 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése